Kennis & inspiratie

Erwin Peters nieuwe CEO van SPEYK.

12 januari 2024

SPEYK benoemt per ingang van 11 januari 2024 Erwin Peters als haar nieuwe CEO. Erwin volgt Almar te Nijenhuis op, die SPEYK ruim 20 jaar geleden is gestart. Met Erwin als CEO hebben we ruim 25 jaar IT-ervaring binnen het onderwijs aan het roer. Daarmee kunnen we onze ambities binnen het onderwijs en de verdere groei van onze marktpositie mogelijk maken.

Mensen in beeld

SPEYK werkt ruim 20 jaar aan het creëren van de beste digitale werk- en leerbeleving voor iedereen. We maken impact met technologie door samen te werken, de kracht van mensen, ICT als facilitator en next level advies en begeleiding met een nieuwerwetse twist.

 

In de 23 jaar van haar bestaan is SPEYK onder leiding van founder Almar te Nijenhuis gegroeid naar een gerespecteerde MSP in het onderwijs en bedrijfsleven. Inmiddels zijn we met een club van 80+ SPEYK-ers. Om de verdere groei in marktpositie en in kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten mogelijk te maken heeft SPEYK Erwin als nieuwe CEO benoemd.

Erwin heeft in de afgelopen 10 jaar bij SPEYK als commercieel verantwoordelijke de plaats van SPEYK in de markt gerealiseerd en de eigenzinnige strategie gericht op het creëren van de beste digitale werk- en leerbeleving in het onderwijs en bedrijfsleven vormgegeven. Met zijn ervaring zijn we ervan overtuigd de juiste stappen te kunnen zetten om zo onze ambities mogelijk te maken.

Erwin Peters:

Erwin Peters in beeld‘’Trots en met heel veel plezier begin ik deze nieuwe uitdaging. Ik kijk ernaar uit om, ondersteund door het directieteam (COO Jak Mentjot, CTO Jeroen van Ree, CHRO Chianne van der Wal – Horsten en CFO Marc Tijsse-Klasen) de strategie bestendig uit te bouwen de komende jaren, om daarmee de marktpositie van SPEYK te verstevigen en de maatschappelijke verbinding van SPEYK te vergroten’’.

Almar zal bij SPEYK betrokken blijven als ambassadeur met een aantal specifieke rollen, ondersteunend aan de directie van SPEYK.

Almar te Nijenhuis:

Almar in beeld‘’Na ruim 20 jaar geef ik met veel vertrouwen het spreekwoordelijke stokje over aan Erwin. Met de kennis en ervaring van Erwin ben ik ervan overtuigd dat SPEYK de komende jaren zal groeien met behoud van haar missie, visie en de zo bekende SPEYK-cultuur. Betrokken blijf ik zeker, maar mijn focus zal meer gaan liggen op de cultuur en de mens binnen SPEYK. Ik kijk hier met veel plezier naar uit!’’.

Geschreven door Lisanne van de Kuilen

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op.

Contact
Vrouw in beeld