SPEYK is volop in beweging en daarin spelen onze mensen en ons nieuwe kantoor een belangrijke rol. Jij gaat het verschil maken als Officemanager met HR taken!

We bouwen aan een energiek en vooruitstrevend SPEYK-team dat altijd een stap vooruit wil lopen in de markt. In 2024 willen we met SPEYK tot de top 50 beste werkgevers behoren en we zijn hard op weg. We vinden onze SPEYK-ers heel belangrijk, want zonder onze mensen is er geen SPEYK. Hier ga jij een belangrijke rol in spelen.

Direct reageren op deze vacature voor Officemanager | 32-40 uur?
Stuur jouw motivatie en CV naar Anita en Chianne via werkenbij@speyk.nlBij hen kun je ook terecht voor meer informatie of bel naar 0318–743 333

Wat ga je doen?

Als Officemanager ondersteun je ons gezellige HR-team in de breedte en ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het pand. Jij zorgt dat alles in en rondom ons nieuwe kantoor piekfijn in orde en geregeld is.

Binnen deze rol ben je medeverantwoordelijk voor de personeelsadministratie en lever je een belangrijke bijdrage aan het bijhouden van de personeelsdossiers. Je draait je hand niet om voor het maken van arbeids- en studieovereenkomsten en weet duidelijke verslagen te schrijven van (HR)gesprekken. Daarnaast regel jij alle administratie rondom de on- en offboarding van onze medewerkers. Ook ons wagenparkbeheer komt bij jou te liggen.

We organiseren diverse interne events, zoals onze kwartaalsessies, meet & greets met studenten en legendarische personeelsfeestjes. Jij helpt en denkt mee met het organiseren en houdt iedereen scherp. Verder zorg je voor de glimlach op de gezichten van onze jarigen, bestel jij de bedrijfscadeautjes en hang jij de slingers en ballonnen op bij jubileums.

Onderdeel van de functie is het facilitair beheer van ons prachtige kantoor. Nee, dat betekent niet dat je zelf moet gaan schoonmaken, maar je houdt wel in de gaten of alles er netjes bijstaat. Bij jou moet men zijn als het om gebouw- en werkplekbeheer gaat of als er een keer een pakketje verzonden moet worden. En als vast gezicht van SPEYK pak je ook ons BHV-beheer op.

En misschien wel jouw leukste taak: samen met de CHRO sta je aan het roer van ons BY-SPEYK’er programma! Een uniek programma boordevol activiteiten binnen cultuur, mind, food en bewegen voor onze medewerkers en een vriend/vriendin. Voorbeelden van activiteiten die we ondernomen hebben zijn: een bezoek aan het Rijksmuseum, diverse sportclinics, graffiti spuiten in de kelder van ons nieuwe pand en natuurlijk onze maandelijks kookworkshops. Daarnaast bieden we (mentale) begeleiding en coaching voor onze medewerkers en hun gezin/familie. Allemaal helemaal gratis. Met jouw creatieve blik en enthousiasme weet je nieuwe activiteiten te verzinnen, onderhoudt de contacten met de externe partijen en zorgt voor de interne planning en communicatie. Klinkt top toch?!

Daarom kies je voor SPEYK:

 • Lekker salaris voor nu, goed pensioen voor later plus 25 vakantiedagen
 • Een gloednieuw kantoor met rooftop terras met DJ booth, BBQ en iedere dag een verse lunch van huischef Ies in ons eigen restaurant
 • Goede coaching en begeleiding vanuit het team
 • Persoonlijk opleidingsbudget van €1.500,- dat je helemaal op mag maken
   • Een hechte groep collega’s waar samenwerken en het vieren van successen centraal staan
   • Uniek BY-SPEYK’er programma met onbeperkt gratis events binnen cultuur, mind, food en bewegen voor jou en een vriend
   • Share & Inspire events waarin we onderling kennis, ervaring en gezelligheid delen
   • Regelmatig leuke bedrijfsuitjes en gezamenlijke diners

   Wanneer pas jij bij SPEYK?

   Energiek, proactief, communicatief, secuur en integer; dat zijn woorden die wat ons betreft het beste passen bij de nieuwe SPEYK-er die we zoeken.

   Verder heb je minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie en vind je het leuk om in een dynamische omgeving te werken. Je hebt een breed takenpakket en vindt het leuk tussen deze verschillende werkzaamheden te schakelen.
   Bij SPEYK is het nooit saai!

   Interesse? 

   Leuk!  We ontvangen graag je cv en een korte motivatie. Binnen een week hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een eerste kennismaking.  

   Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature? Stel ze gerust! 

   Contactpersonen

   Anita & Chianne 
   HR & Recruitment
   E: werkenbij@speyk.nl
   T: 0318–743 333

   Acquisitie door ZZP-ers of marketingbureaus wordt niet op prijs gesteld.

   Pssst. Ja..dit is echt ons dakterras waar je heerlijk op kunt chillen en waar we regelmatig leuke activiteiten organiseren voor SPEYK-ers.

   1
   0
   0
   1
   6