In deze reeks On Demands delen Karen en Jessica hun kennis over organiseren en communiceren op school. Meld je onderaan deze pagina aan en ontvang de video en materialen gratis per mail.

SPEYK’s vakgebied ICT en het creëren van de beste beleving hiervan op school voor iedereen, sluiten hier naadloos op aan. Zonder communicatie is er geen succes met technologie. Dat durven wij te stellen. Daarom alles rondom dit onderwerp in deze reeks. Veel kijkplezier!

Groei in communicatiestromen én middelen.

Er komen alleen maar meer kanalen beschikbaar om met elkaar te communiceren. Mail, Teams chat én Posts, gewoon ouderwets bellen, WhatsApp, het leerlingadministratiesysteem, het Ouderportaal, en de Elektronische leeromgeving.. In bijna al die kanalen is er de mogelijkheid om met collega’s, leerlingen of ouders te communiceren.

Hoe schep je orde in de communicatie chaos?

Het gevolg is dat mensen soms echt verdwalen in de hoeveelheid informatie die van alle kanten komt. Die informatie moeten ze allemaal filteren en dat kost ontzettend veel tijd. Dus: hoe schep je orde in de communicatie-chaos? Daar gaan SPEYK-ers Karen en Jessica hun kennis over delen in deze On Demand webinar.

Praktische voorbeelden zodat je direct een vliegende start kan maken. 

Hoe krijgen je nou in beeld hoe bepaalde communicatiestromen nu lopen? Waar haal ik de kennis vandaag over de mogelijkheden van bepaalde applicaties die al in gebruik zijn? Is er zoiets als een best practice? We geven je tips en delen een mogelijke aanpak om je op weg te helpen.

 

Alsjeblieft! Van ons, voor jou!

Na het bekijken van de On Demand webinar krijg je van ons een mail met een template Communicatiematrix en stappenplan.

 
In het kort

Voor: Communicatiemedewerker, ICT coordinator, adviseur, bestuurssecretaris en iedereen op school die geïnteresseerd is in de kracht van communicatie op school
Datum: wordt snel bekend gemaakt!
Presentator: Jessica Blijleven & Karen Bevers
Kosten: Geen. Wij investeren graag in kennis van communicatie in het onderwijs.

Vul de gegevens in en ontvang de video en materialen gratis via de mail.

8
4
0
0
0