DE CONNECTIE HOUDEN MET DE MENS VAN VANDAAG

DIGITAAL VEILIG | GEMAK | VAARDIG

We bouwen niet alleen met ICT, maar denken ook mee, adviseren en trainen in digitale vaardigheden. Een verademing voor organisaties die willen groeien met technologie en aantrekkelijk willen blijven voor de medewerkers van nu.

Samen gaan we werken aan een werkomgeving die digitaal veilig is, waar mensen gemak ervaren en vaardig blijven. Vandaag én morgen.  Zo creëren we de beste digitale werkbeleving. Zo blijf jij aantrekkelijk voor de klanten en medewerkers van nu.

 

DIGITAAL VEILIG WERKEN, DOE JIJ DAT?

Cybercriminaliteit. De nieuwe zorg voor organisaties. Informeren, communiceren en samenwerken in één omgeving, waarbij ook gedacht is aan veilig maar snel inloggen en navigeren. Dat is wat jij vandaag nodig hebt!

En morgen? Je bent ook klaar voor de toekomst aangezien wij jouw digitale moderne werkplek met de kracht van Microsoft 365 en Azure bieden. Zo groei je automatisch mee met de nieuwste functionaliteiten, maar ook qua veiligheid. Risico’s zijn er om beheerst te worden én dat is precies waar wij je mee helpen.

 

YES! VAN DIGITALE GROEIPIJN NAAR WERKGEMAK

Positieve mindset en denken in mogelijkheden. Zo werken wij samen met jou.
SPEYK-ers zijn positief en denken in mogelijkheden en verbetering. Zij denken vanuit de wensen van mensen en het optimaliseren van ieders werkdag. Daar zetten SPEYK-ers hun passie voor in; ICT. Dit begint bij inzicht en advies en blijft werken door de beste begeleiding.

 

Energie krijgen van jouw digitale werkomgeving?
Succes en groeien met technologie is afhankelijk van de mensen die hiermee werken. Kunnen zij hun weg vinden in de (nieuwe) digitale werkplek en benutten zij deze optimaal? Nu en morgen? Wij gaan je hiermee helpen en zorgen voor energieke mensen die door kennis en vaardigheden hun digitale werkplek optimaal benutten. 

FLEXIBEL WERKEN IS EEN MUST

Als ICT goed en slim ingezet wordt levert het velen malen meer op dan het kost. Daar zijn wij van overtuigd. Wij zien het als een strategisch middel dat de primaire processen van uw organisatie organisaties ondersteunt.

Door alle data centraal beschikbaar te stellen in een aantrekkelijke digitale omgeving, is een productieve werkdag overal mogelijk. Dat is toch wat je wilt?

Dit is de SPEYK Aanvraag App

Wanneer elke medewerker in Microsoft Teams een Team kan aanmaken krijg je snel wildgroei en verlies je controle. Centraliseer het aanmaken met de Aanvraag App van SPEYK en pak de regie terug!

Dit is de Magister PTA App!

Het samenstellen van het PTA vraagt onnodig veel tijd en energie van medewerkers op school. Elk jaar weer. Het kan veel makkelijker!

Dit is de SPEYK Support App

Download de flyer – dit is de Support App en lees meer over deze handige app. Eenvoudig hulpvragen indienen en behandelen op school!

Handleiding ‘Aan de slag met Microsoft Reflect en dashboards’

Handleiding ‘Aan de slag met Microsfot Reflect’ om zelf aan de slag te gaan met de monsters en sociaal-emotioneel leren met behulp van tech.

Meer beleving met achtergronden in Microsoft Teams

Gebruik custom Teams achtergronden als middel om professioneel over te komen, te prikkelen of een vrolijke noot toe te voegen aan een online vergadering.

Meten is weten | Wifi Site Survey

Een Wifi Site Survey is een belangrijke eerste stap voor het ontwerpen van een betrouwbaar en stabiel draadloos netwerk.

Kind & meer | Tijdswinst en gemak door Administratie-platform

Werk slimmer, sneller en efficiënter. Wie wil dat niet? Het Microsoft Power Platform maakt dit mogelijk.

Golfclub Heelsum | Digikantoor365

Een uniek en persoonlijk Digikantoor 365. Dat hebben we voor Golfclub Heelsum gerealiseerd en daar hebben ze nog elke dag plezier van!

Grolleman Coldstore Group | Bezoekersregistratie-app

Het registratieproces is een stuk eenvoudiger geworden en de output van het proces kwalitatief sterk verbetert. Dat is precies de meerwaarde van slimme apps!

YMOR | Online samenwerken met Office 365

Medewerkers van Ymor kunnen door Office 365 eenvoudig onderling en met klanten communiceren en samenwerken aan documenten. Altijd de beschikking hebben over de nieuwste technologie.

Microsoft Ignite 2023 | de highlights

Microsoft Ignite, een must voor IT-professionals die op de hoogte willen blijven van de nieuwste ontwikkelingen van Microsoft.

Creatiever en productiever met Microsoft 365 Copilot

Word creatiever en productiever door de AI kracht van Microsoft 365 Copilot en ervaar hoe het je gaat helpen met verbluffende documenten en presentaties.

De kracht van plannen in Teams

Laat je inspireren en word digitaal vaardiger in Microsoft 365 en Teams. Je leest alles over de kracht van To-Do, Tasks en Planner in dit blog!

Meten is weten | Wifi Site Survey

Een Wifi Site Survey is een belangrijke eerste stap voor het ontwerpen van een betrouwbaar en stabiel draadloos netwerk.

FOCUS OP MENSEN VOOR RENDEMENT UIT ICT

Wij geloven dat de nieuwe technologie pas voor je werkt als jouw medewerkers er ook echt mee gaan werken en alles leren benutten. Dit vraagt om duurzame begeleiding.

De adoptie Coach van SPEYK begeleidt teams in het werken met de Moderne Werkplek. Zij groeit continu door updates met nieuwe technologie en mogelijkheden. Door de begeleiding groeien mensen mee en dat is wat je wilt; meebewegen met de tijd en markt. Zo blijf je een aantrekkelijke werkgever.

Wij maken graag kennis met je!

Een greep SPEYK-ers uit ons team voor bedrijven

“Moderne organisatie trekken de nieuwe talenten aan van vandaag. Daar werken we samen aan!”

“De mensen op kantoor enthousiasmeren door slimme tools te benutten.”

 

“Duurzaam samenwerken en schakelen als collega’s. Dat maakt het verschil en het succes.”