Meerdere Nederlandse bedrijven zijn dit jaar getroffen door ransomware. Hierdoor hebben zij serieuze financiële schade opgelopen en is in een aantal gevallen zelfs de continuïteit van het bedrijfsproces in het geding geweest. Zorg dat het jouw organisatie niet overkomt en wees voorbereid. Voorkomen is beter dan genezen!

Door het gebruik van technologie en de afhankelijkheid van het internet voor veel van onze bedrijfsprocessen neemt het gevaar toe van geavanceerde digitale aanvallen, die slimmer en slimmer worden. Het is niet meer voldoende om alleen een anti-virus programma te hebben.

Bedreigingen worden steeds geavanceerder en volgen elkaar snel op waardoor het steeds belangrijker wordt om jouw vertrouwelijke data goed te beschermen. Cybercriminelen worden slimmer maar vooral ook steeds sneller en kunnen ongemerkt jouw IT-omgeving binnendringen zonder dat dit door jouw anti-virus software (tijdig) wordt gedetecteerd.

“82% van het midden- en kleinbedrijf heeft een cyberaanval gehad die het
anti-virus systeem niet heeft gedetecteerd.”

Er is een andere manier van beveiliging nodig. Een beveiliging die kan voorspellen dat jouw organisatie aangevallen gaat worden.

SentinelOne is een geavanceerde Machine Learning oplossing die continu het gedrag van jouw IT-omgeving analyseert. Door het zelflerende vermogen is SentinelOne in staat om aanvallen vroegtijdig te ontdekken en direct te elimineren nog voordat het zich in jouw netwerk kan verspreiden. Zo wordt jouw organisatie volledig beschermd tegen de meest (onbekende) geavanceerde aanvallen.

Is jouw IT-omgeving voldoende beveiligd? De continuïteit van jouw bedrijfs-processen en de veiligheid van jouw data waarborgen is onze prioriteit. Zo kunnen jouw medewerkers zich meer focussen op de groei en het rendement van jouw organisatie.

0
0
0
0
0