Je bent bij SPEYK aangenomen als nieuwe medewerker! Wat fijn dat je een SPEYK-er wordt! Maar hoe is dat nou? Zo’n eerste werkdag? We nemen je in vogelvlucht mee.. 

Jouw collega’s van HR maken speciaal voor jou een inwerktraject, afgestemd op jouw rol bij SPEYK. Je ontvangt dit ruim een week van te voren per e-mail. Zo kan je je rustig voorbereiden op de komende periode. Best spannend, toch?! Een nieuw avontuur!

Meet the teams!

Het inwerktraject duurt ongeveer een maand en in deze maand staan er introducties gepland met o.a. sales, marketing, administratie, ISO, HR, Consultants en een ZodoenwedatbijSPEYK-sessie (wat dít precies is ervaar je als je bij ons komt werken). Je gaat ook mee met collega’s naar klanten om te ervaren waarom zij met ons samenwerken en wat wij voor hen doen. Natuurlijk ga je na deze maand met jouw teamlead verder aan de slag, zodat je je zeker gaat voelen in jouw rol en in het team. De beste beleving geldt voor onze klanten, maar zeker ook voor jou!

We denken ook aan ‘later’..

Ook vinden we het erg belangrijk dat je pensioen goed geregeld is. Daarom plannen we standaard een gesprek met onze adviseur Bernd van BSW, zodat je ook later kan genieten.  

Ontmoet elkaar in het Restaurant voor een “Lunch by Ies”

Naast alle introducties is er ook alle ruimte om met collega’s te praten en kennis te maken. Bijvoorbeeld op onze prachtige dakterras en in ons restaurant onder het genot van een heerlijke lunch van onze huischef Ies. Met een beetje geluk pik je snel een kwartaalsessie mee, die altijd weer in een bijzonder thema is.

Ga de uitdaging aan! Het BY-SPEYK’er programma

Een programma voor en door SPEYK-ers! BY-SPEYK’er is er voor jou en zodra je start kan je je inschrijven voor gave activiteiten (onbeperkt). Op de afbeelding hierboven kan je nog niet klikken, maar vanaf jouw eerste dag wel! Proef cultuur, ontdek food, verbaas je mind en durf te bewegen.

Ga je voor een padel clinic, een bezoek aan de kerstmarkt in Duitsland of een kookworkshop..Voor iedereen is er iets om te ontdekken. Wij vinden geluk erg belangrijk en bieden je op deze manier aan om op ontdekking te gaan en nieuwe dingen te proberen. Op onze kosten. Alleen, met collega’s, je broer of vriendin, het is aan jou!

Hoe is het gegaan?

Als je eerste maand bij SPEYK er bijna op zit evalueer je samen met jouw teamlead hoe dit is gegaan. We horen graag van jou hoe je de eerste maand ervaren hebt en ontvangen we graag feedback over het inwerktraject.  Zo gaan we er samen wat moois van maken!

Waarom kies je voor SPEYK:

 • Lekker salaris voor nu, goed pensioen voor later plus 25 vakantiedagen
 • Een gloednieuw kantoor met rooftop terras met DJ booth, BBQ en iedere dag een verse lunch van huischef Ies in ons eigen restaurant
 • Goede coaching en begeleiding vanuit het team
 • Persoonlijk opleidingsbudget dat je helemaal op mag maken
   • Een hechte groep collega’s waar samenwerken en het vieren van successen centraal staan
   • Uniek BY-SPEYK’er programma met onbeperkt gratis events binnen cultuur, mind, food en bewegen voor jou en een vriend
   • Share & Inspire events waarin we onderling kennis, ervaring en gezelligheid delen
   • Regelmatig leuke bedrijfsuitjes en gezamenlijke diners

   Denk jij dat je de SPEYK-er bent die wij zoeken?

   Leuk!  We ontvangen graag je cv en een korte motivatie. Binnen een week hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een eerste kennismaking.  

   Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacatures? Stel ze gerust! 

   2
   0
   4
   0
   1