SPEYK blijft groeien! We zoeken een senior of medior+ developer die samen met onze lead developer gaat bouwen aan te gekke oplossingen voor onze klanten, voornamelijk in de educatiemarkt.

Direct reageren op deze vacature voor SharePoint Developer?
Stuur jouw motivatie en CV naar Chianne Horsten via c.horsten@speyk.nl. Bij haar kun je ook terecht voor meer informatie of bel naar 0318–743 333

 

Als developer lever jij een essentiële bijdrage aan het ontwerpen en ontwikkelen van een moderne werkomgeving voor onze klanten. Je maakt hierbij zoveel als mogelijk gebruik van de (standaard)functionaliteit en componenten van SharePoint en Microsoft 365.

Je bent zeker niet alleen met code bezig als developer bij SPEYK. Je schakelt dagelijks met je collega’s om te weten wat er speelt bij de klant en hoe je dit kan vertalen naar concrete SharePoint-oplossingen. De behoeften van de gebruikers staan altijd centraal, maar het moet natuurlijk wel technisch haalbaar en veilig zijn om daaraan te kunnen voldoen. Daarnaast zorg je ervoor dat de geschreven code betrouwbaar en herbruikbaar is en voer je de nodige tests uit om dit te ondersteunen.

Daarom kies jij voor SPEYK!

  • Mooi salaris, 25 vakantiedagen, goed pensioen
  • Device naar keuze
  • Persoonlijk opleidingsbudget van €3000,- dat je helemaal op mag maken
  • Een hechte groep collega’s waar samenwerken en het vieren van successen centraal staan
  • Een flexibele en betrokken werkgever
  • Elke dag vers fruit in ons Koffiehuys
  • Share & Inspire events waarin we kennis, ervaring en gezelligheid combineren (nu online)
  • Regelmatig leuke bedrijfsuitjes en gezamenlijke diners (nu op veilige afstand)

Wanneer pas jij bij SPEYK?

Je komt te werken naast onze lead developer en werkt ook nauw samen met de manager Productivity. We hebben de ambitie om ons development team nog verder uit te gaan breiden. Je staat dus aan het begin en kan met ons meebouwen en groeien! Doordat je komt te werken in een klein team vinden we een grote mate van zelfstandigheid belangrijk. We verwachten dat je jouw eigen projecten plant en organiseert en hierbij de voorgang en eventuele problemen tijdig bespreekt.

We vinden het leuk als je net als wij een grote passie hebt voor het Microsoft portfolio. Uiteraard heb je hands-on ervaring met SharePoint en SharePoint App Development. Daarnaast kent TypeScript, JS, HTML, CSS, REACT en SPFX voor jou geen geheimen.

Interesse?

Leuk! We vinden het tof als je ons laat zien wat je kan, dus stuur vooral jouw werk, een portfolio of GitHub mee. Een cv met motivatie mag uiteraard ook. Binnen een week hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een eerste (online) kennismaking.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature? Stel ze gerust!

Contactpersoon
Chianne Horsten
HR & Recruitment
E: c.horsten@speyk.nl
T: 0318–743 333

0
0
0
0
0