Jouw basis voor een productieve werkdag

Bij SPEYK bieden we alle randvoorwaardelijke technologieën aan in combinatie met een breed assortiment van diensten en advies. Op deze wijze creëert SPEYK altijd het juiste fundament. Wij bevinden ons allemaal in de digitale transformatie. Of het nu om het bedrijfsleven of het onderwijs gaat, iedereen krijgt er in mindere of meerdere mate mee te maken. SPEYK heeft jarenlange ervaring in het technisch en tactisch begeleiden van jouw organisatie. Vanuit de visie, missie en doelen creëren we een schaalbare ICT fundering met oog op de wensen van mensen en de technieken van de toekomst.

Welke diensten kenmerken foundation

SPEYK stelt hele hoge eisen aan de inrichting, het beheer en onderhoud van ICT oplossingen. Faciliterend waar nodig, beveiligd waar noodzakelijk. Onze ruime ervaring in het ontwerpen en beheersen van complexe ICT infrastructuren helpt daarbij.

Bekijk ons team met de knop hieronder voor een overzicht van al onze experts op het gebied van foundation.

Vacature Teamlead Beheer

Vacature Teamlead Beheer

Bij SPEYK zijn we op zoek naar een Teamlead Beheer die zich richt op het verhogen van klanttevredenheid en het professionaliseren van ons beheer voor onze onderwijs- en MKB-klanten. In deze zelfstandige rol ben je de drijvende kracht achter ons ICT-beheer, werk je...

Lees meer