Ook dit jaar groeit SPEYK door! Daarom zijn we op zoek naar een Partner Manager. Een compleet nieuwe rol binnen de organisatie die je samen met ons vorm mag gaan geven!

Direct reageren op deze vacature?
Stuur jouw motivatie en CV naar Anita & Chianne via
 werkenbij@speyk.nl. Bij hen kun je ook terecht voor meer informatie of bel naar 0318–743 333.

Wat ga je doen?

Als Partner Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, doorontwikkelen en uitbouwen van ons (strategisch) partnerschap portfolio. Je weet toekomstbestendige samenwerkingen aan te gaan met partners en leveranciers die SPEYK versterken en complementeren. Een mooie uitdaging waar we je graag meer over vertellen tijdens een kennismaking!

Bij SPEYK hebben we een grote voorliefde voor het Microsoft portfolio en zijn we uiteraard trots Gold Partner. Binnen de rol van Partner Manager ligt er een grote focus op het uitbouwen en versterken van de samenwerking met Microsoft. Als Partner manager weet jij ons netwerk binnen Microsoft uit te breiden. Je neemt hen mee in alle toffe oplossingen en diensten die SPEYK te bieden heeft,  maar deelt ook actief kennis en ervaring vanuit ons grootste werkveld; onze Educatie vertical. Hiervoor ben je regelmatig aanwezig op het hoofdkantoor van Microsoft in Amsterdam.

Jij wordt intern onze vraagbaak als het gaat om Microsoft licentieprogramma’s, -referrals en membership offers. Daarnaast bijt je jezelf vast in ons Partner Center (MPC) en help je ons om op veel meer vlakken de gold status te behalen.

Jouw rol gaat verder dan alleen het partnerschap uitbouwen met Microsoft. In samenwerking met onze salesafdeling ben je verantwoordelijk voor:

 • Het managen van en het proactief opzoeken van samenwerkingen met bestaande partners en leveranciers;
 • Het uitbouwen van ons netwerk aan partners en leveranciers die aansluiten bij de vraag vanuit onze SPEYK-klanten;
 • Het onderhouden van lange termijn relaties en dit vastleggen in contractuele afspraken die voor zowel SPEYK als de partner interessant zijn;
 • Het geven van inspiratiesessies en presentaties aan (potentiële) partners over de producten en diensten van SPEYK en hen overtuigen van de kracht en belang van de samenwerking.

Daarom kies je voor SPEYK:

 • Lekker salaris voor nu, goed pensioen voor later plus 25 vakantiedagen;
 • Een gloednieuw kantoor met rooftop terras met DJ booth, BBQ en iedere dag een verse lunch van huischef Ies in ons eigen restaurant;
 • Goede coaching en begeleiding vanuit het team;
 • Persoonlijk opleidingsbudget van €1.500,- dat je helemaal op mag maken;

 

 • Een hechte groep collega’s waar samenwerken en het vieren van successen centraal staan;
 • Uniek BY-SPEYK’er programma met onbeperkt gratis events binnen cultuur, mind, food en bewegen voor jou en een vriend;
 • Share & Inspire events waarin we onderling kennis, ervaring en gezelligheid delen;
 • Regelmatig leuke bedrijfsuitjes en gezamenlijke diners.

Pas jij op deze functie?

Bij SPEYK staat samenwerken voorop en successen vieren we samen. Als Partner Manager heb je een centrale rol binnen SPEYK en werk je nauw samen met onze salesafdeling. Je krijgt energie van netwerken en mensen inspireren, zowel intern als bij onze (potentiële) partners en leveranciers. Met jouw zogenoemde ‘like-factor’ weet je de kracht van SPEYK op een natuurlijke manier aan hen over te brengen. Daarnaast heb je uiteraard affiniteit met het Microsoft portfolio en Microsoft als organisatie.

Ervaring in een soortgelijke rol is voor ons geen vereiste. We zoeken iemand met de juiste drive en instelling om samen met ons een succes te maken van deze nieuwe functie binnen SPEYK!

Interesse? 

Leuk!  We ontvangen graag je cv en een korte motivatie. Binnen een week hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een eerste kennismaking.  

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature? Stel ze gerust! 

Contactpersonen

Anita & Chianne 
HR & Recruitment
E: werkenbij@speyk.nl
T: 0318–743 333

Acquisitie door ZZP-ers of marketingbureaus wordt niet op prijs gesteld.

1
0
0
2
0