Voorstellen
Bij Van Braak Accountants werken circa 170 medewerkers verdeeld over 10 vestigingen door heel Nederland. Van Braak Accountants ondersteunt met administratieve dienstverlening, het opstellen van tussentijdse cijfers, prognoses en jaarrekeningen, (verplichte) accountantscontrole, fiscale advisering en salarisadministratie. Zij stimuleren hun medewerkers niet altijd de gebaande paden te volgen, maar op zoek te gaan naar nieuwe wegen en alternatieven, binnen het wettelijke speelveld. Door begeleiding, training en inventieve oplossingen te vinden staan zij ervoor om het rendement te verbeteren van hun klanten.

Aanleiding
Van Braak Accountants had verschillende oude centrales op de vestigingen die vervangen moesten worden. Het onderhoud was vaak niet meer mogelijk en dat maakte uitbreiding van de centrales ook niet mogelijk. De centrales communiceerden zeer beperkt met elkaar. De wens was om een stabiele en toekomstvaste oplossing te implementeren die qua kosten niet of nauwelijks zou stijgen. Belangrijk punt was tevens dat elke vestiging autonoom moest kunnen blijven opereren. Nieuwe technieken als beeldbellen en integratie met mobiel worden belangrijk in de toekomst. Er was geen behoefte om daar direct in te investeren, maar langzaam naar toe te groeien.

Oplossing
Hosted Voice is een persoonlijke telefooncentrale in de cloud waarmee je vaste en mobiele telefonie integreert. Alle standaard functionaliteiten worden geboden en de oplossing is zeer flexibel in te richten. Om dit in de praktijk te ondervinden, wat de mogelijkheden zijn en de juiste toepassing hiervan, is ervoor gekozen om eerst bij één vestiging een Proof-of-Concept (PoC) te implementeren. Dit houdt in dat SPEYK deze vestiging als proef heeft opgeleverd met een No Cure No Pay garantie, voordat de oplossing volledig werd geïmplementeerd bij de 10 autonome vestigingen. Deze PoC diende tevens voor het finetunen van details en ter toetsing van de procesgang omtrent de werkwijze van Van Braak Accountants, in combinatie met de telefonie functionaliteiten binnen de Hosted Voice oplossing. Deze vestiging heeft als leidraad gediend voor de complete implementatie bij de andere vestigingen. Door deze oplossing kreeg Van Braak Accountants een snelle en toekomstvaste verbinding, waarbij zij op hun eigen tijd kunnen kiezen wanneer zij nieuwe technieken willen implementeren.

Gekozen oplossingen

  • Hosted Voice
0
0
0
0
0