Jeuken jouw handen om (weer) aan de slag te gaan? Huischef Ies kan een paar extra handen gebruiken!

SPEYK-ers zijn gedreven en zitten vol energie. Dat betekent dat we onszelf goed moeten voeden met de juiste ingrediënten. Daar zorgt Huischef Ies voor. Hij maakt elke werkdag met liefde en passie heerlijke verse lunches en voorziet SPEYK-ers van hun dagelijkse vitamines met bomvolle smoothies en pittige gembershots. Ies is ook onze keukenkoning tijdens het organiseren van evenementen zoals barbecues en andere BYSPEYKER-activiteiten. Maar Ies komt handen tekort. We organiseren steeds meer activiteiten waardoor ook de toewijding van Ies groeit. Alleen… Ies heeft maar twee handen. Daarom zijn we op zoek naar een extra paar handen. Misschien wel die van jou? 

Wat ga je doen?

Als ondersteuning van Ies ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van de lunch, het afruimen van de tafels en het in- en uitruimen van de vaatwassers na de lunch. Je helpt dus onder andere met het ontvangen en opbergen van verse boodschappen, inclusief het ordenen van koelkasten en het zorgvuldig opbergen van nieuwe producten. Dit doe je op alle werkdagen (behalve de woensdag) van 11 uur ’s ochtends tot 14 uur ’s middags. Soms ben je ook nodig tijdens SPEYK-evenementen.  

  • Beschikbaarheid op alle werkdagen, behalve op woensdag
  • Soms extra beschikbaarheid bij leuke SPEYK-evenementen op kantoor
  • Werktijden: 11:00 – 14:00 uur
  • Woonachtig in Veenendaal of nabije omgeving
  • Zelfstandig kunnen werken en een teamspeler
  • Flexibel en proactief

Waarom ga je dit doen?

Jij wilt betrokken blijven. Deze functie is een mooie kans voor werkzoekenden of gepensioneerden, die perfect in jouw dagelijkse schema past. Verder woon jij in Veenendaal en omgeving, je kan zelfstandig werken maar je bent ook een teamspeler. Dat uit zich in flexibiliteit en hoe je proactief zaken aanpakt.  

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Is deze functie iets voor jou, of ken je iemand in Veenendaal of omstreken die geïnteresseerd zou kunnen zijn? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Janouk via 06-13517736 voor meer informatie of om jouw sollicitatie in te dienen. 

Acquisitie door ZZP-ers of marketingbureaus wordt niet op prijs gesteld.

2
0
0
0
1