Op donderdag 11 april zijn wij op het VO-congres! Jij ook?

Datum 11 april
Tijd 10:00 – 16:30 uur
Locatie NBC Congrescentrum
Kosten € 185,00 (excl. BTW)


De belevingswereld van de leerlingen

Het VO-congres komt er weer aan. De jaarlijkse ontmoetingsplek voor schoolleiders en bestuurders in het voortgezet onderwijs. Dit jaar duiken we in de belevingswereld van de leerlingen: Generatie Z, geboren tussen 1997 en 2010, en Generatie Alpha, geboren na 2010. Wat drijft, motiveert en inspireert deze generatie? En wat betekent dat voor het werk als leraar, schoolleider en bestuurder?

Gen Z en Alpha zijn volgens veel onderzoeken tegelijkertijd kwetsbaarder én mondiger, bevlogener én beperkter, opener én behoudender, zelfbewuster én zwaarmoediger dan vorige generaties. Er gaat ongelooflijk veel om in de hoofden van deze generaties. De mogelijkheden zijn onbegrensd, maar dat leidt ook tot een enorme prestatiedruk. Hoe kunnen wij leerlingen ondersteunen, uitdagen en inspireren bij het vinden van hun eigen weg?

Wat mag je verwachten van het congres?

De dag begint met een plenair welkom onder leiding van generatie Z expert Hajar Yagkoubi. Hij leidt de deelnemers door het fascinerende morele kompas van Gen Z. Verder zijn er tal van interessante sprekers die je meenemen in dit thema. Naast de plenaire sessies zijn er meerdere workshops te volgen én de standhoudermarkt te bezoeken waar wij als SPEYK te vinden zijn.

Aran, Kasper en Peter spreken je graag!

SPEYK is aanwezig op de standhoudermarkt. We komen graag met jou in contact om praten over wat jou dagelijks bezighoudt binnen jouw functie. Bezoek onze stand, nummer 10. Aran, Kasper en Peter praten je graag bij over hot topics zoals het normenkader, digitaal toetsen en het PTA!

0
0
0
0
0