Nu is het tijd! Maak van Cloud adoptie een standaard

In het verleden behaalde resultaten bieden geen WEL garantie voor de toekomst


We bevinden ons op dit moment in een totaal andere fase van digitalisering. Scholen en bedrijven zijn meer dan ooit tevoren genoodzaakt om digitaal te werken. Flexibel en mobiel (thuis)werken en lesgeven is het ‘Nieuwe normaal’ geworden. Samen hebben we al veel geleerd in de afgelopen periode. Nu is het tijd om door te pakken. Maak van ICT adoptie een vast onderdeel in jouw organisatie. SPEYK helpt je! Blijf aantrekkelijk en succesvol!

Jouw persoonlijke Adoptie & Succes Coach gaat het verschil maken!
Werkgevers en schoolleiders zien technologische ontwikkelingen in rap tempo voorbij komen. Medewerkers hebben een sterke behoefte aan het doorontwikkelen van digitale vaardigheden. Samen met jouw persoonlijke Adoptie & Succes Coach zorgen wij ervoor dat IT ook echt een verschil gaat maken in het dagelijks werk van medewerkers. Als werkgever/schoolleider ga je moeiteloos meegroeien met de tijd en technologie door van adoptie een standaard te maken.

 

Wat gaat Cloud adoptie & begeleiding jou brengen?

Dit ga jij ervaren met een goede aanpak!

Vooruitstrevende werkgever/schoolleider

 

Wat ga jij bereiken met een goede adoptie aanpak?

Jij gaat next level naar een future-proof organisatie. Kwaliteit en focus zorgen voor rendement. Blije mensen trekken talenten aan.

Blije medewerker/docent/leerling

Wat ga jij ervaren doordat er oog is voor adoptie?

Je gaat ervaren hoe super efficiënt het werken nu is. Je krijg vertrouwen in nieuwe ICT doordat je vaardig wordt gemaakt. Je krijgt meer focus op je kerntaken en meer werkplezier, dat is toch wat je wilt?

Super V(ier)-Power met SPEYK, wie ben jij?

Maak van jouw mensen digitale Superheroes! Ben jij Koos of toch Rik?

Samen gaan we met vier ingrediënten werken om van jouw mensen Superhero’s te maken. De SPEYK 4 V’s zorgen ervoor dat zij in hun kracht worden gezet en elke dag het beste uit zichzelf halen.  

Veranderen eng?
Wist je dat 70% van de mensen veranderingen als spannend of zelfs eng ervaart. Als je niet weet wat er komen gaat worden deze emoties opgeroepen. Dit is vaak waarom verandertrajecten stroef verlopen of zelfs mislukken. Onze Adoptie & Succes Coaches lopen bewust vier essentiële stappen met je door. Veranderen wordt zo zelfs leuk! De vruchten pluk je uiteindelijk zowel als mens en als organisatie. Jouw organisatie is sterk en future-proof.  

Inzicht in jouw digitale level. Doe de Digital Level Scan! Wie ben jij? Waar sta jij?
Waar staan jouw collega’s? Samen naar de top. Heel gericht en geen onnodige kosten, maar wel een enorme winst. Doe de check!

De 4 V’s van ons bewezen adoptie programma

Jouw persoonlijke Adoptie Succes Coach staat bij ieder nieuw project voor je klaar!

Verbinden

Bewust/noodzaak

Vertrouwen

Enthousiasmeren en betrekken

Vaardig

Trainen en vaardig worden

Vooruitstrevend

Meebewegen en wendbaar worden

Maak kennis met onze adoptie-diensten

Zo doen wij het, een greep uit ons bewezen adoptie programma!

 

ICT vaardigheidsscan 

voor inzicht in de digitale verbeterpunten (op persoonsniveau) binnen jouw organisatie

I-coach

voor directe digitale ondersteuning en support op de werkvloer

Trainingen

om kennis en vaardigheden te blijven opbouwen

Communicatie Coach

om draagvlak te creëren met een pakkende communicatie aanpak

Kies voor de perfecte mix van ICT & beleving

Ingrediënten: De moderne werkplek en de beste beleving door adoptie

Wij zijn jouw ICT & Adoptie partner voor de toekomst. We willen een echte en intensieve relatie met je opbouwen. We snappen jouw business en uitdagingen. Wij brengen jou naar een hoger niveau. We helpen je met veranderingen die de digitalisering met zich meebrengt. Zie ons als ‘sidekick’, die je blijft voeden en je laat meebewegen bij nieuwe ontwikkelingen.

Samenwerken met jouw Adoptie & Succes Coach
Uiteindelijk wil je een energieke organisatie met mooie resultaten, die met gemak mee blijft bewegen met de tijd. Dit is een wisselwerking van een moderne werkplek- en beleving. Een prettige beleving én het optimaal benutten van de moderne werkplek creëren we door het samenspel met ons Adoptie & Succes Team.

Direct contact en jouw digitale reis uitstippelen?
Maak gelijk kennis met onze Adoptie & Succes Coach en start vandaag nog met de eerste stappen naar blijvend succesvol transformeren.

Meer weten over Begeleiding & Adoptie

Fokkerstraat 36

 

3905 KV Veenendaal

0318 - 743 333