Het normenkader IBP FO is een richtlijn voor scholen met als doel om de informatiebeveiliging te verbeteren. In deze tweede aflevering van de podcastreeks normenkader delen Karen en Olaf waar je moet starten. 

PODCASTREEKS NORMENKADER

In drie afleveringen van maximaal 20 minuten vertellen SPEYK-ers Karen en Olaf je alles over normenkader IBP FO. Begin met luisteren, zodat je weet wat je kan verwachten én wat je moet doen. Karen en Olaf nemen je in begrijpelijke taal mee in de wondere wereld van normenkader.

🎙️ Aflevering #1: Wat is het? En nog belangrijker: wat moet je ermee?

🎙️ Aflevering #2: Wat moet je doen om te starten met het normenkader? En wat komt er allemaal bij kijken?

🎙️ Aflevering #3: Wanneer stopt het?! 

IK HEB DE PODCASTS GELUISTERD, WAT DOE IK NU? 

Er komt nog 1 aflevering aan, waarin je het antwoord op de prangende vraag ‘Wanneer stopt het?’ hoort. Toch willen we je op het hart drukken om nu al te beginnen! Lees meer over het normenkader in onderstaande artikelen. Liever direct aan de slag? Zet dan de eerste stap en vraag een gratis startgesprek aan en neem samen met ons grip en regie op het normenkader. 

DUIK DE DIEPTE IN

Wil je na het luisteren meer weten over het normenkader IBP FO? Lees dan onderstaande artikelen. Over hoe het normenkader bijdraagt aan veilig digitaal onderwijs. En wat het verschil is tussen het normenkader IBP FO en NIS2.

DIRECT AAN DE SLAG

Ben jij klaar voor het normenkader? Neem dan met ons de eerste stappen en vraag een gratis startgesprek aan. Samen zorgen we voor regie en grip op het normenkader.

0
0
0
0
0