Intro

Hoe helpen wij het bedrijfsleven?

SPEYK heeft een aanpak ontwikkeld die staat voor Advies, Bouw en Continuïteit. Vanuit het adviestraject volgt een juiste vertaling van de ambities uit het strategisch beleidsplan naar een ICT roadmap

De consultants van SPEYK bouwen aan jouw organisatie door de juiste ICT middelen in te zetten op het juiste moment voor de juiste mensen. Zo gaat ICT voor je werken. Zoals het hoort. SPEYK heeft een uitgebreid adoptieprogramma ontwikkeld. Ambities worden werkelijkheid. Medewerkers zijn tevreden en worden productiever. Maak jouw organisatie succesvol en blijf bij!

“Met de 24/7 support zijn we dag en nacht verzekerd van de juiste ondersteuning op ICT gebied.”

Gerhard Frijling

Directeur, Driessen Food

VOOR DE IT MANAGER

Door de Moderne Werkplek kan ik veilige en productieve werkplekken beschikbaar stellen aan de organisatie. Werkplekken met alle benodigde onderdelen die een medewerker nodig heeft om productief te zijn en prettig te kunnen werken. Hierdoor kan ik mij focussen op het beheersen van deze ideale ICT omgeving.

VOOR DE DIRECTEUR

Met de Moderne Werkplek van SPEYK kan ik de kwaliteit van onze bedrijfsvoering goed waarborgen. Ook weet ik dat mijn organisatie voorzien is van complete werkplekken waardoor wij veilig en efficiënt kunnen werken, zonder zorgen om ICT. 

VOOR DE MEDEWERKER

Door de Moderne Werkplek kan ik, waar ik ook ben, snel en veilig navigeren naar mijn veelgebruikte applicaties en met één klik inloggen. Dit bespaart mij veel tijd en hierdoor kan ik mij beter focussen op mijn werkzaamheden.

Vacature Teamlead Beheer

Vacature Teamlead Beheer

Bij SPEYK zijn we op zoek naar een Teamlead Beheer die zich richt op het verhogen van klanttevredenheid en het professionaliseren van ons beheer voor onze onderwijs- en MKB-klanten. In deze zelfstandige rol ben je de drijvende kracht achter ons ICT-beheer, werk je...

Lees meer