Groeien in de digitalisering met DigiPlein365
Overzicht, gemak & innovatie

DigiPlein365 is de persoonlijke online leer- en werkomgeving voor scholen, welke naadloos geïntegreerd is met Microsoft365.

Wij combineren het beste van twee werelden. Hét veilige online platform voor productief en efficiënt informeren, communiceren en samenwerken en de toegevoegde waarde van SPEYK; toevoeging van slimme apps, geautomatiseerde werkprocessen, beheer, support en begeleiding in de adoptie van de nieuwe manier van werken.

DigiPlein365, in jouw eigen huisstijl met de applicaties die jij dagelijks gebruikt. 

Download de brochure

Met gemak digitaal informeren en communiceren

Wordt productiever door delen (en niet mailen). De gehele set van digitale ‘materialen’ die jij nodig hebt om te informeren en communiceren vind je in DigiPlein365. Eenvoudig informatie delen en contact leggen. Tot aan de meest geweldige presenteermogelijkheden voor ouderavonden (Sway) en moderne communicatiesites voor medewerkers en docenten. Onze BiebApp borgt al jouw schoolinformatie op een veilige en toegankelijke wijze.

Effectiever samenwerken en overleggen met jouw teams.

Direct toegang tot de Teams uit Microsoft365 waar jij onderdeel van bent. Je ziet alleen de Teams waar jij bij betrokken bent. Je kunt direct online samenwerken via chat, documenten en meer! Ervaar en beleef ook de persoonlijke digitale vergadermogelijkheden. Acties borg je eenvoudig met planner en Dossieropbouw apps.

Altijd en overal overzicht en inzicht in jouw dag

Inzicht en overzicht geeft rust in jouw werkdag. Ben je werkzaam als OOP-er zie je de voor jou voorkomende applicaties, schoolnieuws, e-mail, Teams/kanalen, taken, agenda (persoonlijk en gedeeld; roosterapp), ziekmeldingen. Alleen hetgeen dat jij inzet om jouw werk goed te kunnen doen en zoveel mogelijk geautomatiseerd. Prettig kunnen werken. Waar dan ook. Daar draait het om.

Direct, veilig & snel toegang tot jouw applicaties

Wij werken samen met de beste edu leveranciers in onderwijslandschap en hebben daardoor veilige verbindingen kunnen maken met applicaties die voor jou belangrijk zijn als ParnasSys, ZuluConnect , somtoday en vele anderen. We breiden dit ieder jaar verder uit. Zo heb je direct, veilig en snel toegang vanuit DigiPlein365 tot jouw schoolapplicaties. Eén klik. Geen wachtwoord. Gemak.

Begeleiding. Mensen leren werken met nieuwe ICT.

Dit is de sleutel om te blijven groeien met technologie in het bieden en ontvangen van digitaal onderwijs (docenten, leerlingen) en om modern en productief te blijven werken (bedrijfsvoering). Wij noemen het Adoptie. Jouw persoonlijke Adoptie Coach begeleid je in de digitale transformatie en ondersteunt je in vrijwel alles, tot aan opzetten van informatie of het bieden van trainingen om zo te werken aan kennis en vaardigheden.

DigiPlein365 Expert Community, dichtbij jouw wensen.

Speciaal opgezet voor de ICT-ers op school en innovatie adviseurs; een ontwikkel community voor DigiPlein365. Het ontwikkelteam van SPEYK komt 2x per jaar samen met jou en collega scholen om aan de hand van uitdagingen en nieuwe trends op school te werken aan nieuwe geavanceerde functionaliteiten in DigiPlein365. Interactie in de digitale community is altijd mogelijk en zo groeien wij samen mee op het beste platform voor scholen. We blijven aansluiten met jou én de leerling van NU.

Collega’s en expertises vinden en verbinden 

Je kunt het vergelijken met jouw eigen vereenvoudigde LinkedIn binnen school. Snel en met gemak zoek jij collega’s op naam, sectie of expertise. Eén klik en je legt de brug met de persoon of expertise naar keuze. 

Bereik de mensen op school met moderne nieuwsvoorziening

Ga met de tijd mee. Actueel nieuws deel je via DigiPlein365 snel en eenvoudig op een innovatieve manier. Je bereikt iedere rol met de juiste informatie en zorgt voor realtime interactie. Je brengt nieuws zo écht tot leven! Je gaat mensen raken met nieuws, ze raken betrokken en het verbindt.  

Slimme automatische processen maakt werken en leren leuk!

Het aanmelden van nieuwe leerlingen of een in-, uitdiensttreding van een collega..In de praktijk blijven dit tijdrovende klussen. Deze en vele andere handmatige processen hebben wij geautomatiseerd en zijn voor jouw beschikbaar in DigiPlein365. Geen frustraties meer en tijdswinst voor jou.

Jouw online studie & trainingsaanbod delen en borgen

Trainingen en studies voor medewerkers en docenten deel je eenvoudig vanuit de academy. Alle processen zijn hierin geborgd van aanmelden voor trainingen tot aan persoonlijke overzichten.

Persoonlijk door jouw favorieten

Je voegt eenvoudig zelf jouw favoriete websites, sites in SharePoint, documenten en meer toe aan jouw DigiPlein365 overzicht en bevat het alles wat jij dagelijks inzet. Zo finetune je jouw digitale leer- en werkomgeving (DLWO) geheel naar wens en behoefte. Gemak en tijdswinst door snel navigeren naar jouw favorieten.

Aan de slag met privacy regels op school (AVGproof) 

Samen zorgen we ervoor dat jouw privacy regels op school duidelijk zijn/worden en technisch gedekt zijn. Bij het inrichten van jouw DigiPlein365 omgeving wordt hierin ook IT Governance meegenomen en brengen we dit samen met jou in kaart. We gaan veilig samen aan de slag. 

Het vertrouwen van 75.000+ DigiPlein365-ers!

 Dit mag je verwachten..

 

  • Direct aan de slag met de basis en daar vanuit naar een leer- en werkomgeving op maat
  • Snelle herkenning voor iedereen op school; ze krijgt jouw naam, kleuren en stijl
  • We richten haar in vanuit jouw schoolprocessen, bedrijfsvoering & wensen
  • Voor iedere rol een frisse look, relevant overzicht en bijbehorende rechten
  • Een ontwikkelteam die schoolprocessen voor jou kan automatiseren, alles kan!
  • Blijven groeien in vaardigheden/kennis én bouwen aan de leer- en werkomgeving zelf
  • Een vaste adoptie coach die jouw team op school blijft informeren, inspireren en bewegen

“Digiplein365 geeft onze medewerkers een heldere, centrale start van de dag en brengt alle tools die ze nodig hebben binnen handbereik. SPEYK heeft ons enorm geholpen Office 365 in te richten op een manier die werkt voor ónze organisatie. Als er toch vragen zijn, kunnen we altijd bij de helpdesk terecht en worden we vlot geholpen. De consultants van SPEYK luisteren goed en zijn daardoor in staat maatwerk te leveren.”

VCOG

“Naast het werken met de nieuwe technologie, halen onze medewerkers veel kennis en inspiratie uit de sessies die SPEYK organiseert. De organisatie hiervan zien wij als een enorme meerwaarde in ons partnerschap.”

Oosterlicht College

“Door DigiPlein365 hebben wij minder zorgen om ICT en kunnen wij ons meer focussen op ons onderwijs”

Stichting Rijnlands Lyceum

Klantcases

Stichting SVOZ: Persoonlijk onderwijs voorbij het klaslokaal

Antoon Fens is al 42 jaar leraar bij SSVOZ, drie middelbare scholen in de stad Zoetermeer. Zijn baan is samen met de technologie van de school geëvolueerd.

Stichting CPOW | DigiPlein365 als verbindende factor

CPOW kiest voor DigiPlein365, de digitale werkomgeving, gebaseerd op Microsoft 365. Iedere medewerker heeft nu een gepersonaliseerde werkomgeving.

Stichting Stedelijk Voortgezet Onderwijs Zoetermeer | Microsoft 365 Moderne werkplek

De moderne werkplek van SPEYK sluit perfect aan bij het onderwijs dat SSVOZ wilt verzorgen. Altijd en overal werken en leren in een veilige omgeving.

VCOG | Leren en werken met tablets en Office 365

Door de Microsoft Surface en Office 365 kan VCOG documenten eenvoudig bewerken en delen, vergadert men digitaal en staan apps in een persoonlijk overzicht.

ROC Rivor | Werkplek & Server beheer

ICT dient 100% ondersteunend en servicegericht te zijn. De leerling staat centraal. ROC Rivor was op zoek naar een end-to-end ICT dienstverlener.

Evenementen

01-10-2020 | Beleefsessie Microsoft 365 voor het onderwijs

Bij de beleefsessie is er volop aandacht voor de nieuwste tools van Microsoft 365 in combinatie met schoolscenario’s.

E-books

SPEYK e-book: Haal de wereld binnen op school!

Dit e-book geeft je inzichten in de mensen die omgaan met het digitale tijdperk, je leest meer over de gevolgen voor het onderwijs en de rol van ICT.

Fokkerstraat 36

 

3905 KV Veenendaal

0318 - 743 333