Hand Vorige pagina


Slimme ICT voor het onderwijs. Dat is Speyk!

Overzicht, eenvoud en gemak door de inzet van slimme ICT. Maak je onderwijsambities waar met Speyk! Samen werken aan technologie en de adoptie van ICT.
Sterk advies
Jouw ICT dienstverlener voor advies. Wij zijn gedreven om het beste te bereiken voor jouw onderwijsinstelling of stichting. We ondersteunen je in ICT vraagstukken en zetten net die stap extra om jou de beste dienstverlening te bieden.
Slimme bouw
De consultants van SPEYK bouwen aan jouw school door de juiste ICT middelen in te zetten op het juiste moment, voor de juiste mensen. Zo gaat ICT voor je werken. Zoals het hoort.
Zorg voor continuïteit
Begeleiding in de nieuwe digitale werkwijze is minstens zo belangrijk als de techniek. SPEYK begeleidt je in de adoptie, zelfs tot aan het voeren van campagnes op school.
Digitaal leren en werken met DigiPlein365
Digitaal leren en werken met DigiPlein365

De persoonlijke online leer- en werkplek binnen 1 dag online. Overzicht, eenvoud en gemak! Jouw nieuwe digitale werkwijze.
Module release: Bieb
Module release: Bieb

De digitale bibliotheek van jouw school. Je vindt en plaatst hier alle belangrijke administratie, zoals handleidingen, schoolgids en meer. Al jouw schooldocumentatie centraal! Meer weten?
Adoptie van nieuwe werkwijze
Adoptie van nieuwe werkwijze

Techniek is belangrijk. Begeleiding in hoe te werken met 'nieuwe ICT' net zo min. SPEYK heeft een speciaal adoptie programma gemaakt om jouw school te begeleiden.
Events 2019
Events 2019

Wij organiseren events om je ICT wijzer te maken. Ontdekt bijvoorbeeld Office 365 in een van onze Beleefsessies of volg een webinar over de beste Security voor jouw netwerk. Ga gegarandeerd terug naar school met nieuwe kennis.
ICT diensten voor het onderwijs
ICT diensten voor het onderwijs

SPEYK levert een breed scala aan slimme ICT diensten voor jouw school. Vraag ons naar de beste oplossing voor de bescherming van jouw netwerk of hoe je productiever op school kunt werken.
Onderwijsexperts van SPEYK
Onderwijsexperts van SPEYK

Met meer dan 15 jaar ervaring in het onderwijs maakt SPEYK jouw school toekomstbestendig. Ontmoet de SPEYK-ers!
Onderwijspartners samen sterk
Onderwijspartners samen sterk

Het één is van het ander afhankelijk. Dat snapt SPEYK. Daarom werkt zij samen met belangrijke spelers binnen het onderwijs zoals Kennisnet, Microsoft, Tools4ever en Topicus.
SPEYK ISO 27001 gecertificeerd
SPEYK ISO 27001 gecertificeerd

Met ISO 27001 bewijst SPEYK dat zij een organisatie is die haar systemen gecertificeerd heeft op het gebied van informatiebeveiliging.

Wist je dat?:


  • SPEYK in januari 2017 het Convenant Onderwijsmiddelen en Privacy 2.0 ondertekend heeft?

  • Kennisnet en SPEYK samen een slimme koppeling gerealiseerd hebben tussen DigiPlein365 en de Entree Federatie?

  • Tools4ever en SPEYK een slimme inlogmethode (QR) voor de onderbouw hebben ontwikkeld en dit in 2019 voor het eerst live gaat?

  • Topicus en SPEYK samen een Single Sign On koppeling gerealiseerd hebben tussen Digiplein365 en SOMtoday?