Groeien in de digitalisering met DigiPlein365
Overzicht, gemak & innovatie

DigiPlein365 is de persoonlijke online leer- en werkomgeving voor scholen, welke naadloos geïntegreerd is met Microsoft365.

Wij combineren het beste van twee werelden. Hét veilige online platform voor productief en efficiënt informeren, communiceren en samenwerken en de toegevoegde waarde van SPEYK; toevoeging van slimme apps, geautomatiseerde werkprocessen, beheer, support en begeleiding in de adoptie van de nieuwe manier van werken.

DigiPlein365, in jouw eigen huisstijl met de applicaties die jij dagelijks gebruikt.

Download de brochure
DigiPlein365 Demo aanvragen

Jouw persoonlijke digitale leer- en werkomgeving!

Je voegt eenvoudig zelf jouw favoriete websites, sites in SharePoint, documenten en meer toe aan jouw DigiPlein365 overzicht en bevat het alles wat jij dagelijks inzet. Zo finetune je jouw digitale leer- en werkomgeving (DLWO) geheel naar wens en behoefte. Gemak en tijdswinst door snel navigeren naar jouw favorieten.

Altijd en overal overzicht en inzicht in jouw dag

Inzicht en overzicht geeft rust in jouw werkdag. Ben je werkzaam als OOP-er zie je de voor jou voorkomende applicaties, schoolnieuws, e-mail, Teams/kanalen, taken, agenda (persoonlijk en gedeeld; roosterapp), ziekmeldingen. Alleen hetgeen dat jij inzet om jouw werk goed te kunnen doen en zoveel mogelijk geautomatiseerd. Prettig kunnen werken. Waar dan ook. Daar draait het om.

Effectief samenwerken met collega’s

Snel collega’s en expertises vinden en verbinden
Je kunt het vergelijken met jouw eigen vereenvoudigde LinkedIn binnen school. Snel en met gemak zoek jij collega’s op naam, sectie of expertise. Eén klik en je legt de brug met de persoon of expertise naar keuze.

Met gemak digitaal informeren en communiceren
Wordt productiever door delen (en niet mailen). De gehele set van digitale ‘materialen’ die jij nodig hebt om te informeren en communiceren vind je in DigiPlein365. Eenvoudig informatie delen en contact leggen. Tot aan de meest geweldige presenteermogelijkheden voor ouderavonden (Sway) en moderne communicatiesites voor medewerkers en docenten. Onze BiebApp borgt al jouw schoolinformatie op een veilige en toegankelijke wijze.

Effectiever samenwerken en overleggen met jouw teams
Direct toegang tot de Teams uit Microsoft365 waar jij onderdeel van bent. Je ziet alleen de Teams waar jij bij betrokken bent. Je kunt direct online samenwerken via chat, documenten en meer! Ervaar en beleef ook de persoonlijke digitale vergadermogelijkheden. Acties borg je eenvoudig met planner en Dossieropbouw apps.

Resultaatgericht werken & bereik de juiste mensen

Jouw online studie & trainingsaanbod delen en borgen
Trainingen en studies voor medewerkers en docenten deel je eenvoudig vanuit de academy. Alle processen zijn hierin geborgd van aanmelden voor trainingen tot aan persoonlijke overzichten.

Deel actueel nieuws snel met de juiste rollen
Bereik de mensen op school met moderne nieuwsvoorziening
Ga met de tijd mee. Actueel nieuws deel je via DigiPlein365 snel en eenvoudig op een innovatieve manier. Je bereikt iedere rol met de juiste informatie en zorgt voor realtime interactie. Je brengt nieuws zo écht tot leven! Je gaat mensen raken met nieuws, ze raken betrokken en het verbindt.

Blijven ontwikkelen en groeien

Veranderingen en aanpassingen snel gerealiseerd in je eigen DigiPlein365 Expert Community
DigiPlein365 Expert Community, dichtbij jouw wensen.

Speciaal opgezet voor de ICT-ers op school en innovatie adviseurs; een ontwikkel community voor DigiPlein365. Het ontwikkelteam van SPEYK komt 2x per jaar samen met jou en collega scholen om aan de hand van uitdagingen en nieuwe trends op school te werken aan nieuwe geavanceerde functionaliteiten in DigiPlein365. Interactie in de digitale community is altijd mogelijk en zo groeien wij samen mee op het beste platform voor scholen. We blijven aansluiten met jou én de leerling van NU.

Automatiseren van handmatige en tijdrovende processen
Slimme automatische processen maakt werken en leren leuk!
Het aanmelden van nieuwe leerlingen of een in-, uitdiensttreding van een collega..In de praktijk blijven dit tijdrovende klussen. Deze en vele andere handmatige processen hebben wij geautomatiseerd en zijn voor jouw beschikbaar in DigiPlein365. Geen frustraties meer en tijdswinst voor jou.

Met de juiste begeleiding leren werken met nieuwe ICT
Dit is de sleutel om te blijven groeien met technologie in het bieden en ontvangen van digitaal onderwijs (docenten, leerlingen) en om modern en productief te blijven werken (bedrijfsvoering). Wij noemen het Adoptie. Jouw persoonlijke Adoptie Coach begeleid je in de digitale transformatie en ondersteunt je in vrijwel alles, tot aan opzetten van informatie of het bieden van trainingen om zo te werken aan kennis en vaardigheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Veilig en betrouwbaar

Direct, veilig & snel toegang tot jouw applicaties
Wij werken samen met de beste edu leveranciers in onderwijslandschap en hebben daardoor veilige verbindingen kunnen maken met applicaties die voor jou belangrijk zijn als ParnasSys, ZuluConnect , somtoday en vele anderen. We breiden dit ieder jaar verder uit. Zo heb je direct, veilig en snel toegang vanuit DigiPlein365 tot jouw schoolapplicaties. Eén klik. Geen wachtwoord. Gemak.

Alle privacy regels veilig en betrouwbaar ingericht (AVGproof)
Aan de slag met privacy regels op school (AVGproof). Samen zorgen we ervoor dat jouw privacy regels op school duidelijk zijn/worden en technisch gedekt zijn. Bij het inrichten van jouw DigiPlein365 omgeving wordt hierin ook IT Governance meegenomen en brengen we dit samen met jou in kaart. We gaan veilig samen aan de slag.

Wat wil je weten over DigiPlein365?

In hoeverre past DigiPlein365 zich aan bij de stijl van mijn school?

Ze wordt echt van jou en gaat een belangrijke rol op school spelen. Een vertrouwde herkenbare werk- en leeromgeving, waarbij je haar naam kiest, maar ook jouw schoolkleuren. 

Vervangt DigiPlein365 mijn Microsoft 365 omgeving?

Nee, ze werkt ermee samen. Je kunt alle handige tools en middelen van Microsoft 365 snel benaderen. Zo ook Teams. DigiPlein365 biedt je overzicht en presenteert alleen de zaken die binnen jouw rol ingezet en gebruikt worden.

Wij werken en leren met Somtoday, hoe werkt dit samen met DigiPlein365?

Wij werken samen met veel leveranciers voor scholen, zo ook Somtoday, maar bijvoorbeeld ook ParnasSys. Samen hebben wij het mogelijk gemaakt om een snelle en veilige koppeling te maken, waardoor je met één klik en zonder inloggen direct in jouw schoolapplicatie bent. Alles is ingezet op veiligheid en gemak.

Hoe wordt DigiPlein365 ingericht op mijn school?

Onze kracht ligt niet alleen in ICT maar ook in begeleiding. Wij gaan jou van a tot z ondersteunen en adviseren. DigiPlein365 kan direct als basis ingezet worden op jouw school. Daarna gaan we samen werken naar een omgeving op maat. We starten met de Requirements Game waaruit jouw 5 belangrijkste schoolprocessen/onderdelen naar voren komen. Neem documentbeheer of nieuwsvoorziening. Stap voor stap nemen we je mee in wat voor jou en de rollen op school relevant is. Samen werken we naar de perfecte omgeving voor jouw school. We blijven je begeleiden om te groeien en innoveren zodat je blijft aansluiten bij de moderne leerling.

Hoe kan DigiPlein365 mij helpen bij het bieden van modern onderwijs en het blijven aansluiten bij de leerling van nu?

Je gaat werken en leren in een online werk- en leeromgeving, welke automatisch up-to-date blijft van de meeste recente Microsoft 365 technologie. Door het aanbod van deze technologie kunnen medewerkers, docenten en leerlingen tijd-, -plaats en device onafhankelijk werken en leren. Ze groeien mee met de technologie, ondersteund door ons uitgebreide adoptie aanbod (begeleiding). Daarnaast blijft het ontwikkelteam van SPEYK schoolprocessen automatiseren, waardoor bijvoorbeeld OOP efficiënter haar werk kan doen. Administratieve lasten worden verlaagd. 

Het vertrouwen van 75.000+ DigiPlein365-ers!

Dit mag je verwachten..

 

  • Direct aan de slag met de basis en daar vanuit naar een leer- en werkomgeving op maat
  • Snelle herkenning voor iedereen op school; ze krijgt jouw naam, kleuren en stijl
  • We richten haar in vanuit jouw schoolprocessen, bedrijfsvoering & wensen
  • Voor iedere rol een frisse look, relevant overzicht en bijbehorende rechten
  • Een ontwikkelteam die schoolprocessen voor jou kan automatiseren, alles kan!
  • Blijven groeien in vaardigheden/kennis én bouwen aan de leer- en werkomgeving zelf
  • Een vaste adoptie coach die jouw team op school blijft informeren, inspireren en bewegen

“Digiplein365 geeft onze medewerkers een heldere, centrale start van de dag en brengt alle tools die ze nodig hebben binnen handbereik. SPEYK heeft ons enorm geholpen Office 365 in te richten op een manier die werkt voor ónze organisatie. Als er toch vragen zijn, kunnen we altijd bij de helpdesk terecht en worden we vlot geholpen. De consultants van SPEYK luisteren goed en zijn daardoor in staat maatwerk te leveren.”

VCOG

“Naast het werken met de nieuwe technologie, halen onze medewerkers veel kennis en inspiratie uit de sessies die SPEYK organiseert. De organisatie hiervan zien wij als een enorme meerwaarde in ons partnerschap.”

Oosterlicht College

“Door DigiPlein365 hebben wij minder zorgen om ICT en kunnen wij ons meer focussen op ons onderwijs”

Stichting Rijnlands Lyceum

Klantcases

VO Zeeuws-Vlaanderen tevreden met Magister PTA App

Met de Magister PTA App van SPEYK wordt aanmaken, aanpassen, controleren en borgen van het PTA sterk versimpeld.

Veluwse Onderwijsgroep | Grip en overzicht op je roosterinformatie

Alle roosterinformatie op één plek wat leidt tot een eenduidig overzicht van jouw dag. Dat is mogelijk met de roostersynchronisatie-oplossing!

Stichting BOOR | Moderne digitale werkomgeving

Standaardiseren en moderniseren van haar digitale werkomgeving doet Stichting BOOR met de adviseurs en bouwers van SPEYK!

Elevantio | Migreren, fuseren én meer!

Een project wat begon in 2019 en eindigde begin 2023. Migreren, fuseren én meer!

Mondial College | Veilige leeromgeving door veilig netwerk

Flexibel en modern onderwijs door een vernieuwing van het ICT netwerk. Een veilige werk- en leeromgeving samen met SPEYK!

Evenementen

27 maart – Normenkader webinar | Aan de slag met domein 10 – Identity & Access Management

Normenkader webinar van Tools4ever en SPEYK waarin we ingaan op domein 10 – Identity & Access management. Zien we jou 27 maart?

Bonusaflevering: Laura (Edutrainers) over normenkader IBP FO

In deze bonus aflevering van de podcastreeks normenkader IBP FO is Laura van Edu Trainers te gast. Wat is haar visie op deze richtlijn?

18 april – Ervaar digitaal toetsen met Examena

Ben je nieuwsgierig naar digitaal toetsen? Kom dan op 18 april naar ons live event, waar we meer inzicht geven in de software van Examena!

9 april – AI en Teams: Samen Sterker Onderwijs

Bezoek ons event en ontdek de nieuwste ontwikkelingen binnen Microsoft 365, nieuwe trends en updates binnen het onderwijs.

7 maart – Workshop | Bouwen met Power Apps in het onderwijs

Maak kennis met het Microsoft Power Platform! Met deze workshop willen we jou inspireren om te gaan werken met Power Apps en Power Automate.

E-books

The Human Phishing Firewall

Een confronterende waarheid: jij en jouw collega’s zijn de zwakste schakel in data- en ICT-beveiliging. Lees wat jij hieraan kan doen!

Artikel | Pak je rol

Download het artikel Pak je rol en laat je inspireren als schoolleider!

SPEYK e-book: Haal de wereld binnen op school!

Dit e-book geeft je inzichten in de mensen die omgaan met het digitale tijdperk, je leest meer over de gevolgen voor het onderwijs en de rol van ICT.