Wij delen graag ons kennis met jou

Ons doel is jou inspirerende en nieuwe inzichten te geven. SPEYK heeft jarenlange ervaring in het technisch en tactisch begeleiden van bedrijven en scholen. Vanuit deze kennis delen wij regelmatig blogs met interessante kennis die jij kunt toepassen in jouw dagelijkse werk.

RSS Blog Speyk

 • Ondersteuning eindigt voor Windows 7 6 september 2019
  Het einde is in zicht voor Windows 7. Op 14 januari 2020 wordt de ondersteuning van het besturingssysteem stopgezet. Vanaf die datum zullen er geen beveiligingsupdates meer verschijnen. In dit blog de stappen die je kunt zetten om veilig te blijven werken.
 • Even voorstellen: nieuwe collega's 6 september 2019
  SPEYK blijft groeien door gave opdrachten bij mooie klanten. Mede daardoor hebben we in de afgelopen maanden twee nieuwe collega's mogen verwelkomen. Graag stellen wij hen aan jou voor. Joram en Khatelyn versterken ons team als Business Consultants. Lees verder en leer ze kennen!
 • SPEYK op Het Nationaal Onderwijs Congres 4 september 2019
  Ontmoet SPEYK 3 of 4 oktober op Het Nationaal Onderwijs Congres in Spant!. SPEYK draagt bij aan dit event voor professionals uit alle lagen van het primair en voorschools onderwijs door middel van een interactieve stand.
 • Veilig en efficiënt werken in de foodsector: twee tips 20 augustus 2019
  Je bent als dienstverlener in de foodsector dag en nacht bezig om met passie en vakmanschap je klanten te bedienen met de beste producten. Continuïteit en kwaliteit staan daarbij natuurlijk centraal. Om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken maak je gebruik van veel digitale middelen om o.a. bestellingen, leveringen en facturen zo snel, goed en […]
 • DigiPlein365 update: FlexGrid app 26 juni 2019
  Al jaren bouwen wij persoonlijke DigiPlein365 en social intranet omgevingen voor onze klanten. Deze oplossingen presenteren een mix van vaste en rol gebaseerde informatie voor de eindgebruikers. Steeds vaker krijgen wij van klanten de vraag om net een stapje verder te gaan, zoals meer mogelijkheden rond personalisatie voor de eindgebruiker.

Contact opnemen

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter, inclusief het onderwerp waar je meer over wilt weten.
Of bel ons via het nummer 0318 743 333

Fokkerstraat 36

 

3905 KV Veenendaal

0318 - 743 333