Home

Nieuwerwetse ICT voor scholen.

Telefoon maakt foto

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van ICT met onderwijskenners. Wij helpen je bij het vormgeven van een visie op hedendaags onderwijs en technologie, het creëren en implementeren van ICT-oplossingen en het bevorderen van digitale vaardigheden. Ons team bestaat uit ervaren onderwijsspecialisten die bekend zijn met de uitdagingen die je kunt tegenkomen. Op deze manier streven we naar de beste digitale werk- en leerlingomgeving.

SPEYK WEL

Onze diensten voor scholen zijn duidelijk. WEL (Werken En Leren) omvat een uitgebreid menu met ICT-tools en speciale aandacht voor individuen. We werken vanuit de schoolvisie aan ICT-, transitie-, adoptie- en governanceprocessen.

 

Technologie is ondersteunend, maar persoonlijk advies van onderwijskenners, training en begeleiding maken écht het verschil. We vertrouwen op bewezen Microsoft-technologie en werken samen met onderwijsvrienden om jou de beste (digitale) werk- en leeromgeving te bieden.

SPEYK WEL aanbod voor scholen

Thema’s

Natuurlijk kunnen wij zorgen voor een goed ICT-fundament, dat kan elke partij. Onze expertise in de volgende kennisgebieden maken het verschil. 

Modern en sterk ICT-fundament.

Het is essentieel om jouw school voor te bereiden op de nabije toekomst. Door een solide ICT-basis te leggen, geef je leerlingen een voorsprong op hun werkende leven in de toekomst.

ICT-, cybersecurity en bewustwording.

Dit gaat iedereen aan. Samen kunnen we een veilige en verantwoorde digitale omgeving creëren waarin leren en groeien centraal staan. Het begint bij bewustwording.

Online leer- en werkomgeving.

Het opent deuren naar een wereld van nieuwe mogelijkheden en nog meer leren. Technologie is een krachtig hulpmiddel om het leerproces te verrijken en te ondersteunen.

Digitale adoptie en weerbaarheid.

In een wereld die steeds digitaler wordt, is het belangrijk om veerkrachtig te blijven door nieuwe technologieën te leren gebruiken (digitale adoptie) en vaardigheden te ontwikkelen.

IT Governance en verandermanagement.

Samen vormen ze de ruggengraat van een dynamisch en flexibel onderwijssysteem dat in staat is om te groeien en te evolueren in een steeds veranderende wereld.

Transformeren met kunstmatige intelligentie.

Kunstmatige intelligentie gaat het onderwijslandschap ingrijpend transformeren. Samen zorgen we ervoor dat de menselijke interactie en ondersteuning centraal blijven staan.

Twee mannen achter bureau met computer

Hoe helpen wij jou?

Advies door onderwijskenners.

Wij helpen met het identificeren van kansen, het oplossen van uitdagingen, het meedenken in IT-strategie en het blijven aansluiten in de snelle groei van technologie en de veranderende wereld. 

Governance en compliance

Ethiek en transparantie. Moderne technologie vraagt om beleid, spelregels en voldoen aan wetgeving/eisen. Dat is precies waar wij jou in ondersteunen. 

Transitie- en projectmanagement.

Veranderingen managen en succesvol projecten realiseren. Wij begeleiden klanten en doen dit niet voor, maar samen met de klant. Heb je handen tekort? SPEYK-ers zetten zich voor je in!  

Communicatie en adoptie.

Wij helpen jou nieuwe technologie en trends te omarmen, zodat je de beste beleving houdt. Van een effectieve communicatiestrategie of training van digitale vaardigheden.  

Strategisch Onderwijs Adviseur

Kasper Bodegom

“Als onderwijsprofessional bij SPEYK weet ik hoe belangrijk het is dat technologie naadloos aansluit bij de behoeften van scholen. Wij zorgen ervoor dat onze oplossingen het onderwijs verrijken en verbeteren, zodat leraren zich kunnen concentreren op wat echt telt: het lesgeven.”

Klantverhalen

We kunnen zoveel zeggen, maar zo doen we het! Lees een klantverhaal en ervaar wat we in de praktijk doen. Meer hebben we hier niet aan toe te voegen.

Kinderen achter laptop

Foutloos importeren met de pta app.

Man met computer

Grip op het normenkader | iam.

Kinderen op school

Rooster synchronisatie en adoptie.

Beleef onze evenementen.

SPEYK organiseert maandelijks evenementen voor iedereen. Experts delen kennis, ervaringen en uitdagingen over specifieke onderwerpen. Wanneer zien we jou verschijnen?

okt 08

Samen Sterker Onderwijs | Teams als ELO

twee mannen met laptops
jan 23

Workshop Bouwen met Power Apps

Jongen in beeld aan tafel
jan 31

Expeditiedagen | Datum in overleg