‘Onderzoek naar doelgroepen en kansen in de markt.’

Start: Begin 2022 

Direct reageren op deze vacature voor een afstudeerstage?
Stuur jouw motivatie en CV naar Chianne ten Horsten via c.horsten@speyk.nlBij haar kun je ook terecht voor meer informatie of bel naar 0318–743 333

Ga jij met ons impact maken in de onderwijsmarkt? 

‘Voor ieder kind het beste onderwijs vandaag en een eerlijke kans voor morgen.’ Met deze intrinsieke motivatie ondersteunen wij bij SPEYK scholen binnen het PO en VO. We hebben  sterke ambities en worden een steeds grotere speler binnen de onderwijsmarkt. 

Maar we willen nóg meer impact gaan maken en jij kunt ons helpen! SPEYK heeft een mooie uitdagende afstudeeropdracht openstaan. En leuk detail, mocht het je bevallen bij SPEYK, we hebben heel veel leuke rollen binnen onze organisatie waarin je kunt doorstromen na je studie. We bieden je dus een afstudeeropdracht en mogelijk ook een startersbaan!

Wat ga je doen?

Wij van SPEYK zijn meer dan een ICT en digitale adoptie specialist voor het onderwijs. SPEYK denkt mee in de visievorming als het gaat om digitalisering van het onderwijs en de rol van technologie en impact op mensen.

Technologie is niet meer weg te denken uit het onderwijs. Het is groot, complex en veel. Er zijn veel verschillende leveranciers die vanuit diverse expertises diensten aanbieden bij scholen. Daarom willen wij als SPEYK onze plek in de markt heel duidelijk te definiëren.

Waar zijn wij sterk in? Waar ligt de behoefte van de markt en de doelgroep? Is dit een match? Moeten we onze dienstverlening kleiner gaan maken? Of juist slimme samenwerkingen aangaan om een compleet palet aan services te kunnen bieden? Genoeg vragen dus waarop wij van jou een antwoord willen krijgen.

Onderdeel van jouw opdracht:

  • Huidige situatie in kaart brengen
  • Concurrentieonderzoek
  • Doelgroeponderzoek

Vanuit hier doe je aanbevelingen en schrijf je een implementatieplan voor SPEYK.

Daarom kies jij voor SPEYK!

  • Mooie stagevergoeding
  • Stagecoach en goede begeleiding vanuit het team
  • Uitdagende opdracht met veel verantwoordelijkheid
  • Een hechte groep collega’s waar samenwerken en het vieren van successen centraal staan
  • Elke dag vers fruit in ons Koffiehuys
  • Share & Inspire events waarin we kennis, ervaring en gezelligheid combineren
  • Regelmatig leuke bedrijfsuitjes en gezamenlijke diners

Wanneer pas jij bij SPEYK?

We zoeken een hbo afstudeerstagiair met een pro actieve houding, want je gaat zelfstandig aan de slag met jouw afstudeeronderzoek. Je weet als geen ander informatie uit onze organisatie en de markt te halen. Je doet dit door (veel) vragen te stellen aan de juiste mensen en weet de antwoorden vervolgens te analyseren en hieruit conclusies te trekken.

Interesse?

Leuk! We ontvangen graag je cv en een korte motivatie. Binnen een week hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een eerste kennismaking. Hierin vertellen we je graag meer over deze opdracht.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over onze stage? Stel ze gerust!

Contactpersoon
Chianne ten Horsten
HR & Recruitment

E: c.horsten@speyk.nl
T: 0318–743 333

1
0
0
0
0