Word jij het vertrouwde gezicht van de salesafdeling voor onze onderwijsklanten? Het is cliché om te zeggen dat geen dag hetzelfde is, maar je zal je niet snel vervelen binnen de rol van ‘Sales binnendienst medewerker’. SPEYK zoekt een energieke, communicatief vaardige salescollega die samen met ons successen gaat vieren en vooral klanten blij gaat maken!

Direct reageren op deze vacature?
Stuur jouw motivatie en CV naar Anita & Chianne via
 werkenbij@speyk.nl. Bij hen kun je ook terecht voor meer informatie of bel naar 0318–743 333.

Wat ga je doen?

In deze zelfstandige functie werk je nauw samen met de accountmanagers van ons EDU-team, een hecht salesteam. Samen zorgen jullie ervoor dat de klant optimaal en met een lach bediend wordt.

Je ondersteunt het salesteam en onze consultants bij het uitvoeren van salesactiviteiten bij bestaande klanten en bij prospects in new business trajecten. Je hebt dagelijks contact met bestaande en potentiële klanten of benaderd (warme) leads. Tijdens deze gesprekken weet je de behoefte van de klant naar boven te halen om vervolgens te kijken naar de beste oplossing om deze klant te helpen. Wij bij SPEYK geloven in een duurzame oplossing en doen graag een stapje extra, hier ligt onze kracht.

Binnen je rol werk je zelfstandig offertes uit en verzorgt de opvolging ervan. Je onderhoudt contacten met diverse leveranciers en draagt zorg voor zaken zoals dealregistraties. Daarnaast neem je actief deel aan het invullen van de enkel-, meervoudige onderhandse- en Europese aanbestedingen.

SPEYK organiseert regelmatig interessante online en fysieke evenementen voor onze klanten. Samen met marketing neem je een deel van de organisatie op je en weet je de juiste klanten uit te nodigen.

Kortom, we bieden je een veelzijdige rol midden in de organisatie waarin je veel kunt leren. Plus, vanuit deze rol zijn er diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Daarom kies je voor SPEYK:

In mei verhuizen we naar een gloednieuw kantoor in Veenendaal! Een prachtig licht pand met groot dakterras waar we regelmatig de BBQ aan gaan gooien en we krijgen een heuse huischef die elke dag een gezonde en lekkere lunch voor ons gaat bereiden. Nog niet helemaal overtuigd? Je krijgt van ons ook:

  • Mooi salaris, 25 vakantiedagen, goed pensioen
  • Bonusregeling
  • Device naar keuze en werkplekbudget
  • Uniek en gratis BY-SPEYK programma
  • Persoonlijk opleidingsbudget dat je helemaal op mag maken
  • Een hechte groep collega’s
  • Een flexibele en betrokken werkgever
  • Elke dag vers fruit in ons Koffiehuys
  • Share & Inspire events waarin we kennis, ervaring en gezelligheid combineren
  • Regelmatig leuke bedrijfsuitjes en gezamenlijke diners

Wanneer pas jij bij SPEYK?

Het heet niet voor niets sales binnendienst. Dat betekent dat je uiteraard een gezonde commerciële drive hebt, commerciële kansen signaleert en hier proactief op inhaakt. Je bent resultaatgericht, maar ook dienstverlenend en je weet je goed te verplaatsen in de diverse klanten en spelers.

Je gaat klanten bedienen in de onderwijsmarkt. Kennis en ervaring met of in het onderwijs is dan ook een grote pre. Het zou fijn zijn als je ook kennis hebt van het Microsoft portfolio en de ICT producten, services en oplossingen die wij bij klanten aanbieden. Maar een flinke dosis energie, interesse en leergierigheid vinden we nog belangrijker, daarmee kom je al een heel eind. Wij helpen je met dat laatste stuk technische kennis.

Verder nog een paar kreten die wij vinden passen bij deze rol: sociaal, servicegericht, communicatief vaardig, stressbestendig en een echte doorzetter. En verder ben je uiteraard een gezellige collega die samen met ons successen wil vieren!

Interesse? 

Leuk!  We ontvangen graag je cv en een korte motivatie. Binnen een week hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een eerste kennismaking.  

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature? Stel ze gerust! 

Contactpersonen

Anita & Chianne 
HR & Recruitment
E: werkenbij@speyk.nl
T: 0318–743 333

Acquisitie door ZZP-ers of marketingbureaus wordt niet op prijs gesteld.

0
0
0
0
0