Met ISO 27001 bewijst SPEYK dat zij een organisatie is die haar systemen gecertificeerd heeft op het gebied van informatiebeveiliging. Met dit certificaat toont zij aan dat zij de nodige voorzorgsmaatregelen heeft genomen om vertrouwelijke informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en bewerking. Met het ISO 27001 certificaat voldoet zij tevens aan de eisen op het gebied van informatiebeveiliging bij aanbestedingen. Je kunt haar certificaat inzien middels onderstaande button.  

Download ISO certificaat

 

Vertrouwelijkheid, integriteit & beschikbaarheid

ISO 27001 specificeert eisen voor de implementatie van beveiligingsmaatregelen in het kader van de algemene bedrijfsrisico’s. Dit houdt in bescherming van persoons- en/of bedrijfsgegevens, bescherming tegen hackers, inbraak, enz. Doel is om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie en informatiesystemen binnen SPEYK te waarborgen.

 

Informatieprocessen en gegevens beheersen

Als ICT dienstverlener en informatiebeveiligingsprofessional laat SPEYK met het ISO 27001 certificaat zien dat zij het informatieproces beheerst en de gegevens van klanten en medewerkers goed heeft beveiligd.

 

Verklaring van Toepasselijkheid

In de VvT heeft SPEYK vastgelegd welke beheersmaatregelen zijn geïmplementeerd op het gebied van informatiebeveiliging. Je kunt deze verklaring bij SPEYK aanvragen ter inzage.

Aanvraag Verklaring van Toepasselijkheid

 

Hoe is het gesteld met jouw informatiebeveiliging?

Natuurlijk is dit ook een belangrijk onderdeel als je als organisatie toewerkt naar het ‘AVG klaar’ worden. SPEYK heeft deze kennis in huis. Zij heeft zelf dit gehele traject doorlopen en weet waar jij rekening mee moet houden. Meer weten? Of gewoon eens vrijblijvend een kop koffie drinken? Wij horen graag van je.

Afspraak maken?

0
0
0
0
0