Jouw gewenste resultaat met onze diensten

Wat SPEYK zo uniek maakt zijn de services met dienstverlening van A tot Z. Wij bieden IT en security oplossingen tot aan trainingen voor medewerkers. Met meer dan 20 jaar ervaring, kennis en kunde zijn wij in staat jou de meest passende dienstverlening te bieden. Door het samenwerken met toonaangevende en strategische partners zoals Microsoft en HP kunnen wij de juiste technologieën aanbieden die aansluiten bij jouw organisatie, wensen en eisen. 

Zie hieronder een overzicht van onze foundation- en productivity gerelateerde diensten.

Rooster Synchronisatie

Samen met Zermelo hebben wij een slimme koppeling gerealiseerd. Nu zijn roosters beschikbaar in Outlook. Voortaan één digitale plek voor al jouw digitale informatie.

24/7 Support

24/7 support van SPEYK: omdat ICT steeds belangrijker wordt en sommige issues niet kunnen wachten tot kantooruren.

All-In Beheer & Support

SPEYK staat voor alleen het beste zowel in ICT diensten/producten als de dienstverlening hieromheen. Daarom biedt SPEYK enkel de beste dienstverlening bij All-in Beheer & Support.

Office 365 & SharePoint Support

Wil je graag een servicedesk kunnen bereiken bij vragen of problemen met jouw Office 365 en SharePoint Online? Dan is Office 365 en SharePoint Online Support de oplossing voor jou.

Trainingen & Workshops

Zowel binnen het traditionele dienstenpakket als het cloud services pakket zijn trainingen mogelijk. SPEYK heeft gecertificeerde trainers in dienst die jouw medewerkers kunnen versterken in kennis en kunde.

Security as a Service

Met SPEYK | Security as a Service beschik je over een dienst die jouw organisatie beschermt tegen een breed scala van bedreigingen. SPEYK maakt gebruik van het betrouwbare NG Firewall platform van Barracuda Networks.

Cloud Backup voor Microsoft 365

Met Cloud Backup voor Microsoft 365 heb je zelf de regie in het regelen van de backup van jouw data. Samen met SPEYK bepaal je welke regels worden toegepast bij jouw omgeving en de beschikbaarheid van jouw data.

Backup as a Service

Jouw data wordt met 256 bits encryptie opgeslagen op de lokale appliance. Samen met jou doen we desgewenst de configuratie. Vervolgens wordt deze data door middel van 128 bits encryptie via een beveiligde SSL tunnel naar onze cloud geschreven.

SecureScan

Door gebruik te maken van de SecureScan wordt er snel inzicht verkregen in de huidige stand van zaken qua informatie beveiliging. Door middel van een vragenlijst wordt er een nulmeting uitgevoerd zodat de aandachtsgebieden geïdentificeerd worden.

SDS as a Service

Het aanmaken en bijhouden van de teams is een belangrijk, maar ook tijdrovend administratief proces. Met behulp van School Data Sync (SDS) kun je snel en automatisch klassen aanmaken, gevuld en up-to-date houden.

Wireless as a Service

Op jouw locatie bevinden zich enkel access points, die ook beheerd worden door SPEYK. Je geniet hierdoor over een volledig beheerd wifi door SPEYK. Overal prettig werken zonder zorgen.

Alle oplossingen

Bekijk hier een overzicht van al onze diensten en oplossingen.