Wij delen graag ons kennis met jou

Ons doel is jou inspirerende en nieuwe inzichten te geven. SPEYK heeft jarenlange ervaring in het technisch en tactisch begeleiden van bedrijven en scholen. Vanuit deze kennis delen wij regelmatig blogs met interessante kennis die jij kunt toepassen in jouw dagelijkse werk.

RSS Blog Speyk

 • Microsoft Teams: Private channels 6 december 2019
  Eindelijk is hij er dan, de langverwachte functie om private channels binnen Teams aan te kunnen maken. Private channels zijn afgesloten kanalen binnen een Team. Je kan zo een deel van de data binnen een Team afschermen voor een aantal Teamleden. 
 • Voorkomen is beter dan genezen 6 december 2019
  Meerdere Nederlandse bedrijven zijn dit jaar getroffen door ransomware. Hierdoor hebben zij serieuze financiële schade opgelopen en is in een aantal gevallen zelfs de continuïteit van het bedrijfsproces in het geding geweest. Zorg dat het jouw organisatie niet overkomt en wees voorbereid. Voorkomen is beter dan genezen!
 • ‘Complexe ICT simpel maken’ 4 december 2019
  De samenwerking van Ydentic en SPEYK versterkt de visie van beide organisaties: ‘Complexe ICT simpel maken’. Met Ydentic is SPEYK in staat het dagelijkse gebruikersbeheer van meerdere omgevingen vanuit één centraal portaal te beheren. Eenvoudiger, sneller en op een uniforme wijze onze klanten helpen. Hierdoor hebben we meer tijd en focus voor adoptie en verandermanagement.
 • De eerste weken bij SPEYK van Khatelyn 19 november 2019
  Bij SPEYK bieden wij ruimte voor experts en professionals, maar ook voor experts in opleiding. Het is mogelijk om een ICT-opleiding te combineren met een baan bij SPEYK. Zo leer je al werkende wat het echt inhoudt om in een ICT-bedrijf te werken. Khatelyn Lee vertelt over haar ervaringen bij SPEYK.
 • De beste korting voor jou op Black Friday 15 november 2019
  Black Friday komt er weer aan! Op vrijdag 29 november kun je profiteren van mooie kortingen op hardware. Laat ons weten waar jij naar zoekt en wij zoeken voor jou de beste kortingen.

Contact opnemen

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter, inclusief het onderwerp waar je meer over wilt weten.
Of bel ons via het nummer 0318 743 333

Fokkerstraat 36

 

3905 KV Veenendaal

0318 - 743 333