Waarom DigiPlein365?

Omdat je als medewerker en leerling in één overzicht alle middelen die je op een schooldag inzet binnen handbereik wilt hebben. Niet meer zoeken naar applicaties of bestanden of tijd verspillen aan randzaken, maar 100% gefocust kunnen zijn op jouw werkzaamheden binnen het onderwijs. Eenvoudig en efficiënt met collega’s en leerlingen binnen DigiPlein365 samenwerken door de juiste documenten en informatie te kunnen delen en tegelijk te kunnen bewerken. Communiceer vanuit één centrale werkomgeving met de juiste doelgroep en vindt en deel expertises binnen een handomdraai. Ook voor ouders veilige en gepersonaliseerde toegang zodat zij beschikken over alle relevante documenten, informatie en applicaties die betrekking hebben op jouw school en het kind.  

Zo werken de medewerkers, leerlingen en ouders device-, plaats- en tijdsonafhankelijk in de moderne samenwerkingsomgeving: DigiPlein365. DigiPlein365 is daarmee de online leer- en werkomgeving voor het onderwijs. 

De juiste snaar raken met DigiPlein365

Waarom SPEYK? Altijd gericht op mensen. Verstand van technologie, het onderwijs en haar uitdagingen. De gedreven specialisten van SPEYK zijn aantoonbaar in staat elk project geruisloos en met de juiste begeleiding te realiseren en te onderhouden. Vanaf het eerste moment verbinden zij alle relevante partijen en bouwen zij samen aan het belangrijkste doel: medewerkers, docenten, leerlingen en ouders echt blij maken met slimme en veilige technologie.  

Ook binnen het onderwijs is technologie een exponentiële versneller van vooruitgang. Daarom ondersteunt SPEYK met een continue gedrevenheid scholen om te innoveren. Met haar kennis vertaalt SPEYK vaak complexe IT naar heldere en slimme technologie voor het onderwijs. DigiPlein365 is daarmee de online leer- en werkomgeving voor het onderwijs die écht werkt en daarmee de juiste snaar weten te raken.  

Zo begeleiden we scholen in de digitale transformatie en helpen wij om de ambities te realiseren, ook op de lange termijn. Het is een rol waar SPEYK persoonlijk, betrokken en dienstbaar haar verantwoordelijkheid in neemt. 

Klantcases

Stichting CPOW | DigiPlein365 als verbindende factor

CPOW kiest voor DigiPlein365, de digitale werkomgeving, gebaseerd op Microsoft 365. Iedere medewerker heeft nu een gepersonaliseerde werkomgeving.

Stichting Stedelijk Voortgezet Onderwijs Zoetermeer | Microsoft 365 Moderne werkplek

De moderne werkplek van SPEYK sluit perfect aan bij het onderwijs dat SSVOZ wilt verzorgen. Altijd en overal werken en leren in een veilige omgeving.

VCOG | Leren en werken met tablets en Office 365

Door de Microsoft Surface en Office 365 kan VCOG documenten eenvoudig bewerken en delen, vergadert men digitaal en staan apps in een persoonlijk overzicht.

ROC Rivor | Werkplek & Server beheer

ICT dient 100% ondersteunend en servicegericht te zijn. De leerling staat centraal. ROC Rivor was op zoek naar een end-to-end ICT dienstverlener.

Pallas Athene College | Effectiviteit met DigiPlein365

SPEYK heeft de medewerkers getraind in het gebruik van DigiPlein365,zodat de voordelen van tijd, plaats en device-onafhankelijk werken wordt ervaren.

Evenementen

11-06-2020 | Webinar #2 ‘We gebruiken Teams in het onderwijs! En nu? Beheren en beheersen.’

Hoe zorg je ervoor dat Teams op een gestructureerde manier wordt gebruikt en beheersbaar blijft? In deze webinar leer je waar je rekening mee moet houden.

01-10-2020 | Beleefsessie Microsoft 365 voor het onderwijs

Bij de beleefsessie is er volop aandacht voor de nieuwste tools van Microsoft 365 in combinatie met schoolscenario’s.

E-books

SPEYK e-book: Haal de wereld binnen op school!

Dit e-book geeft je inzichten in de mensen die omgaan met het digitale tijdperk, je leest meer over de gevolgen voor het onderwijs en de rol van ICT.

Contact opnemen

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter, inclusief het onderwerp waar je meer over wilt weten.
Of bel ons via het nummer 0318 743 333

9 + 14 =

Fokkerstraat 36

 

3905 KV Veenendaal

0318 - 743 333