Een brug slaan tussen IT en Business is waar jij elke dag voor opstaat. Door jouw analytisch vermogen kun jij bedrijfsprocessen van een klant vertalen naar slimme Microsoft technologie. Je weet als geen ander hoe je processen bij klanten kunt verbeteren, vereenvoudigen en beter op elkaar kunt laten afstemmen. Door een goede inrichting van SharePoint | Microsoft 365 zorg jij ervoor dat klanten efficiënter gaan samenwerken en productiever worden. Dat ze competitief worden en klaar zijn voor de toekomst. 

De Microsoft technologie is top-of-mind waardoor je altijd op de hoogte bent van de nieuwste innovaties die je meteen kunt inzetten als dat nodig is. Je vindt het leuk om jouw kennis en ervaring over te dragen aan eindgebruikers die met de nieuwe werkwijze moeten gaan werken. Enthousiaste eindgebruikers is jouw eindstation van een project.

Direct reageren op deze vacature voor SharePoint | Microsoft 365 Consultant?
Stuur jouw motivatie en CV naar Chianne Horsten via c.horsten@speyk.nl. Bij haar kun je ook terecht voor meer informatie of bel naar 0318–743 333

Persoonlijk budget
Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dit doen we onder andere door middel van een persoonlijk budget. Dit budget mag jij inzetten om een opleiding of cursus te volgen of kennisevents te bezoeken in binnen- en buitenland. Binnen SPEYK krijgt elke werknemer een persoonlijk opleidingsplan.

Wij vragen:

– Kennis van Microsoft SharePoint | Microsoft 365
– Ervaring met het vertalen van bedrijfsprocessen naar technologie
– In teamverband en zelfstandig werken is geen probleem
– Succesvolle projecten afronden en enthousiaste klanten is jouw passie 

Nog meer redenen om voor SPEYK te werken?

– Werken met ‘State of the Art’ Microsoft producten
– Gave projecten begeleiden en implementeren bij onze klanten
– Werken in een team met gedreven Microsoft Specialisten
– Wij investeren in jouw persoonlijke groei: opleidingsplan en studiebudget met de mogelijkheid om (internationale) kennisevents te bezoeken
– Auto van de zaak
– Werken in een ambitieuze en dynamische omgeving
– Betrokken en flexibele werkgever
– Informele en professionele werksfeer
– Wij houden ervan om ‘Samen’ successen te vieren

Heb jij interesse? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of stuur je CV en motivatie naar onderstaande contactgegevens.

Contactpersoon
Chianne Horsten
E: c.horsten@speyk.nl
T: 0318–743 333

Oh ja… recruiters… als wij jullie nodig hebben bellen we jullie zelf wel!