Na 3 afleveringen over het normenkader, waren Karen en Olaf nog niet uitgepraat over het onderwerp. Ze besloten een bonus aflevering op te nemen met niemand minder dan Laura Walter-Goudsmit van Edutrainers! Samen duiken ze nogmaals de diepte in over normenkader IBP FO en deelt Laura haar visie op deze richtlijn.

PODCASTREEKS NORMENKADER

De eerdere podcasts gemist? Dan val je met je neus in de boter. De andere drie afleveringen hebben we hieronder voor je verzameld.

🎙️ Aflevering #1: Wat is het? En nog belangrijker: wat moet je ermee?

🎙️ Aflevering #2: Wat moet je doen om te starten met het normenkader? En wat komt er allemaal bij kijken?

🎙️ Aflevering #3: Wanneer stopt het?! 

🎙️ Bonus aflevering #4: Laura van Edutrainers te gast in de podcast

IK HEB DE PODCASTS GELUISTERD, WAT DOE IK NU? 

Heb je alle podcasts geluisterd? Goed bezig! Dan zijn we nu toch echt aan het einde van deze podcastreeks gekomen. Het is tijd om de stap te nemen en aan de slag te gaan. Dat kan op de volgende twee manieren. Geef je oren wat rust en lees hieronder de twee artikelen over normenkader IBP FO. Of ga direct over tot actie en vraag een gratis startgesprek aan. Samen krijgen we grip en regie op het normenkader. 

WEBINAR NORMENKADER 

Wil je na het luisteren over het normenkader het toepassen ervan in actie zien? Meld je dan aan voor het live webinar op 27 maart: Aan de slag met domein 10 – Identity & Access Management. Samen met Tools4ever laten we zien hoe je informatiebeveiliging en privacy toepast in het onderwijs zodat het in lijn ligt met het normenkader. 

DIRECT AAN DE SLAG

Ben je er klaar voor? Wil je aan de slag? Neem dan met ons de eerste stappen en vraag een gratis startgesprek aan. Samen zorgen we voor regie en grip op het normenkader.

0
0
0
1
0