Een brug slaan tussen IT en Business en zorgen voor enthousiaste en tevreden klanten. Dat is waar jij energie van krijgt. SPEYK blijft groeien! Op dit moment zoeken we een Microsoft 365 | SharePoint Consultant om ons team uit te breiden.

Direct reageren op deze vacature voor Microsoft 365 | SharePoint Consultant?
Stuur jouw motivatie en CV naar Chianne Horsten via c.horsten@speyk.nl. Bij haar kun je ook terecht voor meer informatie of bel naar 0318–743 333

 

Als Microsoft 365 | SharePoint Consultant weet jij de ICT vraagstukken en uitdagingen van de klant te achterhalen. Je inspireert de klant over de mogelijkheden en het potentieel van het Microsoft Cloud platform. Jij weet hierin als geen ander hoe je processen bij de klant kunt verbeteren, vereenvoudigen en beter op elkaar kunt laten afstemmen. Samen met de klant ga je op zoek naar een functioneel-technische oplossing die echt bij hen past, zodat ze slimmer en efficiënter kunnen samenwerken. Aan het eind van het project draag jij jouw kennis en ervaring over aan de eindgebruikers die met de nieuwe werkwijze moeten gaan werken. Dit kan bijvoorbeeld door het geven van (online) trainingen.

Bij SPEYK staat samenwerken voorop en successen vieren we samen. Je komt te werken in het gedreven ‘Productivity Cloud’ team wat bestaat uit technisch, functioneel en adoptie consultants en development.

Je vindt het leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste (technische) ontwikkelingen van Microsoft. SPEYK is een open en informele organisatie die continue in beweging is. We vinden het dan ook erg leuk als je deze nieuwe ontwikkelingen weet te delen binnen het team en de organisatie. Daarnaast krijg je van de ons de ruimte om naast de operationele werkzaamheden, nieuwe ideeën en oplossingen te vertalen naar concrete (klant)oplossingen.

Daarom kies jij voor SPEYK!

  • Mooi salaris, 25 vakantiedagen, goed pensioen
  • Device naar keuze
  • Leaseauto
  • Persoonlijk opleidingsbudget van €3000,- dat je helemaal op mag maken
  • Een hechte groep collega’s waar samenwerken en het vieren van successen centraal staan
  • Een flexibele en betrokken werkgever
  • Elke dag vers fruit in ons Koffiehuys
  • Share & Inspire events waarin we kennis, ervaring en gezelligheid combineren (nu online)
  • Regelmatig leuke bedrijfsuitjes en gezamenlijke diners (nu op veilige afstand)

Wanneer pas jij bij SPEYK?

Onze klanttevredenheid is hoog en dat willen we graag zo houden! Je past bij SPEYK als je jezelf herkent in onze kernwaarden: dienstbaarheid, gedreven, betrokken en persoonlijk. Je bent servicegericht, communicatief sterk en je haalt je energie uit het zorgen voor blije en tevreden klanten.

Verder heb je enkele jaren relevante werkervaring en heb je, net als wij, een sterke affiniteit met het Microsoft portfolio.

Interesse?

Leuk! We ontvangen graag je cv en korte motivatie. Binnen een week hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een eerste (online) kennismaking.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature? Stel ze gerust!

Contactpersoon
Chianne Horsten
HR & Recruitment
E: c.horsten@speyk.nl
T: 0318–743 333

0
0
0
0
0