Krijg energie van jouw digitale werkomgeving! 

Blijf jouw digitale werkplek optimaal benutten. Blijf digitaal vaardig. Blijf samen succesvol en houd de connectie met de mensen van vandaag. Onze Digitale Adoptie Coaches gaan je helpen!

Oog voor Digitale Adoptie zorgt ervoor dat je klaar bent voor morgen!
Succes en groeien met technologie is afhankelijk van de mensen die hiermee werken. Kunnen zij hun weg vinden in de (nieuwe) digitale werkplek en benutten zij deze optimaal? Nu en morgen?

Alles begint bij een sterk adoptieplan
Dit proces gaat niet vanzelf en mogen we ook niet verwachten van een organisatie met verschillende mensen. Daarom is naast bouwen met ICT, het werken aan de digitale beleving van mensen zo belangrijk. Dit is precies waar Digitale Adoptie Coaches met jou aan werken. Dit begint met een Adoptieplan. 

 

Samen werken aan digitale vaardigheden én werkplezier! 

De Digitale Adoptie Coaches van SPEYK werken samen met jou aan een vliegende start en het behoud van digitale vaardigheden. Zo blijft iedereen met de beste digitale beleving werken en leren. Hoe doen wij dit?

 

  • We betrekken medewerkers bij ICT projecten. Door het nut en de noodzaak de delen zorgen we voor bewustwording en de wil om mee te bewegen.
  • We starten met een kleine groep (keyusers) die jouw organisatie vertegenwoordigd en waarmee we de juiste keuzes kunnen maken voor jouw bedrijf of school.
  • We stellen een roadmap op voor het technische project en stemmen deze af met het Adoptieplan. Zo lopen techniek en mensen hand in hand.
  • Je blijft communiceren en wij adviseren je. Zo ga je collega’s enthousiasmeren en meenemen in de digitale reis van jouw organisatie.
  • We zoeken ambassadeurs uit iedere laag van organisatie. Enthousiastelingen en pioniers.
  • We blijven trainen. Kennis zorgt ervoor dat je weet hoe je jouw digitale werkplek goed kunt BLIJVEN benutten.

Wat gaat begeleiding met Digitale Adoptie jou brengen?

Dit ga jij ervaren met onze bewezen aanpak!

Wat betekent Digitale Adoptie voor werkgevers, bestuurders en schoolleiders?
Het mooiste is dat je blije mensen gaat ervaren in jouw teams. Doordat je periodiek blijft werken aan de digitale vaardigheden van medewerkers zal het werknemersgeluk omhoog gaan en daarmee ook de resultaten. Je wordt ook aantrekkelijker voor nieuwe talenten. Blije mensen en een organisatie met oog voor innovatie en mensen trekken talenten aan.

Wat ga jij als medewerker ervaren?
Je gaat ervaren hoe super efficiënt werken kan zijn als je de juiste tools benut in jouw digitale omgeving. Je krijgt meer vertrouwen omdat je vaardiger wordt in de digitale wereld. Je krijgt meer focus op je kerntaken en meer werkplezier, dat is toch wat je wilt?

Doe de digitale scan, wie ben jij?

Waar is jouw ruimte voor verbetering? Ben jij Koos of toch Rik?

Samen gaan we met vier ingrediënten werken om van jouw mensen Superhero’s te maken. De SPEYK 4 V’s zorgen ervoor dat zij in hun kracht worden gezet en elke dag het beste uit zichzelf halen.  

Veranderen eng?
Wist je dat 70% van de mensen veranderingen als spannend of zelfs eng ervaart. Als je niet weet wat er komen gaat worden deze emoties opgeroepen. Dit is vaak waarom verandertrajecten stroef verlopen of zelfs mislukken. Onze Digitale Adoptie Coacheslopen bewust de essentiële stappen met je door. Veranderen wordt zo zelfs leuk! De vruchten pluk je uiteindelijk zowel als mens en als organisatie.

Inzicht in jouw digitale level. Doe de Digital Level Scan! Wie ben jij? Waar sta jij?
Waar staan jouw collega’s? Samen naar de top. Heel gericht en geen onnodige kosten, maar wel een enorme winst. Doe de check!

Maak kennis met onze adoptie-diensten

Zo doen wij het, een greep uit onze diensten!

 

ICT vaardigheidsscan 

voor inzicht in de digitale verbeterpunten (op persoonsniveau) binnen jouw organisatie

Floorwalkers

voor directe digitale ondersteuning en support op de werkvloer

Trainingen

om kennis en vaardigheden te blijven opbouwen

Requirements Game

stap voor stap de belangrijkste behoeftes en onderdelen aanpakken en integreren

Kies voor de perfecte mix van ICT & beleving

Ingrediënten: jouw digitale werkplek & weten hoe je alles optimaal kan benutten

We snappen jouw uitdagingen. Wij brengen jou verder. We helpen je met veranderingen die de digitalisering met zich meebrengt. Zie ons als ‘sidekick’, die je blijft voeden en je laat meebewegen bij nieuwe ontwikkelingen. Je blijft verbeteren.

Samenwerken met jouw Digitale Adoptie Coach
Uiteindelijk wil je een energieke organisatie met mooie resultaten, die met gemak mee blijft bewegen met de tijd. Dit is een wisselwerking van een moderne werkplek- en goede beleving. Een prettige beleving én het optimaal benutten van de moderne werkplek creëren we door het samenspel met ons Digitale Adoptie Team.

Direct contact en jouw digitale reis uitstippelen?
Maak gelijk kennis met onze Digitale Adoptie Coach en start vandaag nog met de eerste stappen naar blijvend succesvol transformeren of kijk ‘ns naar onze diensten.

Plesmanstraat 60

 

3905 KZ Veenendaal

0318 - 743 333