Waarom de Moderne Werkplek?

In een wereld waarin alles draait om digitale transformatie is flexibiliteit en mobiliteit belangrijker dan ooit, ongeacht in welke branche je beweegt. Mobiel werken is namelijk niet alleen werken vanaf een smartphone maar juist vanaf een werkplek die zich aanpast aan de behoefte, situatie en zelfs apparaat van de gebruiker. 

Een kant-en-klare moderne werkplek waar uitsluitend met applicaties gewerkt kan worden die passen bij de rol of functie van de gebruiker. Creëer de digitale community waar binnen en zelf buiten de organisatie veilig, effectief en efficiënt samen gewerkt kan worden. Altijd en overal toegang tot documenten, e-mail, agenda en andere vertrouwde programma’s. 

De gamechanger met een Moderne Werkplek

Waarom SPEYK? Altijd gericht op mensen. Verstand van technologie, het bedrijfsleven en haar uitdagingen. De gedreven specialisten van SPEYK zijn aantoonbaar in staat elk project geruisloos en met de juiste service te realiseren en te onderhouden. Vanaf het eerste moment verbinden zij alle relevante partijen en bouwen zij samen aan het belangrijkste doel: ondernemers en medewerkers blij maken met de slimste en veiligste moderne werkplek.  

Technologie is namelijk de exponentiële versneller van vooruitgang. Daarom ondersteunt SPEYK met een continue drive het bedrijfsleven om te innoveren. Wij zijn de gamechanger die ondernemers en medewerkers helpt om ambities te realiseren en te bouwen aan langdurige relaties. Het is een rol waar SPEYK persoonlijk, betrokken en dienstbaar haar verantwoordelijkheid in neemt.

Klantcases

Omroep Gelderland | Veilig internetten met een PPSK zuil

Om veilig internet te bieden zijn er PPSK zuilen geplaatst bij Omroep Gelderland. Deze zijn verbonden met het Aerohive netwerk.

Ymor | Office 365

Medewerkers kunnen door Office 365 eenvoudig onderling en met klanten communiceren en samenwerken aan documenten. Altijd de beschikking hebben over de nieuwste technologie.

TN Netherlands | Nieuwe ICT omgeving

SPEYK heeft een nieuwe ICT infrastructuuromgeving opgeleverd aan TN Netherlands. De infrastructuur van TN was verouderd en het bedrijf schakelde SPEYK in.

Fontijn Vleeswaren | Oud & vertrouwd? Nee, optimaliseren!

Doel van Fontijn is haar medewerkers minimaal te hinderen in haar werk door storingen uit de IT omgeving. SPEYK zorgt dat de ICT blijft werken.

Colson Europe | Communiceren in de cloud

Werken in de cloud geeft werknemers bij Colson de ruimte om te doen waar zij goed in zijn. Het vereenvoudigde beheer geeft ruimte voor andere processen.

Evenementen

19-11-2020 | Microsoft Beleefsessie voor het bedrijfsleven

Bij de beleefsessie is er volop aandacht voor de nieuwste tools van Office 365 in combinatie met werkscenario’s die jij dagelijks tegenkomt.

17-09-2020 | Microsoft Beleefsessie Office 365 voor het bedrijfsleven

Bij de beleefsessie is er volop aandacht voor de nieuwste tools van Office 365 in combinatie met werkscenario’s die jij dagelijks tegenkomt.

04-06-2020 | Microsoft Beleefsessie Office 365 voor het bedrijfsleven

Bij de beleefsessie is er volop aandacht voor de nieuwste tools van Office 365 in combinatie met werkscenario’s die jij dagelijks tegenkomt.

E-books

Microsoft e-book: 5 typen werknemers van nu

Op de werkvloer is geen collega hetzelfde en toch ben je samen een team. Dit vraagt om goede samenwerking. Microsoft heeft hierover een e-book geschreven.

Contact opnemen

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter, inclusief het onderwerp waar je meer over wilt weten.
Of bel ons via het nummer 0318 743 333

Fokkerstraat 36

 

3905 KV Veenendaal

0318 - 743 333