Deze rol gaat verder dan enkel matchen van kandidaten aan onze vacatures. Jij gaat meedenken met campus recruitment, employer branding, learning & development en het opzetten van traineeships. We hebben veel ideeën die we graag met je delen tijdens een eerste kennismaking..

We zoeken een professional die zichzelf binnen SPEYK wil ontwikkelen als corporate recruiter. We bieden je een uitgebreid inwerktraject waarin je SPEYK leert kennen en de ins & outs van het recruitmentvak.

Wat ga je doen?

Als corporate recruiter word je verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces; van het screenen van cv’s, het voeren van sollicitatiegesprekken tot het bespreken van de arbeidsvoorwaarden. Uiteraard word je hier vanaf dag één goed in begeleid.

Je benadert actief kandidaten via de diverse wervingskanalen. Je bent gedreven om te onderzoeken welke kanalen hier geschikt voor zijn en kijkt verder dan de standaard. Je weet potentieel nieuwe SPEYK-ers te enthousiasmeren over de mogelijkheden binnen SPEYK.

Hiernaast zoek je contact met de diverse mbo’s en hbo’s in de regio, want we bieden mogelijkheden voor stagiairs, duaal-studenten en starters.
Op deze manier weet je een brede talentpool op te bouwen.

Wanneer we op zoek gaan naar een nieuwe SPEYK-er weet jij een wervende en pakkende vacaturetekst te schrijven die de doelgroep aanspreekt. Je krijgt van ons alle vrijheid om buiten de lijntjes te kleuren en een creatieve werving- en recruitmentcampagne op te zetten in samenwerking met marketing. Een van onze kernwaarden is niet voor niets een tikje eigenzinnig! In de tussentijd houd je intern de juiste mensen op de hoogte van de stand van zaken van de lopende vacature(s).

Ook ‘Employer branding’ staat hoog op jouw agenda. We willen iedereen laten weten hoe leuk het is om voor SPEYK te werken! Samen met HR en Marketing ga je aan de slag met het neerzetten van een sterk werkgeversmerk. Verder werk je continue door aan het verbeteren van het recruitmentproces om te zorgen voor een ultieme kandidaatreis.

Direct reageren op deze vacature?
Stuur jouw motivatie en CV naar Chianne via werkenbij@speyk.nl. Bij haar kan je ook terecht voor meer informatie of bel naar 0318–743 333.

Daarom kies jij voor SPEYK!

 • €2400 – €3400, goed pensioen én 25 vakantiedagen
 • Flexibele werktijden en hybride werken
 • Goede coaching en begeleiding
 • Persoonlijk opleidingsbudget van €1500,- per jaar
 • Iedere dag een gezonde lunch van huischef Ies in ons eigen restaurant
 • BY-SPEYKER programma met onbeperkt gratis events binnen cultuur, mind, food en bewegen voor jou en een vriend
 • Een hechte groep collega’s.

  Dit ben jij!

  • Afgeronde hbo-opleiding
  • Bekend met het gebruik van LinkedIn
  • Enthousiast, creatief en focus op ontwikkeling

  We zijn vooral benieuwd naar wie jij bent en welke talenten jij toevoegt aan ons team.

  Acquisitie door ZZP-ers of marketingbureaus wordt niet op prijs gesteld.

  0
  0
  0
  0
  0