SPEYK groeit en we willen de komende jaren blijven groeien! Daarom willen we ons SPEYK-team uit gaan breiden met een ICT Adviseur Onderwijs.

Voor ieder kind het beste onderwijs vandaag en een eerlijke kans voor morgen. Dat is SPEYK’s intrinsieke motivatie, iedere dag weer. Bouw jij als ICT adviseur met ons mee aan duurzaam en modern onderwijs?

Daarom kies je voor SPEYK!

 • Salaris €3500 – €5000, goed pensioen én 25 vakantiedagen;
 • Bonusregeling & leaseauto;
 • Iedere dag een gezonde lunch van huischef Ies in ons eigen restaurant;
 • Goede coaching en begeleiding;
 • Persoonlijk opleidingsbudget van €1500,-;
 • BY-SPEYK’er programma met onbeperkt gratis events binnen cultuur, mind, food en bewegen voor jou en een vriend;
 • Een hechte groep (leuke) collega’s.

  Is deze rol iets voor jou?

  • Hbo werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring in het onderwijslandschap;
  • Je beschikt bij voorkeur over een breed, actief en goed onderhouden netwerk in het Onderwijs;
  • Je ziet kansen en weet deze (samen met het team) te benutten;
  • Je bent klantgericht, ondernemend, hebt doorzettingsvermogen en denkt probleemoplossend;
  • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden (Nederlands en Engels);
  • Kennis van of ervaring met Microsoft 365, Power Platform, Azure, Windows 10 / 11, Mobile Device (application) Management, firewalls en/of, Wifi & switching;
  • Jouw gesprekken gaan over de werk- en leerprocessen en activiteiten die bij de scholen spelen. Deze weet je qua klantbehoefte zowel impliciet als expliciet te maken; 
  • Een (sales)certificering op het gebied van Microsoft 365 is een pré.

  Direct reageren op deze vacature?
  Stuur jouw motivatie en CV naar Chianne via werkenbij@speyk.nl. Bij haar kan je ook terecht voor meer informatie of bel naar 0318–743 333.

   Wat houdt je functie precies in?

  We zijn op zoek naar een ICT Adviseur voor de Onderwijsmarkt. SPEYK biedt al meer dan 20 jaar ICT met de beste digitale beleving aan scholen en besturen. Met jouw persoonlijke aanpak en begeleiding weet jij nieuwe klanten in het Primair- en Voortgezet onderwijs aan te trekken en samenwerkingen met bestaande klanten verder uit te breiden. De acquisitie is lauw tot warm en wordt gevoed vanuit een geoliede marketingstrategie. Daarbij maak je zelf ook slim gebruik van onlinekanalen, zoals LinkedIn. Door middel van aandacht en dienstbaar handelen creëer je een sterke band met onze klanten en bouw je aan een duurzam samenwerking.

  Het is belangrijk dat je weet wat er speelt binnen het funderend onderwijs. Je herkent de veranderende wereld van de ICT en weet hier de vertaalslag te maken naar jouw klanten. Jouw insteek is om de werk- en leerprocessen en activiteiten van de klant te doorgronden en te vertalen naar het portfolio en de kennis binnen SPEYK. Je weet de klant te inspireren en nieuwsgierig te maken naar de mogelijkheden wij kunnen bieden. Op deze manier vormt zich een ICT-oplossing passend bij de klantbehoefte die de verwachtingen overtreft. Hierbij word je uiteraard ondersteund door een breed team aan inhoudelijke experts.

  Als ICT adviseur werk je resultaatgericht en samen met het team haal je de gestelde doelstellingen zonder de klant uit het oog te verliezen.

  Dit gezellige en betrokken salesteam (Onderwijs en Bedrijfsleven) bestaat uit twee binnendienst medewerkers, drie accountmanagers, een teamlead sales en een commercieel directeur.

  Uiteraard valt er nog veel meer te vertellen over deze functie binnen SPEYK. We vertellen je er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek onder het genot van een goede bak koffie.

  Meer weten of kennismaken?

  Chianne van der Wal-Horsten
  HR & Recruitment

  E: werkenbij@speyk.nl
  T: 0318–743 333

  Acquisitie door ZZP-ers of marketingbureaus wordt niet op prijs gesteld.

  12
  4
  5
  0
  0