Wij delen graag ons kennis met jou

Ons doel is jou inspirerende en nieuwe inzichten te geven. SPEYK heeft jarenlange ervaring in het technisch en tactisch begeleiden van bedrijven en scholen. Vanuit deze kennis delen wij regelmatig blogs met interessante kennis die jij kunt toepassen in jouw dagelijkse werk.

RSS Blog Speyk

 • Veilig en efficiënt werken in de foodsector: twee tips 20 augustus 2019
  Je bent als dienstverlener in de foodsector dag en nacht bezig om met passie en vakmanschap je klanten te bedienen met de beste producten. Continuïteit en kwaliteit staan daarbij natuurlijk centraal. Om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken maak je gebruik van veel digitale middelen om o.a. bestellingen, leveringen en facturen zo snel, goed en […]
 • DigiPlein365 update: FlexGrid app 26 juni 2019
  Al jaren bouwen wij persoonlijke DigiPlein365 en social intranet omgevingen voor onze klanten. Deze oplossingen presenteren een mix van vaste en rol gebaseerde informatie voor de eindgebruikers. Steeds vaker krijgen wij van klanten de vraag om net een stapje verder te gaan, zoals meer mogelijkheden rond personalisatie voor de eindgebruiker.
 • 5 redenen om na de zomer te starten met DigiPlein365 25 juni 2019
  Je bent als bestuurder of directeur op school met veel beslissingen bezig. Je wilt enerzijds vooruitgang boeken door innovatieve keuzes te maken en anderzijds wil je een aantrekkelijke en professionele werkomgeving blijven bieden voor medewerkers, docenten/leerkrachten en leerlingen. Veel van deze keuzes zullen uiteindelijk ICT raken. Gewoonweg omdat technologie steeds meer betrokken is bij processen […]
 • Een nieuwe huisstijl en positionering voor Speyk 21 juni 2019
  Misschien was het je al opgevallen. SPEYK heeft een ander uiterlijk gekregen. Het is tijd voor een nieuwe positionering en huisstijl. Vernieuwend, compleet en consistent.
 • Even voorstellen... 23 mei 2019
  SPEYK blijft groeien door gave opdrachten bij mooie klanten. Mede daardoor hebben we in de afgelopen maanden drie nieuwe collega's mogen verwelkomen. Graag stellen wij hen aan jou voor. Tygo, Jeroen en Jan versterken ons team op de technische afdeling. Lees verder en leer ze kennen!

Contact opnemen

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter, inclusief het onderwerp waar je meer over wilt weten.
Of bel ons via het nummer 0318 743 333

Fokkerstraat 36

 

3905 KV Veenendaal

0318 - 743 333