Bij SPEYK zijn we vanuit ons vakgebied veelal in gesprek met besturen, ICT-coördinatoren en systeembeheerders. Met hen proberen we een verschil te maken om zo de beste digitale leer- en werkbeleving te creëren voor medewerkers én leerlingen. Daarnaast vinden we het ontzettend belangrijk om de connectie te houden met de leerling. De belevingswereld van een leerling kan ontzettend verschillen van een medewerker van school of van ons SPEYK-ers.

Hoe kijken zij tegen bepaalde zaken aan, hoe kunnen wij hen informeren en een kijkje geven in datgeen waar wij actief in zijn? Hoe dan ook zijn wij er 100% van overtuigd dat we wederzijds veel van elkaar kunnen leren!

EXPEDITIEDAGEN

Leren door te doen, dat is het hoofdmotto van onze Expeditiedagen. In het schooljaar 2023/2024 organiseren wij twee Expeditiedagen bij SPEYK. Wil je liever dat we naar jouw school komen? Ook geen probleem! We laten de leerlingen kennismaken met ons vakgebied en geven twee opdrachten waaruit gekozen kan worden. De opdrachten zorgen ervoor dat de leerlingen buiten de contouren van het schoolgebouw en de klaslokalen gaan ervaren welke vaardigheden zij in het dagelijkse leven kunnen inzetten. Vaardigheden als samenwerken, probleemoplossend werken en denken, creativiteit, onderzoeken en reflecteren komen aan bod.

VOOR WIE?

De Expeditiedagen worden georganiseerd voor leerlingen in het Voortgezet Onderwijs. 

DEELNEMEN

Lijkt het jou leuk om een Expeditiedag bij SPEYK met jouw school te volgen? Dan ben je van harte welkom! Klik op de knop en vul je gegevens in. We nemen dan spoedig contact met je op en geven je meer informatie over de dag.

0
0
1
0
0