WIE ZIJN WIJ?

Als SPEYK-er durf, doe, val en sta je weer op. We zijn onszelf, hebben respect en helpen elkaar. Wij ontdekken en onderzoeken nieuwe mogelijkheden. Wij krijgen energie van samenwerken en tevreden klanten. Wij ondersteunen hen met een werkomgeving die digitaal veilig is, waar mensen gemak ervaren en vaardig blijven.

Samen werken we aan het creëren van de beste digitale werk- en leerbeleving voor iedereen! We maken impact met technologie door samenwerken, de kracht van mensen, ICT als facilitator en next level advies en begeleiding met een nieuwerwetse twist.

Waarom heten we SPEYK? We zouden een mooi verhaal kunnen verzinnen, maar eigenlijk is het heel simpel. Hij is ooit verzonnen. De eisen destijds: kort, stoer en met de letter y erin. Gelukt!

DIENSTBAAR

We nemen de tijd om iedereen te helpen.

PERSOONLIJK

Ieder mens is uniek en verdient persoonlijke aandacht.

BETROKKEN

We denken en voelen met je mee. Altijd.

GEDREVEN

We werken samen voor het beste resultaat.

 

 

 

 

 

 

 

WAAROM SPEYK? DAAROM!

 • Lekker salaris nu, goed pensioen voor later en 25 vakantiedagen
 • Een werkweek waar je blij van wordt: flexibele werktijden en vrijheid!  
 • Een gloednieuw kantoor met rooftop terras
 • Iedere dag een verse lunch van huischef Ies in ons eigen restaurant!
 • Een riant opleidingsbudget dat je helemaal op mag maken
 • Een hechte groep collega’s en een flexibele en betrokken werkgever  
 • Kwartaalsessies met gave thema’s waarin we onderling updates, kennis, ervaring en gezelligheid delen
 • Uniek BY-SPEYK ’er programma met onbeperkt gratis events binnen cultuur, mind, food en bewegen voor jou en een vriend! 
  Vacature Teamlead Beheer

  Vacature Teamlead Beheer

  Bij SPEYK zijn we op zoek naar een Teamlead Beheer die zich richt op het verhogen van klanttevredenheid en het professionaliseren van ons beheer voor onze onderwijs- en MKB-klanten. In deze zelfstandige rol ben je de drijvende kracht achter ons ICT-beheer, werk je...

  Lees meer

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  HET UNIEKE BY-SPEYKER PROGRAMMA

  Een programma voor en door SPEYK-ers! BY-SPEYKER is er voor jou en zodra je SPEYK-er bent kan je je inschrijven voor gave activiteiten (onbeperkt).

  Proef cultuur, ontdek food, verbaas je mind en durf te bewegen. Daag jezelf uit, wees nieuwsgierig en probeer eens iets nieuws! 

  Waar kan je aan denken? Yogasessies, padelclinics, kookworkshops, een dagje Rijksmuseum, maar ook kinder- en gezinscoaching, psychische zorg en financiële steun uit onze eigen stichting. Alles om te zorgen dat jij goed in je vel zit en blijft zitten.  

  Voor iedereen is er iets om te ontdekken, zowel voor ontspanning maar met de serieuze uitdagingen die kunnen spelen in jouw leven. Wij vinden geluk erg belangrijk en beseffen ons dat dit voor iedereen anders is. Dit alles is op onze kosten. Alleen, met collega’s, je broer of vriendin, het is aan jou!

  Praat 'ns bij met Chianne

  Praat 'ns bij met Chianne

  HR directeur bij SPEYK

  Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik mag bijdragen aan het werknemersgeluk en de groei van SPEYK. Met z’n allen maken we SPEYK en iedereen is anders. Daarom staat werkgeluk en persoonlijke aandacht voor onze SPEYK-ers voorop in alles wat we doen. Daar ben ik enorm trots op!’

   

  Benieuwd naar het SPEYK-gevoel of interesse in één van onze vacatures? Ik maak graag kennis met je!

  HET SPEYK-GEVOEL? Dat is lastig uit te leggen, maar ervaar je zodra je binnenloopt…