Onderwijs

KENNISGEBIED

Digitale adoptie en weerbaarheid.

Technologie is handig, maar als je de kennis niet hebt zal het je niet geven wat je had verwacht. Het succes van jouw digitale omgeving is afhankelijk van de mensen die hiermee werken. Kunnen zij de weg vinden in de (nieuwe) digitale werkplek en benutten zij deze optimaal?

Basisvaardigheden.

Digitale basisvaardigheden worden vaak onderschat. Als je deze niet bezit kan de digitale omgeving jou juist méér werk opleveren. Dat is niet de bedoeling!

Continuïteit.

Het digitale landschap ontwikkelt zich constant. Groei jij met de nieuwe ontwikkelingen mee?  

Focus op mensen.

Succes met technologie is afhankelijk van de mensen die hiermee werken. Zij zijn een belangrijke factor bij jouw IT-project en het succes van de nieuwe werk- en leeromgeving.

Wat biedt SPEYK?

Onze Adoptie Consultants helpen jou om de digitale vaardigheden van de gebruikers naar een hoger niveau te tillen. Door middel van trainingen zorgen ze ervoor dat de mensen binnen jouw organisatie meegaan met de veranderingen in het digitale landschap. Als gevolg kunnen ze efficiënt werken en komt er meer focus op en tijd voor de kerntaken!

Drie mensen in overleg aan tafel

Een paar voorbeelden

Onderwijsvrienden.

Wij zijn de verbindende schakel tussen verschillende partijen, waaronder onderwijsvrienden en leveranciers. Als een ‘single point of contact’ zorgen wij voor een gestroomlijnde communicatie en ondersteuning gedurende het hele proces. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken!

Adoptie Consultant

Karen Bevers

Onderwijs zou moeten gaan over leerlingen begeleiden en lesstof overbrengen. Ik zie helaas regelmatig bij minder digitale medewerkers dat het daar te weinig over gaat. In plaats daarvan is er vooral frustratie dat de computer niet meewerkt en dat basale digitale handelingen veel te veel tijd kosten. Niet fijn voor de school, de medewerker zelf én leerlingen. En niet nodig!

Vrouw in beeld
Hand die email typt

4x digitaal gemak met Copilot in Outlook.

Mensen in beeld met laptop

Wanneer ben je digitaal vaardig (genoeg)?

Wat doet een Adoptie consultant? Karen legt het uit.