Breng jouw bedrijf naar een hoger niveau

SPEYK heeft een aanpak ontwikkeld die staat voor Advies, Bouw en Continuïteit. Vanuit het adviestraject volgt een juiste vertaling van de ambities uit het strategisch beleidsplan naar een ICT roadmap. Vanuit hier gaan we samen aan de slag om jouw bedrijf naar een hoger niveau te brengen. 

Digitaal groeien, resultaatgericht werken en tevreden medewerkers.
De consultants van SPEYK bouwen aan jouw organisatie door de juiste ICT middelen in te zetten op het juiste moment voor de juiste mensen. Zo gaat ICT écht voor je werken. Zoals het hoort. SPEYK heeft een uitgebreid adoptieprogramma ontwikkeld. Ambities worden werkelijkheid. Medewerkers zijn tevreden en worden productiever. Maak jouw organisatie succesvol en blijf digitaal groeien.

 

SPEYK Moderne Werkplek

Verbinden. Delen. Inspireren.

 

Met de Moderne Werkplek helpen wij jouw werkprocessen te optimaliseren zodat jouw medewerkers het beste uit hun werkdag halen. Elke dag weer. Dit doen we door een online werkplek te creëren waar ze veilig kunnen samenwerken, altijd en overal.

Download de Moderne Werkplek flyer

Productiviteit

 • Bestanden centraal en real-time kunnen opslaan, bewerken en delen.
 • Hierdoor altijd de juiste documentversie hebben.
 • Online kunnen vergaderen.
 • Plaats- en tijdsonafhankelijk kunnen werken.

 

Adoptie & Change

 • Snelle onboarding.
 • Hoge gebruikersacceptatie.
 • Training op basis van gebruikersrollen.
 • Verandert & groeit mee met je organisatie. Snel en flexibel aanpassen aan toekomstige veranderingen.

 

Beheer

 • Bedrijfscontinuïteit. Veilig en betrouwbaar.
 • SPEYK Managed Services. Beheer, Backup en Monitoring.
 • Toekomstbestendig. Altijd de nieuwste innovaties.
 • Vaste prijs per medewerker.

 

Techniek

 • Microsoft Azure
 • Microsoft 365
 • Microsoft Sharepoint
 • Microsoft Teams

 

De Moderne Werkplek voor flexibiliteit en energie in werken

Met de Moderne Werkplek helpen wij jouw werkprocessen te optimaliseren zodat jouw medewerkers het beste uit hun werkdag halen. Elke dag weer. Dit doen we door een online werkplek te creëren waar ze veilig kunnen samenwerken en productief kunnen zijn, altijd en overal.

Door de combinatie van een veilig fundament van ICT middelen en technieken creëren we een basis om op te kunnen blijven groeien, ook qua beveiliging. Zekerheid bieden we door ons proactief beheer en support voor technische ondersteuning.

Met onze persoonlijke begeleiding, groeien jij en je Moderne Werkplek mee met de tijd en jouw wensen.

Download de Moderne Werkplek flyer

Top 4 belevenissen van modern werken

1. Met meer gemak informatie delen en communiceren met collega’s

 

2. Effectiever samenwerken en vergaderen

 

3. Dezelfde beleving thuis als op de zaak (flexibel werken) 

 

4. Meer positieve energie en efficiëntie door adoptie hulp

Succesverhalen van onze klanten

Modern werken = resultaatgericht en positieve energie

Organisaties in verandering. Wij groeien met je mee!

Als SPEYK zijn wij graag jouw kennispartner voor de toekomst. We willen een echte en intensieve relatie met je opbouwen. We snappen jouw business en uitdagingen. We gaan je naar een hoger niveau brengen. We helpen je met veranderingen die de digitalisering met zich meebrengt.

Uiteindelijk wil je een energieke organisatie met mooie resultaten. Dit is een wisselwerking. Ons middel is een moderne werkplek, voorzien van de nieuwste technieken, veilig en bovenal flexibel. Ze is er altijd en overal. Door deze werkplekken in te richten met de zaken die jij belangrijk vindt en met de ervaring die past bij jouw bedrijf worden mensen productiever en gaan ze efficiënter werken. Dat gaan we samen bereiken en behouden.

Blijven groeien door persoonlijke begeleiding

Maximale halen uit de technologie met de focus op mensen

Wij geloven dat de nieuwe technologie pas voor je werkt als jouw medewerkers er ook echt mee gaan werken. Als ze het gaan zien als een efficiëntere maar vooral plezierige manier van werken. Ze zijn minder tijd kwijt aan administratieve zaken en meer tijd hebben voor het creëren van langdurige en duurzame relaties met hun klanten en groeien in hun eigen rol.

De adoptie Coach van SPEYK begeleidt teams in het werken met de Moderne Werkplek. Zij groeit continu door updates met nieuwe technologie en mogelijkheden. Door de begeleiding groeien mensen mee en dat is wat je wilt; meebewegen met de tijd en markt.