SPEYK groeit door en daarom zoeken we een Solutions Architect die samen met ons gaat werken aan de beste digitale werk- en leerbeleving voor iedereen!

Direct reageren op deze vacature?
Stuur jouw motivatie en CV naar Chianne via werkenbij@speyk.nl. Bij haar kan je ook terecht voor meer informatie of bel naar 0318–743 333.

Oplossen, ontwerpen en bewaken.

Samen met jouw collega architect word je verantwoordelijk voor de complexere klantvraagstukken en het uitdenken van de technische oplossingen en architecturen. Je ontwerpt een betrouwbare oplossing, definieert de standaarden en bewaakt de architectuur. Dit betekent dat je vaak al in het presales-traject wordt betrokken door onze ICT adviseur. Samen weten jullie de klant te inspireren, adviseren en de beste oplossing voor hun vraag uit te denken. Verder ben je betrokken bij aanbestedingen en ben jij hierin onze technische sparringpartner. Met jouw creatieve en innovatieve oplossingen zorgen wij voor de maatwerkoplossing die past bij de klant uitvraag en de dienstverlening van SPEYK.

Je komt vooraan te staan als het gaat om de (door)ontwikkeling van de producten van SPEYK. Jij weet een blauwdruk te maken van de (nieuwe) diensten en bewaakt de architectuur. Binnen de rol krijg je de ruimte om de ontwikkelingen en innovaties in de markt en bij onze partners in de gaten te houden. Deze kennis en informatie deel je vervolgens actief met jouw collega’s binnen het consultancy team en SPEYK-breed.

Kortom, we zoeken iemand die van technologie houdt! Iemand met kennis van en ervaring met het ontwerpen, uitwerken en migreren van (complexe) Microsoft Cloud infrastructuur en architectuur.

Daarom kies jij voor SPEYK?

 • Salarisindicatie ligt tussen de €4.000,- en €6.000,-, goed pensioen én 25 vakantiedagen;
 • Bonusregeling & leaseauto;
 • Iedere dag een gezonde lunch van huischef Ies in ons eigen restaurant;
 • Goede coaching en begeleiding;
 • Persoonlijk opleidingsbudget van €3000,-;
 • BY-SPEYK’er programma met onbeperkt gratis events binnen cultuur, mind, food en bewegen voor jou en een vriend of vriendin;
 • Een hechte groep (leuke) collega’s.

   Wanneer pas jij bij SPEYK?

   We zijn op zoek naar een Solutions Architect die ons helpt bij complexere klantvraagstukken en het uitdenken van de technische oplossingen en architecturen.

   • Je hebt goede analytische vaardigheden, je bent in staat om de infrastructuur in kaart te brengen en te analyseren;
   • Je hebt kennis van en ervaring met het ontwerpen, uitwerken en migreren van (complexe) Microsoft Cloud infrastructuur en architectuur;
   • Je bent communicatief sterk;
   • Je kan goed luisteren, je verzamelt overal informatie en vertaalt deze informatie naar een blauwdruk.

   Meer weten of kennismaken?

   Chianne van der Wal-Horsten
   HR & Recruitment

   E: werkenbij@speyk.nl
   T: 0318–743 333

   Acquisitie door ZZP-ers of marketingbureaus wordt niet op prijs gesteld.

   12
   2
   0
   1
   1