Het normenkader IBP FO is een richtlijn voor scholen met als doel om de informatiebeveiliging te verbeteren. In deze podcastreeks zijn we aangekomen bij de laatste aflevering. Je hebt misschien wel eens met je handen in het haar afgevraagd: wanneer stopt het? In deze aflevering vertellen Karen en Olaf het je. 

PODCASTREEKS NORMENKADER

In drie afleveringen van maximaal 20 minuten vertellen SPEYK-ers Karen en Olaf je alles over normenkader IBP FO. Begin met luisteren, zodat je weet wat je kan verwachten én wat je moet doen. Karen en Olaf nemen je in begrijpelijke taal mee in de wondere wereld van normenkader.

🎙️ Aflevering #1: Wat is het? En nog belangrijker: wat moet je ermee?

🎙️ Aflevering #2: Wat moet je doen om te starten met het normenkader? En wat komt er allemaal bij kijken?

🎙️ Aflevering #3: Wanneer stopt het?! 

IK HEB DE PODCASTS GELUISTERD, WAT DOE IK NU? 

Heb je alle podcasts geluisterd? Goed gedaan! Dan komt nu de stap om er echt mee aan de slag te gaan. Dat kan op de volgende twee manieren. Duik de diepte in door andere artikelen te lezen. Of vraag een gratis startgesprek aan en neem samen met ons grip en regie op het normenkader. 

DUIK DE DIEPTE IN

Wil je na het luisteren meer weten over het normenkader IBP FO? Lees dan onderstaande artikelen. Over hoe het normenkader bijdraagt aan veilig digitaal onderwijs. En wat het verschil is tussen het normenkader IBP FO en NIS2.

DIRECT AAN DE SLAG

Ben jij klaar voor het normenkader? Neem dan met ons de eerste stappen en vraag een gratis startgesprek aan. Samen zorgen we voor regie en grip op het normenkader.

0
0
0
0
0