SPEYK-er to be? Stage lopen bij SPEYK

SPEYK zoekt regelmatig enthousiaste stagiairs en afstudeerders op gebied van marketing, communicatie en adoptie en voor onze technische afdelingen (support, beheer, consultancy & development).

Heb je een leuk idee voor een meewerkstage of afstudeeropdracht? Vertel het ons! SPEYK denkt graag met je mee om een interessante meewerkstage of afstudeeropdracht te creëren.

SPEYK biedt jou een informele en professionele stageplek bij een groeiende organisatie. We werken met ongeveer 50 enthousiaste collega’s voor hetzelfde doel: ‘Tevreden klanten en eindgebruikers’. We krijgen energie van tevreden klanten en deze successen vieren we graag met elkaar!

Voordelen van stagelopen bij SPEYK:

  • Baangarantie!
  • Een gloednieuw kantoor met rooftop terras met DJ booth, BBQ en iedere dag een verse lunch van huischef Ies in ons eigen restaurant!  
  • Mooie stagevergoeding
  • Een hechte groep collega’s en een flexibele en betrokken werkgever  
  • Persoonlijke begeleiding en mentor
  • Mogelijkheid tot doorstuderen op kosten van SPEYK (werken-leren)
  • Regelmatig leuke bedrijfsuitjes en gezamenlijke diners

Als stagiair wordt je echt onderdeel van ons SPEYK team. Je mag dus veel meer dan alleen kopjes koffie halen! Als meewerkstagiair werk je direct mee op jouw afdeling en als afstudeerder werk je aan een opdracht waar SPEYK echt iets aan heeft. Over goede begeleiding hoef je je geen zorgen te maken, want wij hebben alle kennis in huis om jou op weg te helpen. Je wordt gekoppeld aan een mentor en ook je directe collega’s helpen je graag een stap verder!

Een groot voordeel van stagelopen bij SPEYK; na het afronden van een succesvolle stage bieden wij jou een mooie startersbaan! Ook verder studeren op kosten van SPEYK behoort tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld met het starten van een duaal traject, HBO System Network & Cloud Engineer.*

Wanneer pas jij bij SPEYK?

We hebben doorlopend stageplekken beschikbaar voor mbo4 en hbo studenten van diverse opleidingen. Om je draai snel te vinden binnen SPEYK vragen wij affiniteit met techniek en het Microsoft portfolio. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. En uiteraard ben je 100% gemotiveerd om iets moois te gaan maken van je stageperiode!

Meer weten?
Stuur jouw motivatie en CV naar Anita & Chianne via werkenbij@speyk.nl. Bij hen kun je ook terecht voor meer informatie of bel naar 0318–743 333.

*Meer informatie over het duale traject, HBO System Network & Cloud Engineer.

Gedurende de vier jaar van je studie werk je drie dagen per week bij SPEYK. Dit kan heel divers zijn; zo kun je meedraaien op projecten onder leiding van ervaren consultants, ga je zelfstandig naar klanten toe, verleen je support, etc. We vinden het belangrijk dat je gedurende je studie bij SPEYK minimaal binnen de volgende afdelingen werkzaam bent:

Support: zowel 1e lijns- als 2e lijns support

Foundation

Productivity

Beheer: werk samen met beheerders van SPEYK

We werken voor dit traject samen met de Job in the Cloud. Samen hebben we al meerdere studenten kunnen voorzien van een leerwerkbaan. Voor meer informatie over Job in the Cloud en over de studie, zie: https://jobinthecloud.nl/