Weet jij met jouw enthousiasme, pragmatische aanpak en prettige communicatie van elk project een succes te maken? SPEYK groeit! Ter uitbreiding zijn we op zoek naar een ervaren projectmanager voor onze uitdagende en complexe projecten.

Direct reageren op deze vacature voor Projectmanager?
Stuur jouw motivatie en CV naar Chianne Horsten via c.horsten@speyk.nl. Bij haar kun je ook terecht voor meer informatie of bel naar 0318–743 333

Wat ga je doen?

Als projectmanager neem jij de klant en jouw collega’s stap voor stap mee in de realisatie van projecten. Oftewel, je bent betrokken van projectplan en kick-off tot aan de daadwerkelijke implementatie, inrichting, training, adoptie en tot slot een correcte overdracht naar beheer. Een cruciale rol dus, waarbij je tijdens de uitvoering van het project een helicopterview behoudt en stuurt op kwaliteit, planning en financiën. Op elk gewenst moment ben jij in staat om alle betrokken partijen, in- en extern, te informeren over de status van het project. Jij bent degene die alle ruis weg kan nemen en zorgt voor heldere en prettige communicatie tussen alle partijen.

Daarnaast weet jij als projectmanager als geen ander op de vraag van onze klant in te spelen en heb je een scherp oog voor het ontdekken van kansen. Dat scherpe oog gebruik je ook intern, waardoor we een professionaliseringsslag kunnen maken op gebied van projectmanagement.

Bij SPEYK staat samenwerken voorop en successen vieren we samen. Je komt te werken in het gedreven ‘Productivity Cloud’ team. Als projectmanager schakel je veel met je collega’s van sales, de consultants, bedrijfsbureau en ons adoptieteam. Een rol midden in de organisatie!

Daarom kies jij voor SPEYK!

  • Mooi salaris, 25 vakantiedagen, goed pensioen
  • Device naar keuze en leaseauto
  • Persoonlijk opleidingsbudget dat je helemaal op mag maken
  • Een hechte groep collega’s
  • Een flexibele en betrokken werkgever
  • Elke dag vers fruit in ons Koffiehuys
  • Share & Inspire events waarin we kennis, ervaring en gezelligheid combineren (nu online)
  • Regelmatig leuke bedrijfsuitjes en gezamenlijke diners (nu op veilige afstand)

Wanneer pas jij bij SPEYK?

Voor deze rol zijn we op zoek naar een verbinder die energie krijgt om samen met ons te zorgen voor succesvolle projecten en tevreden klanten. Onze klanttevredenheid is hoog en dat willen we graag zo houden! Jij herkent jezelf in onze kernwaarden: dienstbaarheid, gedreven, betrokken en persoonlijk.

Uiteraard heb je ruime werkervaring op het gebied van projectmanagement en heb je een sterke affiniteit met het Microsoft Cloud portfolio. Je kunt meerdere grote projecten tegelijkertijd managen en weet het overzicht te behouden. Daarnaast ben je communicatief sterk, hebt een zogenoemde ‘like-factor’ en kan je goed schakelen tussen diverse gesprekspartners. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en gaat altijd op zoek naar een passende oplossing, ook als het even niet loopt als gepland. Jij houdt het hoofd koel en staat stevig in je schoenen.

Interesse?

Leuk! We ontvangen graag je cv en een korte motivatie. Binnen een week hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een eerste (online) kennismaking. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature? Stel ze gerust!

Contactpersoon
Chianne Horsten
HR & Recruitment
E: c.horsten@speyk.nl
T: 0318–743 333