EXAMENA

MODERN EN INTUÏTIEF TOETSEN

ONLINE EXAMENS AFNEMEN ZONDER PROBLEMEN

Een digitale toets afnemen, zonder je zorgen te maken over bijvoorbeeld privacy, spieken en fraude. Dit is mogelijk met Examena van onze partner AvePoint. Deze tool maakt namelijk gebruik van de nieuwste Microsoft-technologie en zorgt ervoor dat je leerlingen op schema blijven, of ze nu online of fysiek aanwezig zijn.

DIGITAAL TOETSEN DE TOEKOMST
We leven in een digitaal tijdperk en dat betekent dat ook het afnemen van toetsen meer en meer online afgenomen zullen gaan worden. Angst voor een slechte netwerkverbinding of de veiligheid van je leerlingen zijn verleden tijd, want Examena biedt een veilige, intuïtieve en online toetservaring voor leerlingen én leraren. Docenten kunnen examens samenstellen die perfect zijn afgestemd op de doelstellingen en resultaten van het lesprogramma.

Examena voldoet aan strikte vertrouwelijkheidseisen. Het voldoet aan strenge protocollen voor informatiebeveiliging en gegevensprivacy.

EEN ALLES-IN-EEN SOFTWARE

EXAMENS PLANNEN EN INROOSTEREN
Examens plannen in inroosteren was nog nooit zo gemakkelijk. De ingebouwde wizards begeleiden je bij elke stap. Je hoeft dus geen technologie-expert te zijn om deze geavanceerde technologie te kunnen gebruiken.

HET OPSTELLEN VAN EXAMENVRAGEN
Binnen Examena is je werk volledig versleuteld. Je hebt keuze uit meer dan 10 soorten vragen. Daarnaast is er een vragenbank waar je vragen en/of teksten nog eens kunt hergebruiken. Met goedkeuringsprocessen voor examens kunnen afdelingshoofden of andere betrokkenen examens bekijken en goedkeuren voordat ze gepubliceerd worden. 

INTUÏTIEVE EXAMENBELEVING
Leerlingen beleven hun examen op een eenvoudige en overzichtelijke manier. Moderators, surveillanten of andere examenadministratoren houden volledige controle. Dankzij de anti-spiektechnologie kunnen surveillanten live digitaal surveilleren, met behulp van een scherm of in een volledige 360°-werkruimte.

BEOORDELEN EN BEKENMAKEN RESULTATEN
De automatische correctie van Examena zorgt ervoor dat nakijken een koud kunstje wordt. Geef leerlingen op basis van de resultaten gedetailleerde informatie over verbeterpunten. Meet de prestaties bij alle examens, voor alle onderwerpen en op alle competentieniveaus. Verminder de examenvrees van leerlingen door cijfers digitaal te publiceren.

PLAN EEN GRATIS DEMO

Er speelt veel binnen het onderwijs, je hebt te maken met veel uitdagingen. Tekorten aan personeel, de effecten van de digitalisering en nieuwe kaders waar aandacht en tijd voor gereserveerd moet worden. Daarom richten wij ons op oplossingen die een positief effect hebben op de processen binnen school, die je gaan helpen in jouw werkdag. Examena is daar een mooi voorbeeld van.

Wil jij meer weten over Examena? 
Plan dan een gratis demo in!