Je inspireert onze klanten over de mogelijkheden van onze oplossingen zoals onder andere Microsoft Office 365, SharePoint, Teams, OneDrive en DigiPlein (onze digitale leer en werkomgeving voor scholen). En je weet als geen ander hoe je processen kan verbeteren, vereenvoudigen en beter op elkaar afstemmen. Daarnaast ben je in staat om deze oplossingen zelf in te richten in de klantomgeving.

Direct reageren op deze vacature?
Stuur jouw motivatie en CV naar Chianne via werkenbij@speyk.nl. Bij haar kan je ook terecht voor meer informatie of bel naar 0318–743 333.

Wat ga je doen?
Nadat onze adviseur bij een klant heeft kennisgemaakt vraagt hij jou om mee te gaan naar het 2e gesprek. Bij complexe projecten en of aanbestedingen ga je al bij een 1e gesprek mee. In dit gesprek ligt de focus op doorvragen om zo te achterhalen wat de vraagstukken en uitdagingen van de klant zijn. Je laat de klant nadenken over de ‘waarom’. Samen kom je uiteindelijk tot een toekomstbestendige en klant specifieke oplossing. Vervolgens maak je van al deze bevindingen een functioneel ontwerp en samen met de technisch consultant vertaal je dit naar een technisch ontwerp. Je inspireert de klant tevens over de mogelijkheden van onze oplossingen en je weet als geen ander hoe je processen kan verbeteren, vereenvoudigen en beter op elkaar afstemmen.

Als business consultant bij SPEYK werk je uiteraard graag bij de klant op locatie, vanuit huis maar ook met jouw collega’s op kantoor. Wel zo gezellig!

Als werkgever vinden wij het belangrijk dat je plezier hebt in je werk. Bij ons hoef je je nooit te vervelen. En of je nou op zoek bent naar interessant, uitdagend of gezellig werk; wij zorgen ervoor dat jij een project krijgt die je leuk vindt in een omgeving die bij je past. Daarbij krijg je alle ruimte om jezelf vakinhoudelijk te ontwikkelen door het volgen van trainingen en het behalen van je Microsoft certificaten.
Daarnaast valt er bij ons voldoende te beleven buiten werktijd met ons BY-SPEYK-er programma! Een weekend met je collega’s naar een leuke stad, kookworkshops in ons eigen restaurant en regelmatig een BBQ in het zonnetje bij ons op het dakterras. Alles vrijblijvend, deelname is natuurlijk niet verplicht.
SPEYK is een betrokken werkgever en we vinden werk-privébalans erg belangrijk. Daarom bieden we naast interessant werk en leuke activiteiten, ook op andere gebieden ondersteuning. Denk hierbij aan coaching op persoonlijk en/of mentaal-vlak, financiële ondersteuning vanuit onze eigen stichting of kinder- en gezinscoaching. Alles om te zorgen dat jij zowel thuis als op het werk je beste zelf kunt zijn. 

Daarom kies je voor SPEYK:

  • Goed salaris voor nu, goed pensioen voor later plus 25 vakantiedagen;
  • Leaseauto;
  • Een gloednieuw kantoor met rooftop terras met DJ booth, BBQ en iedere dag een verse lunch van huischef Ies in ons eigen restaurant;
  • Persoonlijk opleidingsbudget van €3.000,- dat je helemaal op mag maken;
  • Budget om je eigen werkplek samen te stellen;
  • Een hechte groep collega’s waar samenwerken en het vieren van successen centraal staan;
  • Uniek BY-SPEYK’er programma met onbeperkt gratis events binnen cultuur, mind, food en bewegen voor jou en een vriend;
  • Share & Inspire events waarin we onderling kennis, ervaring en gezelligheid delen;
  • Regelmatig leuke bedrijfsuitjes en gezamenlijke diners.

Wanneer pas jij bij SPEYK?

Om binnen het team te passen heb je minimaal 2 jaar ervaring als business en/of functioneel consultant. Verder heb je een uitgebreide kennis van het Microsoft Office 365 platform, onder andere SharePoint, Teams en OneDrive.

Uiteraard ben je communicatief vaardig en ben je voor de gehele DMU een volwaardige gesprekspartner. Het zwaartepunt in deze functie ligt bij het inventariseren van de klantbehoefte. Ervaring binnen de vertical onderwijs is een pré. 

Meer weten of kennismaken?

Chianne van der Wal-Horsten
HR & Recruitment

E: werkenbij@speyk.nl
T: 0318–743 333

Acquisitie door ZZP-ers of marketingbureaus wordt niet op prijs gesteld.

Pssst. Ja..dit is echt ons dakterras waar je heerlijk op kunt chillen en waar we regelmatig leuke activiteiten organiseren voor SPEYK-ers.

2
0
1
2
1