HET SPEYK-GEVOEL

Kom het ervaren!

VACATURES

DIT ZIJN WIJ

Als SPEYK-er durf, doe, val en sta je weer op. We zijn onszelf, hebben respect en helpen elkaar. Wij ontdekken en onderzoeken nieuwe mogelijkheden. Energie krijgen we van samenwerken, gave dingen creëren en blije klanten.

JEZELF ZIJN

Als SPEYK-ers werken we aan dezelfde missie. Allemaal op onze eigen manier. Bij ons mag je buiten de lijntjes kleuren om dit te bereiken, graag zelfs. Onze kernwaarden leggen de basis voor alles wat we doen. Wij zetten nét dat stapje extra.

ONZE MISSIE & VISIE

De beste digitale werk- en leerbeleving bieden voor iedereen! Daar staan wij ’s morgens voor op, onze missie.

Samen impact maken met technologie, de kracht van mensen, ICT als facilitator en persoonlijk advies en begeleiding met een nieuwerwetse twist. Onze visie.

DIENSTBAAR

We nemen de tijd om iedereen te helpen

PERSOONLIJK

Ieder mens is uniek en verdient persoonlijke aandacht

GEDREVEN

We werken samen voor het beste resultaat

BETROKKEN

We denken en voelen met je mee. Altijd.

DAAROM KIES JIJ VOOR SPEYK

  • Lekker salaris nu, goed pensioen voor later en 25 vakantiedagen
  • Een werkweek waar je blij van wordt: flexibele werktijden en vrijheid!  
  • Een gloednieuw kantoor met rooftop terras met DJ booth en BBQ
  • Iedere dag een verse lunch van huischef Ies in ons eigen restaurant!
  • Een riant opleidingsbudget dat je helemaal op mag maken, blijf ontwikkelen
  • Een hechte groep collega’s en een flexibele en betrokken werkgever  
  • Kwartaalsessies met gave thema’s waarin we onderling updates, kennis, ervaring en gezelligheid delen
  • Uniek BY-SPEYK ’er programma met onbeperkt gratis events binnen cultuur, mind, food en bewegen voor jou en een vriend! 

HET UNIEKE BY-SPEYK’er PROGRAMMA

Ga de uitdaging aan!

Een programma voor en door SPEYK-ers! BY-SPEYK’er is er voor jou en zodra je SPEYK-er bent kan je je inschrijven voor gave activiteiten (onbeperkt).

Proef cultuur, ontdek food, verbaas je mind en durf te bewegen. Daag jezelf uit, wees nieuwsgierig en probeer eens iets nieuws! 

Waar kan je aan denken? Yogasessies, padelclinics, kookworkshops, een dagje Rijksmuseum, maar ook kinder- en gezinscoaching, psychische zorg en financiële steun uit onze eigen stichting. Alles om te zorgen dat jij goed in je vel zit en blijft zitten.  

Voor iedereen is er iets om te ontdekken, zowel voor ontspanning maar met de serieuze uitdagingen die kunnen spelen in jouw leven. Wij vinden geluk erg belangrijk en beseffen ons dat dit voor iedereen anders is. Dit alles is op onze kosten. Alleen, met collega’s, je broer of vriendin, het is aan jou!

Praat 'ns bij met Chianne

Praat 'ns bij met Chianne

HR directeur bij SPEYK

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik mag bijdragen aan het werknemersgeluk en de groei van SPEYK. Met z’n allen maken we SPEYK en iedereen is anders. Daarom staat werkgeluk en persoonlijke aandacht voor onze SPEYK-ers voorop in alles wat we doen. Daar ben ik enorm trots op!’

 

Benieuwd naar het SPEYK-gevoel of interesse in één van onze vacatures? Ik maak graag kennis met je!  

Vacatures

WERKEN BIJ SPEYK

Als SPEYK-er durf, doe, val en sta je weer op. We zijn onszelf, hebben respect en helpen elkaar. Wij ontdekken en onderzoeken nieuwe mogelijkheden. Wij krijgen energie van samenwerken en tevreden klanten. Wij ondersteunen hen met een werkomgeving die digitaal veilig is, waar mensen gemak ervaren en vaardig blijven.

Vanwege onze groei zijn wij continu op zoek naar nieuwe SPEYK-ers. Bespreek jouw dromen en ambities met Chianne. We denken graag mee!

En dat SPEYK-gevoel? Dat is lastig uit te leggen, maar ervaar je zodra je binnenloopt.

Plesmanstraat 60

 

3905 KZ Veenendaal

0318 - 743 333