Microsoft en SPEYK hebben de missie om alle studenten de mogelijkheid te bieden meer te bereiken. Centraal in deze missie staat dat we meeslepende en allesomvattende leerervaringen creëren, die inspireren om een leven lang te blijven leren. Deze ervaringen stimuleren de essentiële vaardigheden in het leven, zoals communicatie, samenwerking, kritisch denken en creativiteit. Dit doen wij door middel van slimme technologie.

#1 Microsoft Office-vaardigheden zijn cruciaal voor belangrijke skills
Om leerlingen te helpen om zich voor te bereiden om de toekomst is Office 365 voor het onderwijs gratis. Uit onderzoek (Microsoft) is gebleken dat Microsoft Office voor de volgende skills zorgt:

  • Mondelinge en geschreven communicatie skills
  • Problemen oplossen
  • Integriteit
  • Het werken met de Office producten/apps
  • Gericht op details

#2 Betaalbare Windows apparaten speciaal ontworpen om te leren
Windows apparaten werken samen met allerlei randapparatuur en ondersteunen daarmee individuele leerstijlen en bestaande IT omgevingen. Doordat Microsoft een breed assortiment aan apparaten biedt past er altijd wel een apparaat bij uw eisen, leerbehoefte en budget.

school-leaders-note-book-pen


#3 Voor leren wordt meer geprofiteerd van digitale pennen dan voor toetsenborden
Het juiste gereedschap is onmisbaar als het op onderwijs aankomt. Uit onderzoek (Microsoft) is gebleken dat digitale pennen beter aansluiten bij de manier waarop wij tegenwoordig denken dan toetsenborden. Dit betekent dat je het leerproces en het probleemoplossend vermogen kunt verbeteren door digitale pennen in de klas te gebruiken.

#4 Technologische vaardigheden, curriculum en certificering
Zowel leerlingen als docenten hebben technologische vaardigheden nodig om succesvol te zijn in de digitale wereld. Daarom zijn trainingen zo belangrijk om succesvol te zijn in de technologisch snel ontwikkelende wereld van vandaag. SPEYK biedt zowel Microsoft Office trainingen als “digitale transformatie” gerelateerde trainingen. Wil je meer weten?

#5 Beveiligd, vereenvoudigd IT- beheer voor apparaten van alle platforms
Of het nou gaat over één klaslokaal of 100 klaslokalen, Microsoft stelt scholen in staat apparaten op alle platforms in te zetten en te beheren. De toepassing kan worden vereenvoudigd en de kosten ervan kunnen worden gereduceerd door sterke compabiliteit met apps en apparaten. Waaraan kan je dan denken?

  •  Gemakkelijk beheer met Intune voor Educatie
  •  Samenwerken in het moderne klaslokaal met Office 365
  •  Betere onderwijsresultaten met Windows 10

SPEYK werkt samen met Microsoft Educatie. Samen werken zij aan betaalbare, slimme en werkende technologie welke de resultaten op jouw school van leerlingen en docenten beter maakt.

0
0
0
0
0