Stage lopen bij SPEYK

SPEYK zoekt regelmatig enthousiaste stagiairs en afstudeerders op gebied van marketing, communicatie en adoptie en voor onze technische afdelingen (support, beheer, consultancy & development).

Heb je een leuk idee voor een meewerkstage of afstudeeropdracht? Vertel het ons! SPEYK denkt graag met je mee om een interessante meewerkstage of afstudeeropdracht te creëren.

SPEYK biedt jou een informele en professionele stageplek bij een groeiende organisatie. We werken met ongeveer 50 enthousiaste collega’s voor hetzelfde doel: ‘Tevreden klanten en eindgebruikers’. We krijgen energie van tevreden klanten en deze successen vieren we graag met elkaar!

Voordelen van stagelopen bij SPEYK:

  • Baangarantie!
  • Mooie stagevergoeding
  • Een hechte groep collega’s
  • Persoonlijke begeleiding en mentor
  • Mogelijkheid tot doorstuderen op kosten van SPEYK (werken-leren)
  • Regelmatig leuke bedrijfsuitjes en gezamenlijke diners (nu op veilige afstand)

Als stagiair wordt je echt onderdeel van ons SPEYK team. Je mag dus veel meer dan alleen kopjes koffie halen! Als meewerkstagiair werk je direct mee op jouw afdeling en als afstudeerder werk je aan een opdracht waar SPEYK echt iets aan heeft. Over goede begeleiding hoef je je geen zorgen te maken, want wij hebben alle kennis in huis om jou op weg te helpen. Je wordt gekoppeld aan een mentor en ook je directe collega’s helpen je graag een stap verder!

Een groot voordeel van stagelopen bij SPEYK; na het afronden van een succesvolle stage bieden wij jou een mooie startersbaan! Ook verder studeren op kosten van SPEYK behoort tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld met het starten van een duaal traject, HBO System Network & Cloud Engineer.*

Wanneer pas jij bij SPEYK?

We hebben doorlopend stageplekken beschikbaar voor mbo4 en hbo studenten van diverse opleidingen. Om je draai snel te vinden binnen SPEYK vragen wij affiniteit met techniek en het Microsoft portfolio. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. En uiteraard ben je 100% gemotiveerd om iets moois te gaan maken van je stageperiode!

Tijdens mijn opleiding MBO4 Kantoor Automatisering liep ik stage bij de support afdeling van SPEYK. Hierna ben ik gebleven en na ongeveer 1,5 jaar als medewerker de 2e lijns support in gegaan. Sinds 2011 geef ik leiding aan het support en beheer team van SPEYK wat op dit moment bestaat uit circa 12 mensen.

Wat ik fijn vind aan het werken bij SPEYK is dat er wordt gekeken naar wie je bent en wat je kunt. Verder is er, naast dat er hard gewerkt wordt, tijd voor een goed gesprek en een grapje.

Jorim Bosman, Contract Manager

Ik zat in het vierde jaar van de opleiding ICT-Beheer Niveau 4 toen ik met mijn eindstage begon bij SPEYK. Hier heb ik meegewerkt op de Support afdeling, waar ik nu nog steeds werk. Na mijn stage ben ik samen met SPEYK begonnen aan een duale HBO Cloud opleiding.

Het leukste aan werken bij SPEYK is vooral de omgeving waarin je zit. Je krijgt veel gelegenheid te leren op diverse vlakken zoals: Networking, Systems en Cloud. Alle collega’s zijn erg sociaal en naast het harde werken is er altijd tijd voor een praatje.

Tygo Faulhaber, Support Medewerker

Interesse?

Leuk! We ontvangen graag je cv en ideeën over jouw stage. Binnen een week hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een eerste (online) kennismaking.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over stagelopen bij SPEYK? Stel ze gerust!

Stuur ons dan jouw CV en motivatie via mail naar c.horsten@speyk.nl 

*Meer informatie over het duale traject, HBO System Network & Cloud Engineer.

Gedurende de vier jaar van je studie werk je drie dagen per week bij SPEYK. Dit kan heel divers zijn; zo kun je meedraaien op projecten onder leiding van ervaren consultants, ga je zelfstandig naar klanten toe, verleen je support, etc. We vinden het belangrijk dat je gedurende je studie bij SPEYK minimaal binnen de volgende afdelingen werkzaam bent:

Support: zowel 1e lijns- als 2e lijns support

Foundation

Productivity

Beheer: werk samen met beheerders van SPEYK

We werken voor dit traject samen met de Job in the Cloud. Samen hebben we al meerdere studenten kunnen voorzien van een leerwerkbaan. Voor meer informatie over Job in the Cloud en over de studie, zie: https://jobinthecloud.nl/