Onze medewerkers


Speyk telt meer dan 40 professionals, die binnen diverse specialismen en markten jouw organisatie versterken met kennis en kunde in ICT. Kwaliteit bieden en dienstbaar zijn naar jou. Een selectie van haar medewerkers presenteert zij aan je.

Kwaliteit & dienstbaarheid.
SPEYK is jouw ICT kennispartner uit het midden van het land: Veenendaal. Met meer dan 15 jaar ervaring een betrouwbare ICT dienstverlener voor zakelijke dienstverlening en het onderwijs. Meer dan 35 professionals. Allen gemotiveerd om jouw organisatie succesvoller te maken door slimme ICT.
Kennis & samenwerken.
Samen bereik je meer. Daarom werkt SPEYK met verschillende ICT specialismen en marktkennis. Dit maakt de samenwerking met jou prettig en effectief aangezien we je business snappen en deze kunnen vertalen naar passende ICT. Jij kunt vervolgens prettig werken om jouw organisatie succesvol te maken.
Work hard & have FUN!
Het maximale uit mensen te halen door een goede balans te vinden tussen samen hard werken en samen plezier maken. Het werkt! De meeste mensen bij SPEYK werken meer dan 5 jaar vol passie en met ambitie voor SPEYK. Een dynamische omgeving ontstaat doordat de organisatie constant in ontwikkeling is. Mensen maken de organisatie tot wat het is. Dit creëren zij ook graag bij jou!