Voor ieder kind het beste onderwijs vandaag en een eerlijke kans voor morgen

Dat is SPEYK’s intrinsieke motivatie. Iedere dag weer.

 

Samen werken naar duurzaam en modern onderwijs
Wij bieden al meer dan 20 jaar ICT met de beste digitale beleving aan scholen en besturen. Mensen en samenwerken zijn daarin de kracht, technologie faciliteert en persoonlijk advies en begeleiding maakt het échte verschil. 

Meer dan 70 SPEYK-ers zetten hun passie, kennis en kunde dagelijks bij meer dan 500 scholen in met een vaste methodiek: Advies, roadmap, bouw en het belangrijkste: beleven! De beste digitale beleving maakt alles beter: de docent, het onderwijs en het kind van morgen.

Kwaliteitsverbetering én meer werk- en leerplezier!

Wij helpen je met visie vorming rondom modern onderwijs & technologie, ontwerp en bouw met ICT én behoud van digitale vaardigheden. Zo zorgen we voor een verbeteringsslag in de kwaliteit van het onderwijs en creëren we meer werk- en leerplezier voor iedereen op school én thuis.

Deze complete dienstverlening en de manier van samenwerken (we doen het écht samen) maakt SPEYK de moderne technologie partner voor besturen en scholen in Nederland.

Beleef events

Event 8-2 | DIWUG Meetup

Op 8 februari gaat bij SPEYK op kantoor een DIWUG Meetup event plaatsvinden. DIWUG staat voor de Dutch Information Workers User Group. Zij...

Event 20-3 | Roosterplein

Op 20 maart organiseert onze partner Supportwijs een Roosterpleinbijeenkomst waarbij roostermakers en planners elkaar kunnen ontmoeten om...

Onderwijsevent 23-3 | Doe jij het veilig?

Technologie is een steeds groter onderdeel om sterk onderwijs te kunnen bieden en de beste digitale werk- en leeromgeving te creëren....

OnDemand | Communicatie chaos op school!

In deze reeks OnDemands delen Karen en Jessica hun kennis over organiseren en communiceren op school. Meld je onderaan deze pagina aan en...

OnDemand | De kracht van communicatie bij ICT- veranderprojecten

In deze reeks OnDemands delen Karen en Jessica hun kennis over organiseren en communiceren op school. Meld je onderaan deze pagina aan en...

Klantverhalen

PCOU Willibrord | Flexibel onderwijs met School Data Sync

Door School Data Sync in te zetten wordt het organiseren van lesgroepen geautomatiseerd. Dit levert PCOU Willibrord veel tijdswinst en overzicht op.

Lingecollege | Centraliseren ICT-beheer en transitiemanagement

Klantverhaal van het Lingecollege & SPEYK. Centraliseren van het ICT-beheer en Transitiemanagement.

OPSPOOR | Digitaal gemak met de InschrijfApp

Door de InschrijfApp hoeft OPSPOOR geen lijsten handmatig bij te houden met aanmeldingen van collega’s voor events. Alles komt samen in één app.

Stichting Spaarnesant | Grote ambities omzetten naar nieuwe werkomgeving MijnSpaarnesant

Door het realiseren van een online werkomgeving voor Stichting Spaarnesant kunnen medewerkers belangrijke informatie snel vinden.

Stichting CPOW | DigiPlein365 als verbindende factor

CPOW kiest voor DigiPlein365, de digitale werkomgeving, gebaseerd op Microsoft 365. Iedere medewerker heeft nu een gepersonaliseerde werkomgeving.

Inspirerende blogs

Hoe veilig is jouw digitale werk- en leerwereld?

Verschillende SPEYK-ers gaan de komende periode kennis delen binnen het thema Digitaal Veilig. Complexe uitdagingen maken we eenvoudig en herkenbaar zodat jij hier direct mee aan de slag kan binnen school.

Jouw rooster in Outlook én Teams?

Deze unieke oplossing  met onderwijsvriend Zermelo zorgt ervoor dat jouw rooster nu beschikbaar is in Outlook en dus ook in Teams. Dit is niet alles, leerlingen kunnen zelfs werken met keuze vakken en mutaties. Hij is nu beschikbaar voor jou!

Normenkader veilig digitaal onderwijs

Structureel 6 miljoen voor digitale veiligheid in het funderend onderwijs. IBP verplicht in jaarverslag 2023-2024. Tijd voor actie!

Digitale veiligheid = Back-uppen

Samen werken aan digitale veiligheid is zeker oog hebben voor jouw data!

Hyperautomatiseren?

Processen automatiseren en zo meer digitaal gemak beleven? Lees de blog van SPEYK-er Jessica.

Alles begint bij modern leiderschap & beleid

Hoe verbeter je als schoolleider de onderwijskwaliteit binnen jouw school en welke rol speelt technologie in het veranderende onderwijslandschap? SPEYK helpt je met regie houden op ICT en zo ook de grip op de onderwijskwaliteit.

Wil je weten hoe je jouw organisatie motiveert om mee te bewegen in veranderingen? Kijk dan ons OnDemand webinar.

Digitaal veilig

Iedere school verdient een duurzaam en veilig ICT fundament. FORA is ons referentiekader bij het ontwerpen en inrichten van een duurzaam en veilig ICT fundament. De basis voor bouwen aan duurzaam en modern onderwijs. Vervolgens werken we stap voor stap naar een veilige digitale werk- en leeromgeving.

Dát is waar wij jou graag mee verder helpen én waar wij goed in zijn. Wil je meer weten over het normenkader aangaande Digitale Veiligheid op school? Lees dan ons blog.

Digitaal Gemak

Werken en leren in een veilig online platform voor productief en efficiënt informeren, communiceren en samenwerken met de waarde van SPEYK en Microsoft? Dat begint bij DigiPlein365! Jouw start van de dag die overzicht creëert en toegang geeft tot alles wat jij op een dag inzet.

Meer overzicht in de dag van leerlingen, docenten en kantoormedewerkers. Snel navigeren naar wat jij nodig hebt. Meer gemak in de digitale wereld op school.

Digitaal vaardig

Hoe blijf je aansluiten in de digitale werk- en leeromgeving van jouw school? Blijven werken aan digitale skills in Teams bijvoorbeeld? Het onderwijs aantrekkelijk houden voor de leerling van nu kan alleen als we blijven aansluiten. Weet welke digitale skills nodig zijn voor het kind van morgen.

Blijf de aansluiting houden met het kind van morgen. Word en blijf een digital hero!

Partnerschappen met onderwijsvrienden: samen sterker voor modern onderwijs

Door de samenwerking met onderwijsvrienden ontzorgen wij scholen in een breed spectrum. Zo bouwen wij op basis van Microsoft technologie (Microsoft Gold Partner) en zetten wij FORA (Kennisnet) in als referentiekader voor een duurzaam en veilig ICT fundament. 

Samen met jou houden we regie op ICT en werken we toe naar een sterk beleid en heldere sturing. Rust, motivatie en enthousiasme in de teams komen in de plaats.

Wij maken graag kennis met je!

Plesmanstraat 60

 

3905 KZ Veenendaal

0318 - 743 333