DE CONNECTIE HOUDEN MET DE MENS VAN VANDAAG

DIGITAAL VEILIG | GEMAK | VAARDIG

We bouwen niet alleen met ICT, maar denken ook mee, adviseren en trainen in digitale vaardigheden. Een verademing voor organisaties die willen groeien met technologie en aantrekkelijk willen blijven voor de medewerkers van nu.

Samen gaan we werken aan een werkomgeving die digitaal veilig is, waar mensen gemak ervaren en vaardig blijven. Vandaag én morgen.  Zo creëren we de beste digitale werkbeleving. Zo blijf jij aantrekkelijk voor de klanten en medewerkers van nu.

 

DIGITAAL VEILIG WERKEN, DOE JIJ DAT?

Cybercriminaliteit. De nieuwe zorg voor organisaties. Informeren, communiceren en samenwerken in één omgeving, waarbij ook gedacht is aan veilig maar snel inloggen en navigeren. Dat is wat jij vandaag nodig hebt!

En morgen? Je bent ook klaar voor de toekomst aangezien wij jouw digitale moderne werkplek met de kracht van Microsoft 365 en Azure bieden. Zo groei je automatisch mee met de nieuwste functionaliteiten, maar ook qua veiligheid. Risico’s zijn er om beheerst te worden én dat is precies waar wij je mee helpen.

 

YES! VAN DIGITALE GROEIPIJN NAAR WERKGEMAK

Positieve mindset en denken in mogelijkheden. Zo werken wij samen met jou.
SPEYK-ers zijn positief en denken in mogelijkheden en verbetering. Zij denken vanuit de wensen van mensen en het optimaliseren van ieders werkdag. Daar zetten SPEYK-ers hun passie voor in; ICT. Dit begint bij inzicht en advies en blijft werken door de beste begeleiding.

 

Energie krijgen van jouw digitale werkomgeving?
Succes en groeien met technologie is afhankelijk van de mensen die hiermee werken. Kunnen zij hun weg vinden in de (nieuwe) digitale werkplek en benutten zij deze optimaal? Nu en morgen? Wij gaan je hiermee helpen en zorgen voor energieke mensen die door kennis en vaardigheden hun digitale werkplek optimaal benutten. 

FLEXIBEL WERKEN IS EEN MUST

Als ICT goed en slim ingezet wordt levert het velen malen meer op dan het kost. Daar zijn wij van overtuigd. Wij zien het als een strategisch middel dat de primaire processen van uw organisatie organisaties ondersteunt.

Door alle data centraal beschikbaar te stellen in een aantrekkelijke digitale omgeving, is een productieve werkdag overal mogelijk. Dat is toch wat je wilt?

Meer beleving met achtergronden in Microsoft Teams

Gebruik custom Teams achtergronden als middel om professioneel over te komen, te prikkelen of een vrolijke noot toe te voegen aan een online vergadering.

De 5 basics voor een online les in Microsoft Teams

In deze handleiding lees je vijf basics die jou helpen bij het organiseren van een prettige en interactieve online les in Microsoft Teams.

Artikelen voor Nóg Beter Onderwijs Vandaag!

Anticiperen op veranderingen, dealen met lerarentekorten en flexibel bewegen in blended lesgeven; deze tijd vraagt veel van jou! Wij inspireren jou.

Tips voor een gezonde hybride werkomgeving

Hoe gezond is jouw bedrijf als het gaat om hybride werken? Download het stappenplan en breng jouw bedrijf naar de next level.

Artikel | De professionele leer- en werkgemeenschap (PLG)

In dit artikel laten we je zien hoe je door inzet van PLG’s een lerende organisatie met een sterke verbetercultuur kunt ontwikkelen.

Golfclub Heelsum | Digikantoor365

Een uniek en persoonlijk Digikantoor 365. Dat hebben we voor Golfclub Heelsum gerealiseerd en daar hebben ze nog elke dag plezier van!

Grolleman Coldstore Group | Bezoekersregistratie-app

Het registratieproces is een stuk eenvoudiger geworden en de output van het proces kwalitatief sterk verbetert. Dat is precies de meerwaarde van slimme apps!

YMOR | Online samenwerken met Office 365

Medewerkers van Ymor kunnen door Office 365 eenvoudig onderling en met klanten communiceren en samenwerken aan documenten. Altijd de beschikking hebben over de nieuwste technologie.

Omroep Gelderland | Veilig internetten met een PPSK zuil

Om veilig internet te bieden zijn er PPSK zuilen geplaatst bij Omroep Gelderland. Deze zijn verbonden met het Aerohive netwerk.

Drie keer digitaal veilig(er) werken!

Onze adoptieconsultants komen in de praktijk van alles tegen. Dingen die goed gaan, maar ook dingen die beter kunnen. Op basis van hun ervaringen hebben wij drie tips samengesteld die je direct kunt...

Instructievideo | Documenten aanmaken in Microsoft 365

Als je werkt in Microsoft 365 worden jouw bestanden opgeslagen in de cloud in plaats van op je eigen computer. Ze staan daar opgeslagen in SharePoint, Teams of OneDrive. En die mapjes kun je niet...

The Human Phishing Firewall

Een confronterende waarheid: jij en jouw collega’s zijn de zwakste schakel in data- en ICT-beveiliging. Lees wat jij hieraan kan doen!

ChatGPT en de menselijke kant van ICT

We kunnen niet meer om ChatGPT en andere kunstmatige intelligentie tools heen. Maar wat is het precies en wat kunnen we ermee?

Besef jij welk risico je loopt?

Goed zakendoen betekent oog voor digitale veiligheid. Is jouw onderneming voldoende beschermd tegen cybercrime?

FOCUS OP MENSEN VOOR RENDEMENT UIT ICT

Wij geloven dat de nieuwe technologie pas voor je werkt als jouw medewerkers er ook echt mee gaan werken en alles leren benutten. Dit vraagt om duurzame begeleiding.

De adoptie Coach van SPEYK begeleidt teams in het werken met de Moderne Werkplek. Zij groeit continu door updates met nieuwe technologie en mogelijkheden. Door de begeleiding groeien mensen mee en dat is wat je wilt; meebewegen met de tijd en markt. Zo blijf je een aantrekkelijke werkgever.

Wij maken graag kennis met je!

Een greep SPEYK-ers uit ons team voor bedrijven

“Moderne organisatie trekken de nieuwe talenten aan van vandaag. Daar werken we samen aan!”

“De mensen op kantoor enthousiasmeren door slimme tools te benutten.”

 

“Duurzaam samenwerken en schakelen als collega’s. Dat maakt het verschil en het succes.”