Voor ieder kind het beste onderwijs vandaag en een eerlijke kans voor morgen

Dat is SPEYK’s intrinsieke motivatie. Iedere dag weer.

 

Samen werken naar duurzaam en modern onderwijs
Wij bieden al meer dan 20 jaar ICT met de beste digitale beleving aan scholen en besturen. Mensen en samenwerken zijn daarin de kracht, technologie faciliteert en persoonlijk advies en begeleiding maakt het échte verschil. 

Meer dan 80 SPEYK-ers zetten hun passie, kennis en kunde dagelijks bij meer dan 500 scholen in met een vaste methodiek: Advies, Bouw en Continuiteit. De beste digitale beleving maakt alles beter: de docent, het onderwijs en het kind van morgen. Weet ook dat we je volledig kunnen ondersteunen in de route naar het normenkader IBP. Zo werk je stap voor stap naar de basisnormen die in 2027 gaan gelden. 

Kwaliteitsverbetering én meer werk- en leerplezier!

Wij helpen je met visie vorming rondom modern onderwijs & technologie, ontwerp en bouw met ICT én behoud van digitale vaardigheden. Zo zorgen we voor een verbeteringsslag in de kwaliteit van het onderwijs en creëren we meer werk- en leerplezier voor iedereen op school én thuis.

Deze complete dienstverlening en de manier van samenwerken (we doen het écht samen) maakt SPEYK de moderne technologie partner voor besturen en scholen in Nederland.

Beleef events

12 oktober – Workshop | Bouwen met Power Apps in het onderwijs

  Datum 12 oktober 2023 Tijd 09:30 - 15:00 Locatie SPEYK, Plesmanstraat 60 in Veenendaal Voor Iedereen die affiniteit of interesse...

1 november – Live webinar | Digitaal toetsen de toekomst

Datum 1 november 2023 Tijd 15:30 - 16:15 Locatie Online via Teams Sprekers Danny van Dijk (AvePoint) en Jeroen van Ree (SPEYK) Voor...

7 december – Training | Bouwen met Power Apps in het onderwijs

  Datum 7 december 2023 Tijd 09:30 - 16:30 uur Locatie SPEYK, Plesmanstraat 60 in Veenendaal Voor Deze training is bedoelt voor...

SPEYK Expeditiedagen | VO

Bij SPEYK zijn we vanuit ons vakgebied veelal in gesprek met besturen, ICT-coördinatoren en systeembeheerders. Met hen proberen we een...

SPEYK Kookcollege

Bij SPEYK gaat alles om beleving. Naast de perfectie in technologie en de verbinding met onze klanten, zit ook eten en drinken verweven in...

Klantverhalen

Beschermd: Stichting BOOR | Moderne digitale werkomgeving

Er is geen samenvatting, omdat dit een beschermd bericht is.

Mondial College | Veilige leeromgeving door veilig netwerk

Flexibel en modern onderwijs door een vernieuwing van het ICT netwerk. Een veilige werk- en leeromgeving samen met SPEYK!

Varendonck College | Meer regie en grip op eigen data in Microsoft 365

Lees mee hoe het Varendonck College de regie op data terug heeft, door te werken met een Cloud to Cloud backup binnen Microsoft 365.

Munnikenheide College | Vooruitstrevend met ICT & adoptie

Het Munnikenheide College blijft zich focussen op de ontwikkeling van haar mensen en haar omgeving. Zo blijft zij innovatief en vooruitstrevend.

PCOU Willibrord | Flexibel onderwijs met School Data Sync

Door School Data Sync in te zetten wordt het organiseren van lesgroepen geautomatiseerd. Dit levert PCOU Willibrord veel tijdswinst en overzicht op.

Inspirerende blogs

De kracht van plannen in Teams

Laat je inspireren en word digitaal vaardiger in Microsoft 365 en Teams. Je leest alles over de kracht van To-Do, Tasks en Planner in dit blog!

Office 365 A1 Plus licenties komen te vervallen

Office 365 A1 plus licenties komen per 1 augustus 2024 te vervallen. Wat betekent dit voor jou als gebruiker?

Verbeter je werkgewoontes met VIVA Insights

Viva Insights geeft je inzicht in focustijd en werkdruk. Het helpt je om je productiviteit en welzijn te verbeteren.

Inzicht in leervoortgang en welbevinden met Insights

Hoe kan technologie ervoor zorgen dat je signalen (eerder) oppikt dan wanneer de resultaten achterblijven door een onvoldoende voor een toets?

Alles begint bij modern leiderschap & beleid

Hoe verbeter je als schoolleider de onderwijskwaliteit binnen jouw school en welke rol speelt technologie in het veranderende onderwijslandschap? SPEYK helpt je met regie houden op ICT en zo ook de grip op de onderwijskwaliteit.

Wil je weten hoe je jouw organisatie motiveert om mee te bewegen in veranderingen? Kijk dan ons OnDemand webinar.

Digitaal veilig

Iedere school verdient een duurzaam en veilig ICT fundament. FORA is ons referentiekader bij het ontwerpen en inrichten van een duurzaam en veilig ICT fundament. De basis voor bouwen aan duurzaam en modern onderwijs. Vervolgens werken we stap voor stap naar een veilige digitale werk- en leeromgeving.

Dát is waar wij jou graag mee verder helpen én waar wij goed in zijn. Wil je meer weten over het normenkader aangaande Digitale Veiligheid op school? Lees dan ons blog.

Digitaal Gemak

Werken en leren in een veilig online platform voor productief en efficiënt informeren, communiceren en samenwerken met de waarde van SPEYK en Microsoft? Dat begint bij DigiPlein365! Jouw start van de dag die overzicht creëert en toegang geeft tot alles wat jij op een dag inzet.

Meer overzicht in de dag van leerlingen, docenten en kantoormedewerkers. Snel navigeren naar wat jij nodig hebt. Meer gemak in de digitale wereld op school.

Digitaal vaardig

Hoe blijf je aansluiten in de digitale werk- en leeromgeving van jouw school? Blijven werken aan digitale skills in Teams bijvoorbeeld? Het onderwijs aantrekkelijk houden voor de leerling van nu kan alleen als we blijven aansluiten. Weet welke digitale skills nodig zijn voor het kind van morgen.

Blijf de aansluiting houden met het kind van morgen. Word en blijf een digital hero!

Partnerschappen met onderwijsvrienden: samen sterker voor modern onderwijs

Door de samenwerking met onderwijsvrienden ontzorgen wij scholen in een breed spectrum. Zo bouwen wij op basis van Microsoft technologie (Microsoft Gold Partner) en zetten wij FORA (Kennisnet) in als referentiekader voor een duurzaam en veilig ICT fundament. 

Samen met jou houden we regie op ICT en werken we toe naar een sterk beleid en heldere sturing. Rust, motivatie en enthousiasme in de teams komen in de plaats.

Wij maken graag kennis met je!

Plesmanstraat 60

3905 KZ Veenendaal

0318 - 743 333