Nóg Beter Onderwijs Vandaag

Co-creatie onderwijsvrienden: Edutrainers & SPEYK

Samen met relevante onderwijspartners werken wij vanuit onze intrinsieke motivatie: nóg beter onderwijs voor ieder kind! Wij vinden dat co-creëren met ieders specialisme, elkaar aanvullen en kennis delen leidt tot waardevolle inzichten en daad- en denkkracht bij scholen, binnen besturen en eenieder die zich daarbinnen beweegt.  

Beiden zijn we partner van Microsoft Educatie en zijn we van mening dat je niet op eilandjes moet werken; kennis moet je delen en zeker niet verstoppen. Zo wordt het voor scholen eenvoudiger om samen te werken met externe kennispartijen, denken wij. Want dat we moeten samenwerken is voor ons geen vraag. Wij denken dat scholen grote sprongen kunnen maken in bijvoorbeeld blended onderwijs door duurzaam samen te gaan werken met externe kennispartners.

Wij inspireren jou de komende weken specifiek, schoolleider! Je gaat de betrokken- en verbondenheid op school verbeteren en daadwerkelijk actie ondernemen op de onderdelen waar jij het verschil kan gaan maken t.b.v. het verbeteren van het onderwijs.

Wat ga je van ons zien?
Wij reiken je de komende tijd handvatten aan voor het realiseren van duurzaam beter onderwijs waarbij we focussen op jouw rol als strategisch onderwijskundig schoolleider. Hoe kan jij jouw rol organiseren zodat je écht impact kan gaan maken en verbeteringen kunt doorvoeren? Mis dus niets, volg ons en laat je inspireren!

Volg Edutrainers hier!

En zo volg je SPEYK!

Deze vier bouwstenen zijn de onderleggers om veel impact te gaan maken samen! Dit zijn namelijk onze specialismen, die we combineren met onze gezamenlijke passie: Het beste onderwijs voor ieder kind mogelijk maken.

Edutrainers ♥ Digitale Didactische Vaardigheden!

Edutrainers maakt scholen sterk door zich te richten op digitale didactische vaardigheden van leraren. Omdat elk kind goed onderwijs verdient, heeft Edutrainers een eenvoudig programma ontwikkeld. In deze tijd hebben leraren andere vaardigheden nodig om continuïteit van het lesgeven en leren te waarborgen. Dit programma biedt praktische handvatten om de digitale didactische vaardigheden te ontwikkelen. We hebben een unieke werkwijze: alles wat we maken, doen we voor en door het onderwijs. Met behulp van de experts die nog lesgeven, ontwikkelen en verbeteren we continu ons aanbod aan leerblokken en workshops binnen de zes domeinen van het lesgeven. Het fundament van het aanbod is de Europese leerlijn: Digitale Competence Framework for Educators (DigCompEdu). Het aanbod is toegespitst op digitale didactiek rondom AVG, Microsoft 365, Google Workspace en Flip je les (apps en tools).

SPEYK ♥ De beste digitale werk- en leerbeleving

SPEYK maakt met meer dan 55 specialisten het verschil door duurzaam en nóg beter onderwijs en leren mogelijk te maken door technologie goed te benutten en in te zetten. Het échte verschil maken wij voor en na de inzet van ICT.

  • Vanuit onderwijsdoelen en visie adviseren wij in de inzet van technologie. Onderwijskundige strategen, ICT consultants en de kracht van Microsoft technologie zorgen ervoor dat we samen een veilige digitale werk- en leeromgeving creëren die voldoet aan de wensen van vandaag en meegroeit naar de doelen van morgen.
  • Door onze digitale adoptie helden gaan de mensen op school de digitale omgeving beter benutten en de voordelen ervaren, zoals de verlaging van de werkdruk.

Met meer dan 20 jaar ervaring en opbouw van kennis ondersteunen we scholen, besturen en stichtingen van a tot z en denken we mee in onbegrensde mogelijkheden. Samen werken naar onderwijs zónder houdbaarheidsdatum.

Laura Walter-Goudsmit, CEO bij Edutrainers

We hebben in SPEYK een inhoudelijk partner gevonden die onze visie deelt over het onderwijs en over de rol en noodzaak van de digitale transformatie in de onderwijssector.

Wij geloven dat we met een sterk ecosysteem aan partners die dezelfde inhoudelijke visie en passie delen over het onderwijs, veel meer continuïteit en groei kunnen bieden voor onderwijsinstellingen. Professionalisering is niet meer weg te denken uit het onderwijslandschap en met de invoering van digitale geletterdheid in het curriculum van leerlingen is het van uiterste belang dat scholen passend, veilig en duurzaam ICT oplossingen heeft. Dat kan SPEYK als geen ander. We versterken elkaar met onze specialisme en expertise en bieden meer dan alleen ICT en professionalisering, we werken samen met het onderwijs aan de onderwijs evolutie en gelijke kansen voor elk kind.

Greg Priem, Strategisch Onderwijs Adviseur bij SPEYK

Het begon toen Laura haar passie voor onderwijs en het kind uitsprak. Zelf werk ik samen met ons onderwijsteam met diezelfde bevlogenheid en enthousiasme. Toen het gesprek kwam op wat wij beiden ‘doen’ voor het onderwijs, zagen we dat wij elkaar fantastisch aanvullen in dienstverlening. Hierdoor kwam onze co-creatie tot stand.

Door de passie en gedrevenheid van Edutrainers en SPEYK te bundelen denken wij écht impact te kunnen maken. Niet voor onszelf, maar voor het kind dat de beste onderwijs mogelijkheid verdient. Beiden zijn we partner van Microsoft Educatie en gebruiken die kracht. Wij denken dat scholen grote sprongen kunnen maken in bijvoorbeeld blended onderwijs door duurzaam samen te gaan werken met externe kennispartners. Je gaat de komende tijd veel van ons zien. Ik vind het geweldig om dit samen met Laura en haar team te doen!

Wat is het eerste dat je van ons kunt verwachten? Een zeer interessant artikel ‘Pak je rol’ waarin we kennis delen over de schoolleider als facilitator voor leren van en met elkaar. Een co-creatie van SPEYK, Edutrainers en E-learning Wizard. Binnenkort te downloaden via onze website!

Meer weten over ons?

Greg Priem of kijk op www.speykonderwijs.nl
Laura Walter-Goudsmit of kijk op Edutrainers.com

0
0
0
0
0