Online examens afnemen zonder problemen. Een digitale toets afnemen zonder je zorgen te maken over privacy, spieken of fraude. Dat is nu mogelijk met Examena, dé nieuwe tool voor veilig en intuïtief online toetsen!


Benieuwd wat Examena voor jouw school of stichting kan betekenen? Vul dan onderstaand je gegevens in en we sturen de opname van de webinar jouw kant op.

DIGITAAL TOETSEN DE TOEKOMST

Samen met onze partner AvePoint maken we stappen in modern onderwijs door technologie slim in te zettem en te benutten. Examena gaat je helpen het proces rondom examens beter, sneller, veiliger en overzichtelijker te laten verlopen. 

Het maakt niet uit of leerlingen online of op school getoetst worden, beiden kan goed en veilig gefaciliteerd worden. Voor zowel ICT-beheer, docenten als leerlingen is de positieve impact van Examena groot. Een aantal voordelen op een rij:

🎯Tijdsbesparing door automatisch examens plannen en inroosteren en berichtgeving over de planning. 
🎯Slimme verificatie methodes, die vandaag de dag nodig zijn voor veilige toegang tot toetsen en examens 
🎯Intelligent surveilleren en beoordelen, met behulp van een scherm of in een volledige 360° werkruimte  
🎯Publiceer de resultaten probleemloos en eenvoudig 
🎯Beschikbare resultaten direct en snel online 
🎯Intuïtief examendashboard met waarschuwingen en meldingen voor leerlingen. 
🎯Examena voldoet aan strikte vertrouwelijkheidseisen 
🎯Inzicht in misdragingen online (realtime volgen) 

MEER DIGITAAL GEMAK

Er speelt veel binnen het onderwijs, je hebt te maken met veel uitdagingen. Tekorten aan personeel, de effecten van de digitalisering en nieuwe kaders waar aandacht en tijd voor gereserveerd moet worden en zo meer. Daarom richten wij ons op oplossingen die een positief effect hebben op de processen binnen school, die je gaan helpen in jouw werkdag. 

IN HET KORT

Voor: IT-manager, module manager of op een andere manier verantwoordelijk/betrokken bij het maken en verzorgen van examens en toetsen.
Sprekers: Jeroen van Ree & Danny van Dijk

0
0
0
0
0