Op woensdag 12 oktober 2022 zijn wij op het Zermelo Symposium! Jij ook?

Datum 12 oktober 2022
Tijd 10:00 – 16:00
Locatie Spant! (Doctor Abraham, Kuyperlaan 3, 1402 SB Bussum)
Kosten € 175


Yes, we mogen weer!

Ieder jaar komen roostermakers, decanen en schoolleiders tijdens het symposium bij elkaar om te horen over de nieuwste ontwikkelingen binnen Zermelo, workshops te volgen en om ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Aran, Emiel en Erwin spreken je graag!

SPEYK is hier als partner van Zermelo bij. We hebben samen met Zermelo een slimme koppeling ontwikkeld zodat roosters voor iedereen op school nu centraal in jouw Outlook en/of Teams zichtbaar zijn. En er zitten nog veel meer slimmigheden in Roostersynchronisatie voor meer gemak op jouw schooldag. We spreken je graag!

Wat mag je verwachten van het symposium?

De dag begint met een plenaire sessie, bedoeld voor een breed publiek. In de ochtend gaan we onder andere in op nieuwe ontwikkelingen in de software van Zermelo. Daarna volg je keuzepresentaties die passen bij jouw eigen interessegebied. Tussen de presentaties in heb je alle gelegenheid om met een kopje koffie of lekkere lunch bij te praten met collega’s van andere scholen.


Nieuw!  Wandelen, puzzelen of SPEYK bezoeken.

Nieuw dit jaar is de pauze-activiteit. Zo wordt er een wandeling georganiseerd, kan je jouw puzzelvaardigheden testen, of langs gaan bij de stands van Somtoday, SPEYK, Klik Onderwijs of Work>flows. De middag start plenair, gevolgd door jouw tweede keuzepresentatie. Je bent na afloop van harte welkom om tijdens de borrel nog even na te praten met medewerkers van Zermelo.

0
0
0
0
0