Bij SPEYK gaat alles om beleving. Naast de perfectie in technologie en de verbinding met onze klanten, zit ook eten en drinken verweven in ons DNA. Het verbind je met familie, vrienden, buren, collega’s of een vreemde die op je pad komt. Samen lachen, goede gesprekken voeren en smaken ontdekken, zorgen voor geluksmomenten.

Ons nieuwe pand beschikt over een professionele keuken en buitenkeuken waar huischef Ies elke dag de lekkerste gerechten serveert. Verse kruiden en groentes uit onze moestuin maakt het mogelijk dat wij iedere dag kunnen genieten van gezond en duurzaam eten.

‘Een beleving kan je niet omschrijven, die moet je ervaren’

SPEYK Kookcollege 

Onze passie voor koken willen we graag met jou, onze klanten en partners delen. Dat doen we onder andere door regelmatig gasten uit te nodigen voor een heerlijke lunch van onze huischef, maar vanaf nu ook met onze eigen kookworkshops – SPEYK Kookcollege!

De kookworkshops worden volledig verzorgd door onze SPEYK-ers. We mogen met trots zeggen dat we naast huischef Ies veel SPEYK-ers hebben die maar wat graag in de keuken staan en op hoog niveau koken. Ons eigen kookboek is niet voor niets een co-creatie van meerdere collega’s.

Elke workshop is anders en elke keer staat er een ander thema centraal. Van Azië, Turkije tot aan de Franse keuken.


Deelnemen

Deelnemen gaat in principe op uitnodiging van een SPEYK-er, maar ben je super enthousiast en wil je dit zelf aan ons laten weten? Laat dan onderstaand je gegevens achter. We hopen je dan snel te ontmoeten tijdens één van de SPEYK Kookcollege kookworkshops!

0
0
0
0
0