Waarom SPEYK?

SPEYK telt meer dan 50 experts die binnen diverse specialismen en markten jouw organisatie versterken met kennis en kunde in ICT. Kwaliteit bieden en dienstbaar zijn naar jou. Vanuit het midden van het land en met 20 jaar ervaring is SPEYK een betrouwbare ICT dienstverlener voor het bedrijfsleven, food en onderwijs. Ons doel is tevreden klanten en eindgebruikers. Dit doen we door de beste service te leveren en top begeleiding te bieden als het gaat om nieuwe ICT oplossingen. Gedreven om het beste voor jou te bereiken. Betrokken in het oplossen van jouw ICT vraagstukken en uitdagingen. Persoonlijk en dienstbaar in onze ondersteuning. Wij bieden je nieuwerwetse ICT: De nieuwste technieken met de prettige mentaliteit van toen. 

DE WERKSFEER

SPEYK is een gedreven ICT organisatie met focus op groei en persoonlijke ontwikkeling. Er heerst een informele werksfeer waar je jezelf kunt zijn, met respect voor de ander. Als je zelf een oplossing niet kunt vinden, schiet een collega je te hulp. Ieder jaar organiseren wij meerdere personeelsevents met een gezellig hapje en drankje. 

STUDIE EN EVENEMENTEN

Onze medewerkers krijgen alle ruimte voor een goede ontwikkeling en het ontdekken van nieuwe ICT technieken. Dit doen we onder andere door middel van een persoonlijk budget. Dit budget mag ingezet worden om een opleiding of cursus te volgen of kennisevents te bezoeken in binnen- en buitenland. 

PERSOONLIJK ONTWIKKELPLAN

Kennis opdoen en jezelf ontwikkelen is belangrijk bij SPEYK. In het persoonlijk ontwikkelplan stel je zelf afspraken en mogelijkheden voor jouw toekomst en ontwikkeling. Wij stellen tijd en budget beschikbaar om het leerproces te faciliteren. Maak je eigen ambities waar en onderzoek wat je graag wilt leren.

Digitale transformatie naar de Cloud

We bevinden ons in de digitale transformatie. Iedere organisatie heeft hier in mindere of meerdere mate mee te maken. De vraag is niet of je de transitie wilt maken naar de Cloud, maar wanneer. Deze transitie doorloop je niet alleen. SPEYK heeft jarenlange ervaring in het technisch en tactisch begeleiden van jouw organisatie. Vanuit jouw visie, missie en doelen creëren we een roadmap naar jouw perfecte ICT omgeving. Met oog op de wensen van mensen en de technieken van de toekomst. Waarom een moderne werkplek? In een wereld waarin alles draait om digitale transformatie is flexibiliteit en mobiliteit belangrijker dan ooit, ongeacht in welke branche je beweegt. Mobiel werken is namelijk niet alleen werken vanaf een smartphone maar juist vanaf een werkplek die zich aanpast aan de behoefte, situatie en zelfs apparaat van de gebruiker. 

Plesmanstraat 60

 

3905 KZ Veenendaal

0318 - 743 333