Kan jij niet wachten om naar onze (onderwijs) klanten toe te gaan? Als technisch consultant bij SPEYK ben je een belangrijke schakel in de klantreis. Jij weet onze technische oplossingen, onder andere Microsoft Azure, Identity management , Endpoint (werkplekbeheer) en Exchange te vertalen naar begrijpbare taal en weet tegelijkertijd ook aan welke knoppen je moet draaien. Daarbij ben je sparringpartner voor jouw support- en salescollega’s. Het werken als technisch consultant bij SPEYK bied je zeer veelzijdig werk bij interessante klanten, voornamelijk in het onderwijs en het MKB/Food. 

Direct reageren op deze vacature?
Stuur jouw motivatie en CV naar Chianne via werkenbij@speyk.nl. Bij haar kan je ook terecht voor meer informatie of bel naar 0318–743 333.

Wat ga je doen?

• Je geeft technische input voor offertes en aanbestedingen;
• Je ondersteunt sales collega’s met pre-salestrajecten;
• Je bent vraagbaak voor en ondersteunt de afdeling support met 3e lijn endpoint vraagstukken;
• Je voert diverse technische werkzaamheden (gericht op Modern Foundation) uit bij de klant, bijvoorbeeld migraties en het inrichten van endpoint;
• Je werkt technische oplossingen bij de klant uit en richt deze ook in;
• Je maakt voor de klant leesbare documentatie van de inrichting en zorgt dat deze up to date blijft;
• We willen graag een uniforme manier van documenteren gaan hanteren in de toekomst en willen graag dat je meedenkt hierin.

Als technisch consultant bij SPEYK werk je regelmatig bij de klant op locatie, vanuit huis maar ook met jouw collega’s op kantoor. Wel zo gezellig!

Als werkgever vinden wij het belangrijk dat je plezier hebt in je werk. Bij ons hoef je je nooit te vervelen. En of je nou op zoek bent naar interessant, uitdagend of gezellig werk; wij zorgen ervoor dat jij een opdracht krijgt die je leuk vindt in een omgeving die bij je past. Daarbij krijg je alle ruimte om jezelf vakinhoudelijk te ontwikkelen door het volgen van trainingen en het behalen van je Microsoft certificaten.

Daarnaast valt er bij ons voldoende te beleven buiten werktijd! Een weekend met je collega’s naar een leuke stad, kookworkshops in ons eigen restaurant en regelmatig een BBQ in het zonnetje bij ons op het dakterras. Alles vrijblijvend, deelname is natuurlijk niet verplicht.

SPEYK is een betrokken werkgever en we vinden werk-privébalans erg belangrijk. Daarom bieden we naast interessant werk en leuke activiteiten, ook op andere gebieden ondersteuning. Denk hierbij aan coaching op persoonlijk en/of mentaal-vlak, financiële ondersteuning vanuit onze eigen stichting of kinder- en gezinscoaching. Alles om te zorgen dat jij zowel thuis als op het werk je beste zelf kunt zijn.

Daarom kies je voor SPEYK:

  • Goed salaris voor nu, goed pensioen voor later plus 25 vakantiedagen;
  • Leaseauto;
  • Een gloednieuw kantoor met rooftop terras met DJ booth, BBQ en iedere dag een verse lunch van huischef Ies in ons eigen restaurant;
  • Persoonlijk opleidingsbudget van € 3.000,- dat je helemaal op mag maken;
  • Budget om je eigen werkplek samen te stellen;

 

  • Uniek BY-SPEYK’er programma met onbeperkt gratis events binnen cultuur, mind, food en bewegen voor jou en een vriend;
  • Een betrokken werkgever die zorgdraagt voor het welzijn en de werk-privébalans van de SPEYK-ers;
  • Meerdere interne events per jaar waarin we onderling kennis, ervaring en gezelligheid delen;
  • Tot slot, en niet onbelangrijk, een hechte groep aan collega’s die voor elkaar klaarstaan en samen successen vieren!

 Wanneer pas jij bij SPEYK?

Om binnen het team te passen heb je minimaal 2 jaar ervaring als technisch consultant en veel kennis van onder andere Microsoft Azure, Identity management , Endpoint (werkplekbeheer) en Exchange.

Ook als je een aantal jaar ervaring hebt als Systeembeheerder en of Allround ICT medewerker en graag de volgende stap naar consultant wilt maken ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek!

Meer weten of kennismaken?

Chianne van der Wal-Horsten
HR & Recruitment

E: werkenbij@speyk.nl
T: 0318–743 333

Acquisitie door ZZP-ers of marketingbureaus wordt niet op prijs gesteld.

Pssst. Ja..dit is echt ons dakterras waar je heerlijk op kunt chillen en waar we regelmatig leuke activiteiten organiseren voor SPEYK-ers.

6
0
0
0
0