Voor ieder kind het beste onderwijs vandaag en een eerlijke kans voor morgen

Dat is SPEYK’s intrinsieke motivatie. Iedere dag weer.

 

Samen werken naar duurzaam en modern onderwijs
Wij bieden al meer dan 20 jaar ICT met de beste digitale beleving aan scholen en besturen. Mensen en samenwerken zijn daarin de kracht, technologie faciliteert en persoonlijk advies en begeleiding maakt het échte verschil. 

Meer dan 70 SPEYK-ers zetten hun passie, kennis en kunde dagelijks bij meer dan 500 scholen in met een vaste methodiek: Advies, roadmap, bouw en het belangrijkste: beleven! De beste digitale beleving maakt alles beter: de docent, het onderwijs en het kind van morgen.

Kwaliteitsverbetering én meer werk- en leerplezier!

Wij helpen je met visie vorming rondom modern onderwijs & technologie, ontwerp en bouw met ICT én behoud van digitale vaardigheden. Zo zorgen we voor een verbeteringsslag in de kwaliteit van het onderwijs en creëren we meer werk- en leerplezier voor iedereen op school én thuis.

Deze complete dienstverlening en de manier van samenwerken (we doen het écht samen) maakt SPEYK de moderne technologie partner voor besturen en scholen in Nederland.

Beleef events

Workshop ‘Hoe bouw je een app? – 29 juni

Maak gebruik van digitale tools voor meer gemak én tijdswinst Eenvoud, overzicht en gemak; dat willen we toch allemaal? De digitale...

OnDemand | Communicatie chaos op school!

In deze reeks OnDemands delen Karen en Jessica hun kennis over organiseren en communiceren op school. Meld je onderaan deze pagina aan en...

OnDemand | De kracht van communicatie bij ICT- veranderprojecten

In deze reeks OnDemands delen Karen en Jessica hun kennis over organiseren en communiceren op school. Meld je onderaan deze pagina aan en...

OnDemand | Aan de slag met het fundament: Fora

Overzicht creëren met FORA Ben jij al bekend met FORA? Het helpt jou de processen binnen school in kaart te brengen. Hiermee breng je alle...

Klantverhalen

Mondial College | Veilige leeromgeving door veilig netwerk

Flexibel en modern onderwijs door een vernieuwing van het ICT netwerk. Een veilige werk- en leeromgeving samen met SPEYK!

Varendonck College | Meer regie en grip op eigen data in Microsoft 365

Lees mee hoe het Varendonck College de regie op data terug heeft, door te werken met een Cloud to Cloud backup binnen Microsoft 365.

Munnikenheide College | Vooruitstrevend met ICT & adoptie

Het Munnikenheide College blijft zich focussen op de ontwikkeling van haar mensen en haar omgeving. Zo blijft zij innovatief en vooruitstrevend.

PCOU Willibrord | Flexibel onderwijs met School Data Sync

Door School Data Sync in te zetten wordt het organiseren van lesgroepen geautomatiseerd. Dit levert PCOU Willibrord veel tijdswinst en overzicht op.

Lingecollege | Centraliseren ICT-beheer en transitiemanagement

Klantverhaal van het Lingecollege & SPEYK. Centraliseren van het ICT-beheer en Transitiemanagement.

Inspirerende blogs

Einde klassieke stream Microsoft

Microsoft Stream (Classic) is recent vernieuwd naar Stream (op SharePoint). Dit heeft gevolgen voor het gebruik van deze functionaliteit.

Met inzet van leescoach (AI) werken aan leesvaardigheid

Goed kunnen lezen is een voorwaarde om mee te kunnen doen op school en in de samenleving. De inzet van leescoach kan hierin een bijdrage leveren.

Tijd voor Digitaal Gemak!

Het gebruik van apps of slimme technologie kan jou helpen je werk efficiënter, effectiever en met meer plezier te doen. Benut deze kansen!

Reflect monsters voor SEL

Reflect is een gratis app binnen Microsoft Teams voor educatie, waarmee de emotionele woordenschat van leerlingen kan worden verbreed. Tegelijkertijd ontvang je als docent waardevolle feedback.

Normenkader voor digitaal veilig onderwijs

Het normenkader voor digitaal veilig onderwijs is eindelijk gepubliceerd. Hierdoor weten organisaties waar ze aan moeten werken om hun digitale leeromgeving veilig(er) te maken!

Alles begint bij modern leiderschap & beleid

Hoe verbeter je als schoolleider de onderwijskwaliteit binnen jouw school en welke rol speelt technologie in het veranderende onderwijslandschap? SPEYK helpt je met regie houden op ICT en zo ook de grip op de onderwijskwaliteit.

Wil je weten hoe je jouw organisatie motiveert om mee te bewegen in veranderingen? Kijk dan ons OnDemand webinar.

Digitaal veilig

Iedere school verdient een duurzaam en veilig ICT fundament. FORA is ons referentiekader bij het ontwerpen en inrichten van een duurzaam en veilig ICT fundament. De basis voor bouwen aan duurzaam en modern onderwijs. Vervolgens werken we stap voor stap naar een veilige digitale werk- en leeromgeving.

Dát is waar wij jou graag mee verder helpen én waar wij goed in zijn. Wil je meer weten over het normenkader aangaande Digitale Veiligheid op school? Lees dan ons blog.

Digitaal Gemak

Werken en leren in een veilig online platform voor productief en efficiënt informeren, communiceren en samenwerken met de waarde van SPEYK en Microsoft? Dat begint bij DigiPlein365! Jouw start van de dag die overzicht creëert en toegang geeft tot alles wat jij op een dag inzet.

Meer overzicht in de dag van leerlingen, docenten en kantoormedewerkers. Snel navigeren naar wat jij nodig hebt. Meer gemak in de digitale wereld op school.

Digitaal vaardig

Hoe blijf je aansluiten in de digitale werk- en leeromgeving van jouw school? Blijven werken aan digitale skills in Teams bijvoorbeeld? Het onderwijs aantrekkelijk houden voor de leerling van nu kan alleen als we blijven aansluiten. Weet welke digitale skills nodig zijn voor het kind van morgen.

Blijf de aansluiting houden met het kind van morgen. Word en blijf een digital hero!

Partnerschappen met onderwijsvrienden: samen sterker voor modern onderwijs

Door de samenwerking met onderwijsvrienden ontzorgen wij scholen in een breed spectrum. Zo bouwen wij op basis van Microsoft technologie (Microsoft Gold Partner) en zetten wij FORA (Kennisnet) in als referentiekader voor een duurzaam en veilig ICT fundament. 

Samen met jou houden we regie op ICT en werken we toe naar een sterk beleid en heldere sturing. Rust, motivatie en enthousiasme in de teams komen in de plaats.

Wij maken graag kennis met je!

Plesmanstraat 60

 

3905 KZ Veenendaal

0318 - 743 333