Energieke medewerkers met de beste digitale werkbeleving!


Wij helpen jou de connectie te houden met de mens van vandaag én morgen.

De wereld verandert snel. Hybride werken is de standaard en de rol van technologie is steeds groter. Jouw succes als bedrijf is hiervan afhankelijk. Daarom is samenwerken met een moderne ICT partner die niet alleen bouwt met ICT, maar ook meedenkt en groeit een verademing.

Jij houdt koers op jouw business en mensen, wij inspireren en bouwen met technologie.

Samen werken we aan een moderne organisatie, waarbij je ICT slim inzet, medewerkers overal veilig en efficiënt werken en zij de beste digitale beleving ervaren. Iedere dag weer. Dat doen wij graag samen met jou!

 

 

IT trend of noodzaak: Hyperautomatiseren

Processen automatiseren en zo meer digitaal gemak beleven? Lees de blog van SPEYK-er Jessica.

Hoe meet jij het liefst?

Overleggen of ‘meeten’ blijven onderdeel van goed samenwerken. Microsoft Teams of in het echt? Of een mix?

Grande Opening SPEYK “the movie”

SPEYK is verhuisd naar het prachtige nieuwe kantoorpand in Veenendaal. Dit is de video van de Grande Opening!

Digitale veiligheid is ook zorgen voor de beste backup

Samen werken aan digitale veiligheid is zeker oog hebben voor jouw data!

SPEYK is verhuisd!

Dinsdag 7 juni was voor meer dan 65 SPEYK-ers de eerste werkdag op een nieuwe plek in Veenendaal. Vanaf dan rijden wij naar Plesmanstraat 60.

Grolleman Coldstore Group | Bezoekersregistratie-app

Het registratieproces is een stuk eenvoudiger geworden en de output van het proces kwalitatief sterk verbetert. Dat is precies de meerwaarde van slimme apps!

Online samenwerken met Office 365

Medewerkers van Ymor kunnen door Office 365 eenvoudig onderling en met klanten communiceren en samenwerken aan documenten. Altijd de beschikking hebben over de nieuwste technologie.

Veilig internetten met een PPSK zuil

Om veilig internet te bieden zijn er PPSK zuilen geplaatst bij Omroep Gelderland. Deze zijn verbonden met het Aerohive netwerk.

Nieuwe ICT en infrastructuur omgeving

SPEYK heeft een nieuwe ICT infrastructuuromgeving opgeleverd aan TN Netherlands. De infrastructuur van TN was verouderd en het bedrijf schakelde SPEYK in.

Oud & vertrouwd? Nee, optimaliseren!

Doel van Fontijn is haar medewerkers minimaal te hinderen in haar werk door storingen uit de IT omgeving. SPEYK zorgt dat de ICT blijft werken.

Handleiding Breakout Rooms in Microsoft Teams

In deze handleiding krijg je uitleg over hoe je Breakout Rooms aanmaakt, deelnemers kan toevoegen en de vergaderingen kan beheren.

Instructievideo’s | Aan de slag met Microsoft Teams

Hoe ga je aan de slag met Microsoft Teams in de klas? Wij hebben speciaal voor jou een aantal instructievideo’s gemaakt.

Handleiding Werken als leerling met Microsoft Teams in de klas

Hoe ga je aan de slag met Microsoft Teams als leerling? Wij hebben speciaal voor leerlingen een eenvoudige handleiding geschreven.

Handleiding Werken met Microsoft Teams (bedrijfsleven)

Wil je graag weten hoe je Teams inzet binnen jouw organisatie? Wij hebben een handleiding geschreven waarmee jij snel aan de slag kunt gaan.

Handleiding Microsoft Teams vergadering beheren

In deze handleiding lees je jij de enige beheerder van een Teams vergadering kunt zijn, zonder dat iemand het beheer kan overnemen.

Van digitale groeipijn

naar werkgemak. Yes!

Positieve mindset en denken in mogelijkheden. Zo werken wij samen met jou.
SPEYK-ers zijn positief en denken in mogelijkheden en verbetering. Zij denken vanuit de wensen van mensen en het optimaliseren van ieders werkdag. Daar zetten SPEYK-ers hun passie voor in; ICT. Dit begint bij inzicht en advies en blijft werken door de beste begeleiding.

Energie krijgen van jouw digitale werkomgeving?
Succes en groeien met technologie is afhankelijk van de mensen die hiermee werken. Kunnen zij hun weg vinden in de (nieuwe) digitale werkplek en benutten zij deze optimaal? Nu en morgen? Wij gaan je hiermee helpen en zorgen voor energieke mensen die door kennis en vaardigheden hun digitale werkplek optimaal benutten. 

Thuis, op kantoor of aan de andere kant van de wereld, overal productief!

 

Als ICT goed en slim ingezet wordt levert het velen malen meer op dan het kost. Daar zijn wij van overtuigd. Wij zien het als een strategisch middel dat de primaire processen van uw organisatie organisaties ondersteunt. Door alle data centraal beschikbaar te stellen in een aantrekkelijke digitale omgeving, is een productieve werkdag overal mogelijk. Dat is toch wat je wilt?

Veilig én user friendly werken. Dat is vandaag anders dan gisteren.

 

Cybercriminaliteit. De nieuwe zorg voor organisaties. Informeren, communiceren en samenwerken in één omgeving, waarbij ook gedacht is aan veilig maar snel inloggen en navigeren. Dat is wat jij vandaag nodig hebt!

En morgen? Je bent ook klaar voor de toekomst aangezien wij jouw digitale moderne werkplek met de kracht van Microsoft 365 en Azure bieden. Zo groei je automatisch mee met de nieuwste functionaliteiten, maar ook qua veiligheid. Risico’s zijn er om beheerst te worden én dat is precies waar wij je mee helpen.

Maximale uit ICT halen door focus op mensen?

 

Wij geloven dat de nieuwe technologie pas voor je werkt als jouw medewerkers er ook echt mee gaan werken en alles leren benutten. Dit vraagt om duurzame begeleiding. 

De adoptie Coach van SPEYK begeleidt teams in het werken met de Moderne Werkplek. Zij groeit continu door updates met nieuwe technologie en mogelijkheden. Door de begeleiding groeien mensen mee en dat is wat je wilt; meebewegen met de tijd en markt. Zo blijf je een aantrekkelijke werkgever.

Wij maken graag kennis met je!

Een greep SPEYK-ers uit ons team voor bedrijven

“Slim investeren in ICT en optimaal profiteren van het gemak.”

 

“Moderne organisatie trekken de nieuwe talenten aan van vandaag. Daar werken we samen aan!”

“De mensen op kantoor enthousiasmeren door slimme tools te benutten.” 

 

“Duurzaam samenwerken en schakelen als collega’s. Dat maakt het verschil en het succes.”