Als Product Marketeer heb jij een passie voor technologie. Je neemt de leiding over het producten-  en dienstenaanbod van SPEYK en je bent een verbinder in hart en nieren. 

Daarom kies jij voor SPEYK!

 • Salarisindicatie ligt tussen de €3.000 en €4.600, goed pensioen én 25 vakantiedagen;
 • Iedere dag een gezonde lunch van huischef Ies in ons eigen restaurant;
 • Goede coaching en begeleiding;
 • Persoonlijk opleidingsbudget van €1.500;
 • BY-SPEYK’er programma met onbeperkt gratis events binnen cultuur, mind, food en bewegen voor jou en een vriend of vriendin;
 • Een hechte groep (leuke) collega’s.

Spreekt dit jou aan? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 • Passie voor technologie (Microsoft 365);
 • Je continu bezighouden met marktontwikkelingen en voorop blijven lopen in de markt;
 • Samenwerken en schakelen op alle lagen in een organisatie en met name op C-level kun jij goed levelen;
 • Positioneren van producten en het verhaal goed overbrengen door middel van storytelling;
 • Interesse voor data-gedreven beslissingen.

Direct reageren op deze vacature?
Stuur jouw motivatie en CV naar Janouk via werkenbij@speyk.nl. Bij haar kan je ook terecht voor meer informatie of bel naar 0318–743 333.

Wat ga je doen?

Als Product Marketeer met passie voor technologie (Microsoft 365) zet je het aanbod van SPEYK goed op de kaart. Je houdt je bezig met de doorontwikkeling van onze huidige producten en diensten. Daarnaast ga ga je ook aan de slag met marktonderzoek en een uitbreiding van van het aanbod.

Je werkt aan een productstrategie, ontwikkeling, pricing, productinformatie- en kennis (trainingen) en roadmaps. Je werkt samen met vrijwel alle teams binnen SPEYK en weet hen op een natuurlijke manier te bewegen. Je neemt de lead en gaat op je doel af.

Met jouw strakke planning en een vooruitziende blik zorg je ervoor dat je vaart houdt in de ontwikkeling en vernieuwing van ons aanbod voor bedrijven en het onderwijs. 

Wanneer pas je bij SPEYK?

Je bent een medior Product Marketeer of je hebt in een eerdere rol al ervaring opgedaan met productontwikkeling en of projectmanagement. Met een open en creatieve blik zorg jij ervoor dat het aanbod van SPEYK aansluit bij de (toekomstige) vraag.

Je krijgt energie van het schakelen op C-level en krijgt collega’s met jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen altijd mee. In deze rol wordt van jou verwacht dat jij je bezighoudt met marktonderzoek en het kennen van de concurrenten.

Daarnaast hou jij je bezig met het positioneren van nieuwe diensten/producten en weet jij door middel van storytelling de boodschap goed over te brengen. Je bent in staat datagedreven beslissingen te nemen en je bent van nature een leider. Je zorgt er samen voor dat geplande doelen worden behaald. Dit lukt jou door een haalbare planning, heldere communicatie, kritisch en analytische denken.   

Acquisitie door ZZP-ers of marketingbureaus wordt niet op prijs gesteld.

0
0
0
0
0