Bij SPEYK zoeken we naar een Service Engineer; de drijvende kracht achter ons ICT-beheer. Als Service Engineer ben jij samen met een enthousiast team de sleutel tot het dagelijkse beheer van de ICT-omgeving van onze diverse klanten binnen onderwijs en het MKB. Je werkt in nauwe samenwerking met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun ICT-infrastructuur optimaal presteert en dat ze maximaal profiteren van de aangeboden producten en diensten. 

Wat ga je doen?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor dagelijkse beheertaken zowel op locatie bij onze klanten als op afstand. Denk hierbij aan monitoring, onderhoud en probleemoplossing. Als coördinator voor incidenten en wijzigingen zorg je voor een naadloze afhandeling. Maar ook sta jij klaar als adviseur van onze klanten, voor het optimale gebruik van ICT-producten en -diensten. Als Service Engineer lever jij jouw bijdrage aan de ontwikkeling van de ICT-omgeving van de klant en de ontwikkeling van de gebruikte applicaties. Ook maak je deel uit van implementaties van projecten bij klanten en ben je verantwoordelijk voor het inrichten van nieuwe omgevingen, inclusief technische klantonboarding. 

Ben jij degene die we zoeken?

 • Je hebt een MBO-diploma in een ICT-gerelateerde richting of vergelijkbare werkervaring

 • Praktische vaardigheden en eerdere IT-ervaring is een pré
 • Kennis van ICT-principes, waaronder netwerken, servers, applicaties, beveiliging en Microsoft 365

Welke eigenschappen zijn van belang?

 • Technische kennis en vaardigheden: Als Service Engineer beschik je over uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van ICT-beheer. 
 • Probleemoplossend vermogen: Je staat bekend om je vaardigheid om complexe problemen effectief op te lossen. 
 • Communicatieve vaardigheden: Duidelijke en effectieve communicatie met klanten, collega IT-specialisten en management. 
 • Teamplayer: Je voelt je in je element binnen een team en bent een waardevolle samenwerkingspartner voor andere IT-specialisten. 
 • Zelfstandigheid: Je bent proactief kan goed zelfstandig werken en vanuit daar in staat om problemen te signaleren en oplossingen te ontwikkelen en te implementeren. 

Daarom kies je voor SPEYK

 • Een aantrekkelijk salaris tussen de €2.500 en €4.000

 • Een hypermodern kantoor met een gaaf rooftop terras en dagelijks een overheerlijke lunch bereid door onze huischef Ies
 • Fijne coaching en begeleiding vanuit ons ervaren team
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelem met een opleidingsbudget van €1.500

 • Inhouse gym met vast programma incl. professionele begeleiding én douches.

Bij SPEYK maak je deel uit van een hechte groep collega’s waar samenwerking en het vieren van successen in het middelpunt staan. Bovendien krijg je toegang tot ons exclusieve BY-SPEYK’er programma met onbeperkte gratis evenementen op het gebied van cultuur, mind, food en beweging, zowel voor jou als voor een vriend. We organiseren regelmatig leuke bedrijfsuitjes en gezamenlijke diners. Ben jij er de volgende keer ook bij?

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Als Service Engineer bij SPEYK krijg je de kans om jouw ICT-expertise in te zetten in een dynamische en ondersteunende omgeving. Sluit je aan bij ons team en help onze klanten hun ICT-doelen te bereiken! Heb je interesse, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Acquisitie door ZZP-ers of marketingbureaus wordt niet op prijs gesteld.

0
0
0
0
2