Waarom is Governance van belang voor het werken in Microsoft Teams? 

In een reeks van podcasts gaan wij in op specifieke onderwerpen die nu spelen. Wij zetten ons met het hele team in om samen met bedrijven digitaal te blijven groeien en innoveren. Ontwikkelingen gaan zo snel en wij snappen dat het onmogelijk is om dit bij te houden. Voor ons is het dagelijkse kost. Daarom delen wij kennis met jou, zodat jij je bewust bent van trends en ontwikkelingen.

Wie bepaalt binnen jouw organisatie de spelregels voor het gebruik van SharePoint en Teams? Dit noemen we met een duur woord Governance. In deze podcast gaan Remco, Maarten en Jonie in gesprek over Governance en waarom het belangrijk is om hieraan te denken. Creëer duidelijkheid, structuur en werk vooral veilig binnen jouw online werkomgeving. 

 

Wij zijn jouw ICT & Adoptie partner voor de toekomst. We willen een echte en intensieve relatie met je opbouwen. We snappen jouw business en uitdagingen. Wij brengen jou naar een hoger niveau. We helpen je met veranderingen die de digitalisering met zich meebrengt. Bezoek onze speciale Adoptie & Succes pagina als je meer wilt weten over de voordelen van Cloudadoptie en Governance.

Wil jij graag verder praten over Governance en wat dit kan betekenen voor jouw school of bedrijf? Wij gaan er graag over met je in gesprek. Neem contact met ons op en dan koppelen wij jou aan één van onze experts!

Adoptie & Succes
Persoonlijk bijpraten?
0
0
0
0
0