Denk jij in oplossingen en zie jij de uitdaging in problemen bij klanten met betrekking tot hun ICT omgeving? Houd jij ervan om klanten te ondersteunen en op weg te helpen als het gaat om ICT? Wij zijn op zoek naar 1e en 2e lijns Support Medewerkers.

Direct reageren op deze vacature voor Support Medewerker?
Stuur jouw motivatie en CV naar Almar te Nijenhuis via a.tenijenhuis@speyk.nl. Bij hem kun je ook terecht voor meer informatie of bel naar 0318–743 333

Wat ga je doen?
Als Support Medewerker ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden en oplossen van problemen van klanten met betrekking tot applicaties, netwerkcomponenten, Microsoft 365 en andere SPEYK diensten. Je beantwoordt vraagstukken direct via de Supportdesk of gaat dieper in op vragen die zijn doorgezet door collega’s van de 1e lijns Supportdesk. Je houdt je bezig met het up-to-date houden van diensten, uitvoeren van controles en het maken van back up’s. Je draait mee in de diverse diensten, wisselend van 07:30 tot ’s avonds 18:30 en periodiek op zaterdagen.

Persoonlijk budget
Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dit doen we onder andere door middel van een persoonlijk budget. Dit budget mag jij inzetten om een opleiding of cursus te volgen of kennisevents te bezoeken in binnen- en buitenland. Binnen SPEYK krijgt elke werknemer een persoonlijk opleidingsplan.

Ook als je twijfelt of je wel de juiste kennis in huis hebt, gaan wij graag met jou in gesprek.

Jij hebt:

– HBO-denkniveau
– Allround kennis van ICT

– Ervaring Microsoft platform
– Oplossend vermogen

Daarom kies je voor SPEYK:

– Uitdagende ICT vraagstukken oplossen binnen het onderwijs en bij bedrijven
– Een gedreven team waar je mee kunt sparren en waar je op terug kunt vallen
– Focus op jouw persoonlijke groei: opleidingsplan
– Groei en leer mee met een gedreven ICT organisatie
– Betrokken en flexibele werkgever
– Informele en professionele werksfeer
– Elke dag vers fruit op de zaak

– Samen successen vieren
– Profiteren van zelfgemaakte seizoensgerechten en deelnemen aan toffe bedrijfsuitjes

Heb jij interesse? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of stuur je CV en motivatie naar onderstaande contactgegevens.

Contactpersoon
Almar te Nijenhuis
E: a.tenijenhuis@speyk.nl
T: 0318–743 333

0
0
0
1
0