Hoe blijf je groeien en meebewegen in een flexibele hybride onderwijsomgeving?

Hoe ziet het onderwijs er nu uit? Nu veel informatie en lesmateriaal in de cloud staat, gaan we naar een open en flexibele hybride onderwijsomgeving. Dus zowel fysiek als digitaal. Om deze transitie op gang te houden en als school te blijven groeien in het werken in een digitale omgeving is blijvende aandacht voor Cloud adoptie noodzakelijk. Hoe doe je dat? Hoe blijf je deze focus houden?

Voorbeelden uit de praktijk. Van elkaar leren.
Wij delen tijdens dit webinar kennis over onze aanpak bij al meer dan 100+ scholen. Deze scholen blijven meebewegen met de tijd en technologie. Maar nog veel belangrijker, met de mensen op school. We lichten vanuit de praktijk de volgende onderwerpen toe:

  • Begin bij het begin. Bewustwording van de impact van nieuwe technologie en werkmethodieken: Hoe ga je om met de impact van veranderingen op school?
  • Hoe betrek je school, leerlingen en ouders in dit proces?
  • Hoe neem je elkaar mee?
  • Wat heb je nodig?
  • Voorbeeld van een (echt) transitie traject
  • Wat als je er geen aandacht aan besteedt?

Ons doel?
Jouw school meer inzichten geven om te blijven groeien in een open en flexibele hybride onderwijsomgeving, met oog op de mensen (Cloud adoptie). SPEYK deelt haar kennis om onderwijsinstellingen te ondersteunen in het groeiproces voor, in en na cloud transities.

Wij geven graag gericht informatie en pakken alles aan bij de kern. Heb je op voorhand vragen of zoek je naar antwoorden? Deel ze met ons en we zullen dit anoniem behandelen en meenemen in het webinar.

In het kort

Voor: Medewerkers, schoolleiders en docenten vanuit het onderwijs
Datum: 4 maart 2021
Tijden: 15:30 – 16:15
Presentator: Maarten de Boer, Karen Bevers en Greg Priem
Kosten: Geen. Wij investeren graag in kennis van technologie en cloudadoptie.

Dit webinar is reeds uitgezonden. Bekijk de opname hier terug.