Waarom ISO 27001 gecertificeerd

Met ISO 27001 bewijst SPEYK dat zij een organisatie is die haar systemen gecertificeerd heeft op het gebied van informatiebeveiliging. Met dit certificaat tonen wij aan dat wij de nodige voorzorgsmaatregelen hebben genomen om vertrouwelijke informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en bewerking. Met het ISO 27001 certificaat voldoet SPEYK tevens ook aan de eisen op het gebied van informatiebeveiliging bij aanbestedingen.

Als ICT dienstverlener en informatiebeveiligingsprofessional laat SPEYK met het ISO 27001 certificaat zien dat zij het informatieproces beheerst en de gegevens van haar klanten en medewerkers goed heeft beveiligd.

Vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid

ISO 27001 specificeert eisen voor de implementatie van beveiligingsmaatregelen in het kader van de algemene bedrijfsrisico’s. Dit zorgt onder andere voor de bescherming van persoons- en/of bedrijfsgegevens en bescherming tegen hackers/inbraak enzovoort. Het doel is om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie en informatiesystemen binnen SPEYK te waarborgen.

Plesmanstraat 60

3905 KZ Veenendaal

0318 - 743 333

0
0
0
0
0