Voor ieder kind het beste onderwijs vandaag en een eerlijke kans voor morgen

Dat is SPEYK’s intrinsieke motivatie. Iedere dag weer.

 

Samen werken naar duurzaam en modern onderwijs
Wij bieden al meer dan 20 jaar ICT met de beste digitale beleving aan scholen en besturen. Mensen en samenwerken zijn daarin de kracht, technologie faciliteert en persoonlijk advies en begeleiding maakt het échte verschil. 

Meer dan 80 SPEYK-ers zetten hun passie, kennis en kunde dagelijks bij meer dan 500 scholen in met een vaste methodiek: Advies, Bouw en Continuiteit. De beste digitale beleving maakt alles beter: de docent, het onderwijs en het kind van morgen. Weet ook dat we je volledig kunnen ondersteunen in de route naar het normenkader IBP. Zo werk je stap voor stap naar de basisnormen die in 2027 gaan gelden. 

Kwaliteitsverbetering én meer werk- en leerplezier!

Wij helpen je met visie vorming rondom modern onderwijs & technologie, ontwerp en bouw met ICT én behoud van digitale vaardigheden. Zo zorgen we voor een verbeteringsslag in de kwaliteit van het onderwijs en creëren we meer werk- en leerplezier voor iedereen op school én thuis.

Deze complete dienstverlening en de manier van samenwerken (we doen het écht samen) maakt SPEYK de moderne technologie partner voor besturen en scholen in Nederland.

Beleef events

27 maart – Normenkader webinar | Aan de slag met domein 10 – Identity & Access Management

Datum 27 maart 2024 Tijd 15:30 - 16:30 uur Locatie Online via Teams Sprekers Tools4ever & SPEYK Voor Voor ICT-medewerkers,...

Bonusaflevering: Laura (Edutrainers) over normenkader IBP FO

Na 3 afleveringen over het normenkader, waren Karen en Olaf nog niet uitgepraat over het onderwerp. Ze besloten een bonus aflevering op te...

18 april – Ervaar digitaal toetsen met Examena

Datum 18 april Tijd 09:30 - 13:00 uur Locatie SPEYK, Plesmanstraat 60 in Veenendaal Sprekers Danny van Dijk (AvePoint), Jeroen van Ree...

9 april – AI en Teams: Samen Sterker Onderwijs

  Datum 9 april 2024 Tijd 17:00 - 20:30 Locatie SPEYK, Plesmanstraat 60 in Veenendaal Voor Voor docenten, IT-professionals en andere...

7 maart – Workshop | Bouwen met Power Apps in het onderwijs

  Datum 7 maart 2024 Tijd 09:30 - 15:00 Locatie SPEYK, Plesmanstraat 60 in Veenendaal Voor Iedereen die affiniteit of interesse heeft...

Klantverhalen

VO Zeeuws-Vlaanderen tevreden met Magister PTA App

Met de Magister PTA App van SPEYK wordt aanmaken, aanpassen, controleren en borgen van het PTA sterk versimpeld.

Veluwse Onderwijsgroep | Grip en overzicht op je roosterinformatie

Alle roosterinformatie op één plek wat leidt tot een eenduidig overzicht van jouw dag. Dat is mogelijk met de roostersynchronisatie-oplossing!

Stichting BOOR | Moderne digitale werkomgeving

Standaardiseren en moderniseren van haar digitale werkomgeving doet Stichting BOOR met de adviseurs en bouwers van SPEYK!

Elevantio | Migreren, fuseren én meer!

Een project wat begon in 2019 en eindigde begin 2023. Migreren, fuseren én meer!

Mondial College | Veilige leeromgeving door veilig netwerk

Flexibel en modern onderwijs door een vernieuwing van het ICT netwerk. Een veilige werk- en leeromgeving samen met SPEYK!

Inspirerende blogs

Teams Classic stopt: dit is wat je moet weten  

Veel mensen, bedrijven, scholen, stichtingen – noem het maar op – werken met Microsoft Teams. Het is dé plek waar samenwerkende mensen...

De kracht van onbewuste nieuwe technologie 

Als docent of I-coach in het voortgezet onderwijs, ben je altijd op zoek naar manieren om het leren te verbeteren en te personaliseren....

Nieuw: Reflect als app beschikbaar

Microsoft Reflect is nu beschikbaar als app! Ook is het mogelijk om op meerdere manieren emoties in kaart te brengen. Katja legt het je uit.

Bett 2024 terugblik: kijk mee terug, de toekomst in

De AI ontwikkelingen sprongen er uit op Bett 2024. In deze terugblik vertellen Kasper, Emiel en Katja je over de meest opvallende updates.

Podcastreeks normenkader #3: Wanneer stopt het?

Luister de laatste aflevering uit de podcastreeks normenkader Informatiebeveiliging en Privacy Funderend Onderwijs (IBP FO): wanneer stopt het? Spoiler: het stopt ooit!

Alles begint bij modern leiderschap & beleid

Hoe verbeter je als schoolleider de onderwijskwaliteit binnen jouw school en welke rol speelt technologie in het veranderende onderwijslandschap? SPEYK helpt je met regie houden op ICT en zo ook de grip op de onderwijskwaliteit.

Wil je weten hoe je jouw organisatie motiveert om mee te bewegen in veranderingen? Kijk dan ons OnDemand webinar.

Digitaal veilig

Iedere school verdient een duurzaam en veilig ICT fundament. FORA is ons referentiekader bij het ontwerpen en inrichten van een duurzaam en veilig ICT fundament. De basis voor bouwen aan duurzaam en modern onderwijs. Vervolgens werken we stap voor stap naar een veilige digitale werk- en leeromgeving.

Dát is waar wij jou graag mee verder helpen én waar wij goed in zijn. Wil je meer weten over het normenkader aangaande Digitale Veiligheid op school? Lees dan ons blog.

Digitaal Gemak

Werken en leren in een veilig online platform voor productief en efficiënt informeren, communiceren en samenwerken met de waarde van SPEYK en Microsoft? Dat begint bij DigiPlein365! Jouw start van de dag die overzicht creëert en toegang geeft tot alles wat jij op een dag inzet.

Meer overzicht in de dag van leerlingen, docenten en kantoormedewerkers. Snel navigeren naar wat jij nodig hebt. Meer gemak in de digitale wereld op school.

Digitaal vaardig

Hoe blijf je aansluiten in de digitale werk- en leeromgeving van jouw school? Blijven werken aan digitale skills in Teams bijvoorbeeld? Het onderwijs aantrekkelijk houden voor de leerling van nu kan alleen als we blijven aansluiten. Weet welke digitale skills nodig zijn voor het kind van morgen.

Blijf de aansluiting houden met het kind van morgen. Word en blijf een digital hero!

Partnerschappen met onderwijsvrienden: samen sterker voor modern onderwijs

Door de samenwerking met onderwijsvrienden ontzorgen wij scholen in een breed spectrum. Zo bouwen wij op basis van Microsoft technologie (Microsoft Gold Partner) en zetten wij FORA (Kennisnet) in als referentiekader voor een duurzaam en veilig ICT fundament. 

Samen met jou houden we regie op ICT en werken we toe naar een sterk beleid en heldere sturing. Rust, motivatie en enthousiasme in de teams komen in de plaats.

Wij maken graag kennis met je!