Hand Vorige pagina


DigiPlein365 van Speyk

Jouw persoonlijke online werk- en leeromgeving met alle digitale middelen die je nodig hebt. Online binnen 1 dag!
OVERZICHT
DigiPlein365 biedt leerlingen, docenten en medewerkers overzicht en eenvoud in hun dag. Overzicht in alle middelen die je inzet (e-mail, applicaties, sites, webpagina’s). Snel navigeren naar de middelen die je op een dag inzet.
EENVOUD
Door de digitalisering, vele applicaties, online bronnen etc. beschikt men over veel informatiebronnen/kanalen. Door de vele middelen ontbreekt echter in veel gevallen het overzicht. De productiviteit verlaagd door het vele inloggen en zoektochten naar werktools/documenten.
PRODUCTIVITEIT
DigiPlein365 voorziet in de behoefte van overzicht, gemak en productiviteit. Een complete dienst om jou met focus en gemak te laten werken en leren. Je bent productiever. Je werkt eenvoudiger samen. Je deelt je werk met één klik. Een productievere toekomstgerichte school.
Alles centraal in de Bieb
Alles centraal in de Bieb

De digitale bibliotheek van jouw school. Je vindt en plaatst hier alle belangrijke administratie, zoals handleidingen, schoolgids en meer. Al jouw schooldocumentatie centraal in de Bieb module.
Online samenwerken
Online samenwerken

Papier is verleden tijd. Met DigiPlein365 kun je gemakkelijk samenwerken door online documenten te delen en tegelijk te bewerken. DigiPlein365 is gebaseerd op Office 365, hét online platform voor productief samenwerken.
Interactief lesgeven
Interactief lesgeven

Betrek jouw leerlingen bij de les door ze in DigiPlein365 te laten werken. Motiveer en ondersteun leerlingen om goed te werken door direct feedback te geven bij opdrachten en verslagen.
Het belang van adoptie
Het belang van adoptie

Een nieuwe werkwijze zomaar succesvol implementeren op school gaat natuurlijk niet. Er is tijd nodig om de nieuwe gebruikers te laten wennen aan hun nieuwe digitale werkplek. Daarom is adoptie zo belangrijk.
Onze partners
Onze partners

Het één is van het ander afhankelijk. Dat snapt SPEYK. Daarom werkt zij samen met belangrijke partners binnen het onderwijs zoals Kennisnet, Topicus, Entree Federatie en SOMtoday.
Slimme koppelingen
Slimme koppelingen

Organisatiekoppelingen geven toegang tot de tools die schoolbreed worden ingezet, zodat jij je werk goed kan doen. Deze tools worden in meeste gevallen door een ieder binnen school ingezet. Denk hierbij aan Office 365 tools, als Word, Excel, Sway en PowerPoint. Zo heb je ook mijn apps, waar je zelf koppelingen aan kunt maken.
Wij delen graag onze kennis met jou
Wij delen graag onze kennis met jou

Tips over werken met Office 365? De laatste nieuwtjes en aankondigingen? Wij delen regelmatig blogs en nieuwsberichten op onze blogpagina.
Scholen aan het woord
Scholen aan het woord

Voorbeeld: VCOG en hun stap naar Office 365 met SPEYK. Al meer dan 40.000 personen, van leerling tot directeur, maken gebruik van DigiPlein365. En dit aantal blijft groeien! Lees de verhalen van scholen over hun samenwerking met SPEYK.

Wist je dat?:


  • DigiPlein365 al meer dan 40.000 actieve gebruikers heeft?

  • Kennisnet en SPEYK samen een slimme koppeling gerealiseerd hebben tussen DigiPlein365 en de Entree Federatie?

  • Je met DigiPlein365 met één klik bij al jouw bestanden en koppelingen kunt?

  • Topicus en SPEYK samen een Single Sign On koppeling gerealiseerd hebben tussen DigiPlein365 en SOMtoday?